This version of the page http://www.total.ua/uk/industrial_oil.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-05-14. The original page over time could change.
Промислові мастильні матеріали TOTAL

Мастильні матеріали TOTAL для промистловості

Повний асортимент продуктів: від олив для технічного обслуговування до спеціальних продуктів

Завдяки нашим глибоким знанням виробничих процесів, ми розробили оливи й мастила, які ідеально задовольняють Ваші вимоги. Ми володіємо значним досвідом у металургійній, хімічній, енергетичній, металообробній, металургійній та сільськогосподарській галузях, в галузі виробництва автомобілів, обладнання, будівельних матеріалів, паперу, а також шахтного устаткування. Інноваційні продукти. Інноваційні розробки є нашим пріоритетом. У кількох наших науково-дослідних центрах спільно працюють інженери в галузі хімії і механіки та фахівці–трибологи. Наші тісні взаємини з виробниками устаткування дозволяють створювати і випробовувати продукти майбутнього, а також гарантувати оптимальну продуктивність і захист Ваших машин і устаткування.

Безпечні та екологічні продукти

Ми взяли на себе зобов'язання з охорони здоров'я та безпеки і захисту навколишнього середовища. Наші команди НДДКР спрямовують зусилля на зниження рівня викидів летючих органічних сполук при одночасному поліпшенні їх біорозкладності і підвищенню можливості переробки відпрацьованих продуктів.

Додаткові корисні послуги

Наші знання в сфері мастильних матеріалів і місце, яке ми займаємо на промисловому ринку, дозволяють Вам за допомогою наших продуктів оптимізувати ефективність використання устаткування і підвищувати конкурентоспроможність. Ви отримуєте вигоду від використання наших консультативних та експертних послуг і нашого спеціалізованого післяпродажного обслуговування, що включають в себе: вдосконалення і організацію процесу мастила, обслуговування та лабораторні аналізи рідин, що знаходяться в експлуатації, навчання ваших фахівців.

Промислові мастильні матеріали TOTAL

  • Мастильні матеріали для автомобілебудування

    Детальніше
  • Мастильні матеріали для цементної промисловості

    Детальніше
  • Мастильні матеріали для хімічної промисловості

    Детальніше
  • Мастильні матеріали TOTAL для металообробки

     

    Детальніше
  • Мастильні матеріали для виробництва будівельних матеріалів

    Детальніше
  • Мастильні матеріали для енергетики

    Детальніше
  • Мастильні матеріали для харчової промисловості

    Детальніше
  • Мастильні матеріали TOTAL для сталеливарної промисловості

    Детальніше


Запитати
Підбір оливи
Новини
Паспорт безпеки