This version of the page http://www.total.ua/Motosport.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-05-05. The original page over time could change.
УчастьTOTAL в ключевих подіях астоспорту

Участь TOTAL в ключових подіях автоспорту

Світ автоспорту змінюється із колосальною швидкістю і компанія TOTAL відіграє в ньому важливу роль! Перегони є лабораторією вищого рівня для оцінки розвитку майбутнього ринку автомобільних товарів, і саме тому TOTAL проявляє активність в автоспорті на високому рівні.

Ми поставляємо спортивним командам і організаторам змагань продукцію та послуги виняткової якості. Використовуючи свій досвід роботи з автомобілями, ми гарантуємо двигунам оптимальний захист, високу надійність і максимальну продуктивність. Саме тому, наші зусилля в галузі науково-дослідних розробок змогли прокласти шлях до перемоги!

Формула 1

Перебуваючи на вершині автоспорту, Формула-1 завжди повинна брати найактивнішу участь в пошуку екологічно чистих технологій і постійному вдосконаленні. TOTAL пишається тим, що є частиною команди Формули-1 в підтримці своїх позицій і визнаним генератором інновацій.


Участь компанії TOTAL в гонках Формула-1 надихає нас на те, аби робити свою продукцію ще більш ефективною. Мета нашої команди з розробок паливно-мастильних матеріалів - здобути перемогу на Королівських гонках!

Докладніше    
 

Чемпіонат світу з ралі WRC

TOTAL із гордістю поставляє високоефективні мастильні матеріали для компанії Citroën, забезпечуючи її автомобілі регулярними перемогами на чемпіонатах світу з ралі World Rally Championships (WRC) (англійська мова).
У 2012 році команда Citroën Total виграла свій восьмий титул Виробника Року, а Себастьян Льоб і Даніель Елєна вдев'яте поспіль стали чемпіонами світу. Ми надаємо моторні та трансмісійні оливи, оливи для гідравлічної системи, а також кваліфіковану командну підтримку.

Наші інженери успішно працюють над створенням олив, які зможуть утворювати міцну масляну плівку товщиною всього кілька мікронів, максимально зменшуючи тертя, що необхідно для ідеальної роботи двигуна. Наша команда часто досліджує зразки олив в лабораторіях, аби ралійні автомобілі Citroën WRC DS3 були максимально захищені і в пекучому повітрі Кіпру, і серед швидко мінливих температур Швеції. Використання лише одного двигуна на кожному етапі ралі, що працює на оливах світового класу за будь-яких умовах, - ось ключ до успіху команди Citroën - Total

Докладніше    
 

Ралі «Дакар»

З 1990 року TOTAL виступає партнером ралі «Дакар». Ці технічно складні змагання вимагають величезної мужності від гонщиків і максимальної віддачі від техніки.



У 2009 році це легендарне позашляхове ралі рушило до Південної Америки. На учасників чекав 9000-кілометровий шлях через Аргентину, Чилі і Перу. Працюючи в цьому регіоні напротязі більше 25 років, Total взяла на себе організацію логістики,  заправки мотоциклів, квадроциклів, автомобілів і вантажівок під час змагань. Майже 50 заправних пунктів обслуговували близько 30 автомобілів і 400 осіб.

Докладніше    
 

Pikes Peak

Ставки компанії Peugeot на перемогу, в унікальному змаганні з підйому на пагорб, у штаті Колорадо, на автомобілях Peugeot 208 T16 Pikes Peak призвело до об'єднання зусиль з такими ключовими партнерами, як Total, Red Bull, Michelin і Себастьян Льоб.

Докладніше

 



Запитати
Підбір оливи
Новини
Паспорт безпеки