This version of the page http://www.labcomplex.com/ofpod/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-04-11. The original page over time could change.
Специализированная выставка "LABComplEX" - выставки, лаборатория, лабораторное оборудование, аналитическое оборудование, лабораторная мебель
Поиск:
  • О Выставке
  • Официальная поддержка
  • Благодарности и отзывы участников
  • Информационные партнеры
  • Архив выставок
  • Контакты





News of the laboratory industry

НОВОСТИ
от КОМПАНИЙ РЫНКА

  • Приборы и оборудование
ТОВ «Химлаборреактив» стал эксклюзивным дистрибьютором в Украине компании Irvine Scientific (США, Калифорния, Санта Ана)

  Подробнее...

  • Новости компании ALSI (ESCO - биотехнологическое оборудование)
Боксы биологической безопасности II класса характеризуются вертикальным ламинарным (т.е. строго однородным) потоком воздуха, который проходит очистку высокоэффективным фильтром и поступает в рабочую зону бокса.

  Подробнее...

  • Партнеры, отраслевые ассоциации, общественные объединения
  • Отраслевые специализированные издания
  • Отраслевые порталы
  • Высшие учебные заведения

НОВОСТИ ЛАБОРАТОРНОЙ ИНДУСТРИИ

В Чудновской центральной районной больнице, в ходе капитального ремонта была полностью перекрыта крыша здания, установлены окна, двери, положен пол, заново смонтированы системы отопления, водоснабжения и канализации.  Подробнее...
.........................
Международный специализированный партнер
Генеральный интернет-партнер
СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЙ ПАРТНЕР
Генеральный информационный партнер
Официальный информационный партнер
Официальный переводчик


Офіційна підтримка
VII Міжнародного Форуму «Комплексне забезпечення лабораторій»



 



Шановні колеги, учасники та гості!

Вітаю Вас з початком роботи VIІ Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій»!
Інтеграція у Європейське співтовариство зорієнтована на забезпечення вітчизняних наукоємних технологій сучасними науковими розробками, приладами та лабораторним обладнанням – всім тим, що сприяє зростанню їх конкурентоспроможності на світовому ринку. Участь міжнародних і вітчизняних компаній у роботі Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» надає фахівцям змогу оприлюднити свої здобутки та бачення розвитку різних галузей науки і промисловості в контексті сучасних світових тенденцій та орієнтована на розширення й вдосконалення практичних і теоретичних навичок, обмін досвідом, підвищення кваліфікації та налагодження взаємовигідного співробітництва.
Сподіваюся, що широкий спектр наукоємного технологічного та комплексного лабораторного обладнання, яке цього року буде продемонстроване в рамках Форуму, значною мірою зможе забезпечити потреби науковців і виробників й у подальшому дасть змогу запропонувати найсучасніші науково-технічні рішення для більшості галузей промисловості України.
Щиро бажаю всім учасникам і відвідувачам VIІ Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» плідної роботи, налагодження нових ділових контактів, успіхів у професійній діяльності.

Б.Є. Патон,
Президент Національної академії наук України
академік НАН України





 



Шановні учасники та гості!

Дозвольте мені від імені Міністерства аграрної політики і продовольства України привітати Вас з початком роботи VII Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій»!
Інтегруючись до світового ринку, ми здійснюємо системні заходи щодо удосконалення сільськогосподарського виробництва. Конкурентоспроможність вітчизняного агропромислового бізнесу залежатиме від передових лабораторій та сучасних технологій діагностики та тестування.
Форум – унікальний та єдиний в Україні подібний захід, який об’єднує всі сегменти лабораторної галузі, а також змістовну науково-практичну та ділову програми, охоплюючи найбільш важливі та актуальні питання галузі.
Для фахівців агропромислового комплексу захід буде корисним з огляду на можливість ознайомитись з найсучаснішим обладнанням для аналізу та контролю якості продукції, новітніми аспектами досліджень та виробництва сільськогосподарських товарів, а також довідатися про новації в законодавстві, що регламентують галузь. Здійснюючи позитивний вплив на виробничу практику, Форум дозволяє обмінюватися досвідом з міжнародними колегами та укладати довгострокові ділові стосунки.
Впевнений, що актуальна ділова інформація і практичні навики, отримані під час роботи Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій», стануть потужним поштовхом до активізації могутніх інноваційно-інвестиційних проектів і бізнес-контактів, дадуть змогу окреслити перспективи міжнародної співпраці.
Бажаю всім учасникам і гостям Форуму ефективної роботи, цікавих дискусій та успіху в реалізації нових проектів!

Ігор Швайка,
Міністр аграрної політики і продовольства України







   Вельмишановні колеги, учасники та гості VIІ Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій»!

Форум вкотре переконливо свідчить про те, що розвиток вітчизняної інноваційної та науково-технічної галузі нерозривно зв'язаний з залученням інвестицій до наукоємних секторів економіки України.
Наразі головним завданням аграрної науки є забезпечення сучасними ефективними технологіями та інноваційними підходами до вирішення нагальних питань агропромислового комплексу, що надалі сприятиме перетворенню нашої країни на потужного виробника та експортера якісної сільськогосподарської продукції.
Немає сумніву, що спираючись на власні розробки та освоєння світових досягнень у галузі сільського господарства, харчової та переробної промисловості у нерозривній співпраці науковців і виробничників, буде досягнутий високий рівень виробництва якісної продукції в агропромисловому комплексі України.
Цей форум напрямлений на координацію зусиль, створення відповідного рівня лабораторної та наукової бази, сприяння підвищенню кваліфікації і професіоналізму, встановленню ділових контактів, практичному і науковому співробітництву, формуванню довгострокових зв’язків підприємств і установ, а також між фахівцями, з метою використання в повній мірі потенціалу наукових, технічних і виробничих потужностей.
Національна академія аграрних наук України підтримує проведення VIІ Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» та бажає успішної і плідної роботи всім учасникам і відвідувачам заходу.

З повагою,
Гадзало Я.М.,
президент Національної академії аграрних наук України





 


 Шановні колеги, організатори, учасники та гості Форуму!

Від імені Державної інспекції сільського господарства України та від себе особисто вітаю вас з початком роботи VІI Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій»!
Продовольча безпека та конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції є підґрунтям сталого розвитку держави.
Наразі нашим головним завданням є створення системи контролю з метою забезпечення населення країни якісною та безпечною сільськогосподарською продукцією, забезпечення конкурентоздатності вітчизняної продукції, захист інтересів національного виробника, а також усунення технічних бар’єрів у торгівлі.
Проведення заходу такого рівня – це унікальна можливість вивчення досвіду іноземних держав і впровадження кращих надбань у розвиток вітчизняного агропромислового комплексу.
Водночас я переконаний, що підвищення професійного рівня спеціалістів галузі, обмін досвідом, передовими науковими досягненнями, визначення нових напрямів міжнародного співробітництва і професійного партнерства створить сприятливі умови для розвитку потенціалу існуючих лабораторій, а також стимулюватиме створення нових, забезпечить ефективне, конкурентоспроможне функціонування державних лабораторій на ринкових засадах.
Немає сумніву, що на виставці кожен відвідувач знайде саме те, що йому потрібно.
Отже, велике побажання організаторам і всім учасникам Форуму – успішної і плідної співпраці, відкриття нових горизонтів, професійного зростання, творчих успіхів і вагомих здобутків на шляху до розвитку лабораторної бази в Україні.

М.С. Поєдинок,
Голова Державної інспекції сільського господарства України





 



Шановні колеги та партнери!

Від імені Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України вітаю всіх з відкриттям VIІ Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій»!
Державний ветеринарно-санітарний контроль і нагляд за якістю та безпекою харчових продуктів і продовольчої сировини неможливі без застосування сучасного високотехнологічного лабораторного обладнання. Спеціалісти ветеринарної медицини, озброєні сучасними знаннями, вміннями та високоякісним обладнанням, стоять на сторожі особливо небезпечних інфекційних хвороб і проводять успішну боротьбу з епізоотіями.  
Нині в умовах стрімкої євроінтеграції у європейське і світове товариство, коли стандарти є потужнім інструментом міжнародної економіки, до підприємств висувають підвищені вимоги щодо забезпечення безпеки харчової продукції. Для виконання нових завдань, що постають перед Держветфітослужбою України, потрібно не лише нове лабораторне обладнання та устаткування, а й постійне підвищення кваліфікації фахівців. Вже доброю традицією стало, третій рік поспіль, проводити під час Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» науково-практичну конференцію «Лабораторні дослідження як інструмент забезпечення епізоотичного благополуччя безпечності харчових продуктів». Організаторами конференції є Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики і ветеринарно-санітарної експертизи та Державний науково-контрольний інститут біотехнологій і штамів мікроорганізмів.
Даний Форум є надійною платформою для організації взаємовигідного співробітництва, обміну досвідом і підвищення кваліфікації. Саме тому, шановні колеги, бажаю плідної співпраці та конструктивних дискусій, нових професійних здобутків.

В.В. Башинський,
Заступник голови Державної ветеринарної
та фітосанітарної служби України







   Шановні учасники та гості!

Від імені Державної служби України з лікарських засобів вітаю вас з відкриттям V Ювілейної міжнародної виставки технологій фармацевтичної продукції PHARMPROM.
Це вагома професійна подія для фахівців фармацевтичної промисловості як України, так і зарубіжжя. Проведення заходу такого масштабу красномовно свідчить, що вітчизняна фармацевтична галузь нині активно інтегрується до світових стандартів виробництва високоякісної продукції. Цьому сприяє і нинішня адаптація українського фармацевтичного законодавства до законодавства країн ЄС.
Такий професійний майданчик є чудовою нагодою продемонструвати наші здобутки та обговорити з закордонними колегами питання європейської сертифікації виробництва, обмінятися досвідом, встановити тривалу професійну співпрацю. Ця виставка є ще однією можливістю для вітчизняних виробників, експортерів і дистриб’юторів лікарських засобів, обладнання для виробництва та упаковки фармацевтичної продукції, лабораторного устаткування та інших медичних виробів знайти нові можливості для розвитку бізнесу, встановити нові та зміцнити існуючі ділові контакти.
Отже, бажаю всім відвідувачам виставки результативних зустрічей, конструктивного діалогу, успішної співпраці та активної участі у формуванні нової державної політики на благо здоров’я людства.

М.Ф. Пасічник,
голова Державної служби України з лікарських засобів






   Шановні організатори, учасники та гості Форуму!

Від імені ДП «Укрметртестстандарт» радий привітати організаторів, учасників і гостей з відкриттям VIІ Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій»!
Проведення VIІ Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» сприяє впровадженню високоефективних виробничих технологій, створює сприятливі умови для просування та поширення передових ідей та інновацій, що підвищують якість продукції.
Про актуальність Форуму свідчить регулярна участь в ньому багатьох відомих зарубіжних і вітчизняних компаній. Ділова та науково-практична програми Форуму, які охоплюють численні семінари, круглі столи і презентації, будуть корисні фахівцям усіх галузей промисловості.
Переконаний, що актуальна ділова інформація і практичні навики, отримані під час роботи VIІ Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій», підвищать рівень розвитку наукового потенціалу, галузевих наукових програм та відкриють нові горизонти для міжрегіонального та міжнародного співробітництва.
Бажаю усім добробуту, наснаги та нових здобутків на професійній ниві!

З повагою,
Д.А. Сабатович,
генеральний директор ДП «Укрметртестстандарт»





 



Від імені Української аграрної конфедерації та від себе особисто щиро вітаю організаторів, учасників і гостей VІI Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій», який щорік стає все популярнішим не лише в Україні, а й за її межами.
Ефективний розвиток АПК неможливий без модернізації та запровадження новітніх технологій, які сприяють підвищенню якості, а водночас і конкурентоспроможності аграрної продукції. Зокрема сьогодні це питання є надзвичайно актуальним, адже Україна відкриває для себе європейський ринок де, як відомо, стандарти якості є значно вищими, ніж у нас. Тому зараз перед нами стоїть завдання переходити на сучасні технології у виробництві, які забезпечили б високу якість і гарантували безпечність продуктів для усіх споживачів.
Вважаю, що такий Форум – це унікальна можливість проаналізувати рівень нашого лабораторного комплексу, ознайомитися з досвідом провідних світових і вітчизняних експертів й аналітиків щодо удосконалення та підвищення якості системи лабораторій і впровадити ці новації у наші реалії.

Бажаю усім учасникам Форуму продуктивної праці, цікавих дискусій, налагодження корисних контактів, сил і натхнення для виходу на новий якісний рівень роботи і реалізації нових проектів.

З повагою,
Леонід Козаченко,
президент ВГО «УАК»







  

Шановні організатори, учасники та гості виставки!

Від імені Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників України (AIPM Ukraine) радий привітати Вас з відкриттям V Ювілейної міжнародної виставки технологій фармацевтичної промисловості PHARMPROM.
Виставка PHARMPROM – це професійна подія для фахівців фармацевтичної промисловості України та зарубіжжя. Виставка створює умови для просування інноваційних продуктів, сприяє налагодженню професійних контактів, залучає кваліфікованих спеціалістів, представників державних структур, виробників. Тут кожен може поділитися досвідом та успіхами у фармацевтичній справі.
AIPM Ukraine традиційно підтримує даний захід. Адже серед пріоритетних напрямків роботи Асоціації можна виділити такі, як: розвиток в Україні ефективної системи забезпечення якості лікарських засобів, нормалізація регулювання у сфері допуску та обігу лікарських засобів на ринку, сприяння введенню дієвих європейських практик з метою гармонізації українського законодавства.
Дозвольте висловити щиру подяку за плідну співпрацю та організацію V Ювілейної міжнародної виставки технологій фармацевтичної промисловості PHARMPROM.
Бажаю всім учасникам виставки конструктивної роботи, професійних перемог та високих результатів!

З повагою,
В.А. Ігнатов,
виконавчий директор AIPM Ukraine







   Шановні пані та панове!

Від імені Союзу хіміків України сердечно вітаю учасників VII Міжнародного Форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» та висловлюю щиру подяку Оргкомітету та особисто виконавчому директору Мироновій Ю.А. за організацію і проведення такого заходу.
Приємно відзначити, що завдяки самовідданій і наполегливій праці кожного з вас, незважаючи на всі негаразди, хімічна промисловість України працює. Кожного дня ви докладаєте зусиль, щоб досягти найточніших аналітичних результатів.
Хімічна промисловість не змогла б нормально функціонувати без проведення аналітичного контролю за технологічними процесами. Ця виставка дасть змогу широкому колу спеціалістів різних галузей промисловості ознайомитися з новими зразками аналітичного обладнання, лабораторними контрольно-вимірювальними приладами, пересувними мобільними лабораторіями та низкою комплектувальних, витратних матеріалів, реактивів тощо, для проведення якісного аналітичного аналізу.
Впевнений, що VII Міжнародний Форум «Комплексне забезпечення лабораторій» знову запам’ятається учасникам і гостям великою кількістю корисних презентацій, продукції та послуг, підписанням взаємовигідних контрактів і новими враженнями.
Бажаю всім гарного настрою та успішної роботи!

З повагою,
Голубов О.Г.,
президент Союзу хіміків України





 



Шановні друзі, колеги, партнери!

Від імені Всеукраїнської асоціації пекарів щиро вітаю організаторів, учасників і гостей VII Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій»!
Хлібопекарська галузь є однією з провідних галузей харчової промисловості України, яка забезпечує продовольчу безпеку і соціальну стабільність у державі. Сьогодні пекарі України перебувають у складній ситуації, але, всупереч усьому вони щодня виконують свої професійні обов'язки – забезпечують виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів в обсягах, які відповідають нормам державної продовольчої програми.
Внаслідок спільної роботи з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України нам вдалося розробити декілька важливих заходів з підтримки хлібопекарської галузі. Їхнє прийняття дасть змогу значно поліпшити стан галузі та гарантувати безперебійне виробництво хліба, а значить – і продовольчу безпеку країни.
У рамках VII Міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» відбудеться спеціальна програма «Дні харчової промисловості та аграрного сектору». Учасники програми матимуть можливість відвідати науково-практичні заходи (конференції, семінари, майстер – класи), підвищити кваліфікацію, отримати сертифікати, а також взяти участь у технічних екскурсіях по експозиції Форуму (презентації обладнання відомих брендів для всіх видів лабораторних досліджень у харчовій промисловості), отримати кваліфіковану консультацію експертів, ознайомитися з новими методами і методиками виконання лабораторних аналізів у харчовій промисловості – Українській лабораторній школі.
Вже кілька років поспіль Форум привертає увагу фахівців і стає все більше відомим як в Україні, так і за її межами. Щорічна демонстрація зразків лабораторного та аналітичного обладнання, контрольно-вимірювальних приладів, різних реагентів, індикаторів, тест-систем і реактивів сприяє просуванню цих засобів контролю в промисловість і, в кінцевому рахунку, спрямована на забезпечення високої якості продукції, в тім числі і в хлібопекарській галузі.
Проведення заходів форуму дозволить об'єктивно оцінити здобутки української та зарубіжної промисловості в царині лабораторної техніки, матеріалів і технологій, обмінятись досвідом, визначити тенденції та перспективні напрямки у цій сфері.
Бажаю всім учасникам і гостям виставки плідної роботи, професійних успіхів, встановлення успішних ділових контактів, досягнення поставлених цілей та виходу на нові рубежі у бізнесі.

Кошелев К.В.,
Президент Всеукраїнської асоціації пекарів







Офіційна підтримка
VI Міжнародного Форуму «Комплексне забезпечення лабораторій»


ru | en
     





 

При поддержке
  • Комитетов Верховной Рады Украины
  • Кабинета Министров Украины
  • Министерства аграрной политики и продовольствия Украины
  • Министерства экономического развития и торговли Украины
  • Министерства образования и науки Украины
  • Министерства экологии и природных ресурсов Украины
  • Министерства энергетики и угольной промышленности Украины
  • Государственной инспекции сельского хозяйства Украины
  • Государственной санитарно-эпидемиологической службы Украины
  • Государственной ветеринарной и фитосанитарной службы Украины
  • Государственной службы Украины по лекарственным средствам
  • Государственной экологической инспекции Украины
  • Государственной пробирной службы Украины
  • Государственной инспекции Украины по вопросам защиты прав потребителей
  • Национальной академии аграрных наук Украины
Генеральный партнер
Партнеры
Международный специализированный партнер
Международный информационный партнер