This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2014/07/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-04-17. The original page over time could change.
НАШІ ГРОШІ. ЛЬВІВ | Archive | липня

НОВИНИ

16.04.2015
15.04.2015
14.04.2015
09.04.2015
08.04.2015
07.04.2015
Всі новини »

ТЕГИ

!Фест ZIK АМКУ Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Газ Господарський суд Димінський Петро Дрогобич Дубневич Богдан Дубневич Ярослав Земля КРТ Кредит Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА ЛОР Львів Львівавтодор Львівелектротранс Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Онур Свобода Свідерський Григорій Тендер Трускавець Штраф автомобіль борг вугілля дороги Чуркін Ігор оренда охорона патент прибирання приватизація ремонт суд

ДОКУМЕНТИ

Архів на липня, 2014

Оголошення

Друзі, “Наші гроші. Львів” беруть традиційну відпустку на серпень. Якщо Ви хочете зв’язатись з нами, пишіть через форму на сайті. До зустрічі у вересні! »»»

Винниківська міськрада не змогла забрати земельну ділянку у свого мера і його російських партнерів

Прокурору Львівської області в інтересах Винниківської міської ради звинуватив ТОВ «Компанія «Данило Галицький» в несплаті орендної плати за землю у розмірі 184,8 тис. грн та вимагав розірвати договір оренди і повернути ділянку місту. Суд позов не задовольнив, оскільки прокуратурі не вдалось довести наявність заборгованості. Згідно з матеріалами справи, прокурор обґрунтовував наявність заборгованості, посилаючись на інформаційну […] »»»

«Ірландські інвестори» знову повернулись в Сокільники

Львівський апеляційний господарський суд повернув «Львів Проперті Девелопмент» можливість оренди 11,3 га в Сокільниках.  Як з’ясувалось, фірма, попри розпал судового процесу, здала частину ділянки київській фірмі, де директором є 24-літній прораб та сплатила податковий борг, тому суд вирішив, що вона має право далі орендувати землю. «Н.Г.Львів» вже повідомляли про судовий процес, що триває вже не […] »»»

Справу про продаж Свідерським військового майна повторно розгляне господарський суд

Вищий господарський суд постановив передати справу щодо продажу приміщення «Військторгсервісу» на вулиці Стрийській, 36 у Львові до суду першої інстанції. Як повідомляли «Н.Г. Львів», філія Управління торгівлі Західного оперативного командування Концерну «Військторгсервіс» продала магазин на Стрийській, 36 площею 39 кв. м у 2009 році ТОВ «Дует-СК». Прокуратура звернулася до суду, бо від імені філії Управління […] »»»

УНП відсудила назад своє приміщення, яке їх колишній керівник подарував НРУ

Господарський суд визнав недійсним договір дарування приміщень, укладений між Львівською  обласною  організацією Української народної партії та Львівською крайовою організацією Народного руху України. Договір було укладено 15 січня 2014 року. Мова йде про приміщення площею 38,4 кв. м на вулиці Володимира Великого, 40 у Львові. До суду звернувся представник Української народної партії (Київ), оскільки договір дарування […] »»»

Через непрошиті документи у Новояворівську переплатять 35 тисяч гривень

Державне підприємство “Новояворівське державне підприємство “Екотрансенерго” за результатами відкритих торгів замовило послуги з технічної рекультивації ділянок у ДП “Західбудсервіс” ВАТ “Яворівбуд” за 920,6 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику держзакупівель. Мова йде про рекультивацію залишкових площ сірковидобувних ділянок Немирівського рудника підземної виплавки сірки. Найдешевша пропозиція надійшла від ПП “БоТарБуд” – 885 тис. грн. Цю […] »»»

Улюблена фірма банківського інституту відремонтує гуртожиток за мільйон гривень

Львівський інститут банківської справи за результатами відкритих торгів замовив реставрацію фасаду будівлі гуртожитку №1 на вулиці Коперніка, 14 у Львові у ТОВ “Інститут проектування “Комфортбуд” за 973,7 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. За найдешевшу ціну учасники могли отримати максимально 70 балів, ще 30 балів — це максимальна оцінка за строк виконання […] »»»

«Львівтеплонерго» накупило труб і комплектуючих до них на понад 25 млн грн

Львівське міське комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» за результатами відкритих торгів замовило труби сталеві попередньо теплоізольовані для теплових мереж та комплектуючі до них на майже 24 млн 474 тис. грн у Корпорації «Енергоресурс – Інвест». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Пропозиція «Енергоресурс – Інвест» не була найдешевшою. ТОВ «Перший трубний завод» пропонував продукцію за 20,3 […] »»»

Поляки виплатять львівській фірмі 4,7 млн грн за роботи в генконсульстві на Франка

Господарський суд Львівської області зобов’язав Генеральне консульство Республіки Польща у Львові виплатити заборгованість ТОВ «Компанія ВЕЕМ-Будсервіс» у розмірі  4,71 млн грн. Ця компанія була виконавцем робіт з будівництва приміщення консульства і звернулась до суду з заявою про неповний розрахунок. Судовий розгляд щодо оплати робіт з будівництва приміщення консульства триває з 2011 року. У червні 2012 […] »»»

Суд дозволив киянам не купувати ще 70 тролейбусів ЛАЗу

Комунальне підприємство “Київпастранс” може не купувати 70 тролейбусів у ТОВ “Львівські автобусні заводи”. Про це свідчить постанова Київського апеляційного господарського суду від 10 липня 2014 року. Згідно з судовими рішеннями, договір про купівлю “Київпастрансом” 77-ми тролейбусів моделі Е-301 було підписано ще у 2010 році. Сторони погодили наступний графік поставки транспорту: грудень 2010 року – 7 […] »»»

НАШІ ГРОШІ

16.04.2015
15.04.2015