This version of the page http://www.factor.ua/social/pjfamilysocial/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-04-22. The original page over time could change.
Проект «Фактор - суспільству» - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Соціальні проекти
Внутрішня соціальна політика
Проект «Фактор - суспільству»
Проекти в галузі освіти

Проект «Фактор - суспільству»

Група компаній «Фактор» усвідомлює важливість соціальної стабільності і благополуччя у суспільстві. Слідуючи принципам соціальної відповідальності, ГК «Фактор» вносить значний внесок у соціально-економічний розвиток Харківського регіону, насамперед, як великий платник податків і працедавець.

Проект «Фактор - Суспільству» став одним з інструментів реалізації ініціатив компанії у сфері соціальної відповідальності.
Однією з найчисленніших цільових аудиторій ГК «Фактор» є багатотисячна армія працівників фінансового сектора. Компанія бачить своїм завданням не тільки задоволення професійних потреб вітчизняних бухгалтерів, а й привернення уваги громадськості до цієї безсумнівно важливої в умовах сучасної економіки професії, прагне підкреслити її значимість, підвищити престиж. Цикл заходів свята «Віват Бухгалтер!», який «Фактор» проводить з 2003 року, складається з акцій у фірмовій торговій мережі «Фактор», семінарів для бухгалтерів Харківщини та урочистого вечора, який є кульмінацією свята. Щорічно в урочистостях на честь професійного свята Дня бухгалтера беруть участь більше 2000 гостей. На святковому вечорі відбувається нагородження кращих бухгалтерів і аудиторів нагородами обласної державної адміністрації, міської ради, Міністерства доходів і зборів України, Державної казначейської служби, та інших організацій і професійних об'єднань. Вечір завершує виступ зірок естради.

Формування корпоративної культури, що відповідає цінностям соціальної відповідальності, є одним із стратегічних завдань Компанії. З 2010 року «Фактор» проводить щорічну акцію «Зелений десант». У рамках цього еко-корпоративу, що сприяє формуванню екологічної культури колективу, співробітники компанії на добровільних засадах надають допомогу харківському зоопарку, беруть участь у прибиранні прилеглих до підприємств територій.
Компанія вітає подібні ініціативи і сприяє бажанню наших колег духовно розвиватися завдяки участі у волонтерських акціях.

Як один з найбільших українських видавців, «Фактор» підтримує кампанії, спрямовані на формування книжкової та інформаційної культури, популяризацію читання. Багато років «Фактор» співпрацює з Харківською обласною бібліотекою, підтримуючи її ініціативи з підвищення культури читання серед дітей і підлітків. Компанія регулярно виступає спонсором міських та обласних дитячих творчих та спортивних заходів, забезпечуючи їх призовий фонд кращими книгами видавництва дитячої та художньої літератури «Віват».





ТЦ «Фактор» нараховує в Харкові 8 спеціалізованих магазинів та 18 торговельних точок.

Сьогодні у компанії успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.
Copyright © 2004–2015 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2015 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09