This version of the page http://www.uapp.org/legal_events.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-04-10. The original page over time could change.
Заходи / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Заходи


 

  • 22 липня 201423 липян Засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації


    23 липня  2014 року о 12:00 відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації. Адреса проведення: м. Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, кімн. № 11. До розгляду заплановано 5 питанньу тому числі 2 важливі законопроекти.


    Докладнiше
  • 11 лютого 2014УАВПП запрошує видавців надати свої зауваження та пропозиції до доставки преси за передплатою.

    Виконавча дирекція УАВПП на запит членів асоціації, готує проведення спільної наради видавців друкованих ЗМІ та підприємств розповсюджувачів преси – ДП Преса та УДППЗ Укрпошта. Мета зустрічі: пошук рішень для актуальних проблем, доставки преси.


    Докладнiше
  • 8 січня 201415 січня 2014 року відбудеться чергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації
    15 січня 2014 року відбудеться чергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації.

    Докладнiше
  • 24 грудня 2013Покращення інвестиційного клімату для преси та ЗМІ в Інтернет, буде обговорюватись в рамках робочої групи при Держкомтелерадіо.
    Засідання робочої групи щодо сприятливого інвестиційного клімату, розвитку медіа та індустрії преси в Україні відбудеться на початку березня 2014 року в рамках роботи Громадської ради при Державному комітеті телебачення і радіомовлення.

    Докладнiше
  • 24 грудня 201325 грудня відбудеться засідання Громадської ради при Комітеті Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації.

    УАВПП виступить з пропозиціями до проектів законодавства про ЗМІ, що перебувають на розгляді Комітету.


    Докладнiше
  • 18 листопада 201319.11.2013 Нарада з питань розповсюдження періодичних друкованих видань.

    19.11.2013 УДППЗ "Укрпошта" запрошує прийняти участь у нараді з питань розповсюдження періодичних друкованих видань. Участь у нараді візьмуть представники Робочої групи Ради директорів УАВПП з питань дистрибуції преси.


    Докладнiше
  • 18 листопада 201319.11.2013 Чергове засідання Комісії журналістської етики

    Цього вівторка, об 11.00 відбудеться чергове засідання Комісії з
    журналістської етики. Буде розглянуто у тому числі скарга до комісії підготовлена УАВПП.


    Докладнiше
  • 26 вересня 2013Результати дискусії на тему: «Розвиток доставки преси за передплатою».

    25.09.2013 УДППЗ Укрпошта та УАВПП при підтримці Українського медійного проекту «У-Медіа», провела експертну нараду для вирішення актуальних питань доставки преси за передплатою.


    Докладнiше
  • 20 вересня 201325.09.2013 року фахова дискусія на тему: «Розвиток доставки преси за передплатою».

    Система передплати потребує змін! Саме від передплати залежить доступ до місцевих новин біля 50% населення. Лише національний оператор УДППЗ Укрпошта протягом минулого року сукупно доставив понад 1 мільярд примірників газет та журналів. В регіонах з нерозвиненою системою продажу преси у роздріб, передплатні видання є єдиним джерелом місцевих новин. На сьогодні, є скарги від передплатників на несвоєчасне отримання видань та їх разукомплектованісь (без вкладень), тощо.


    Докладнiше
  • 22 червня 201325 червня 2013 року у м. Київ відбудуться публічні дебати з актуальних питань земельних відносин та земельної реформи в Україні.

    Підчас дискусії, що здійснюється коаліцією НУО журналісти зможуть отримати коментарі експертів та результати актуальних досліджень стану земельної реформи в Україні. У тому числі: результати опитування землевласників та землекористувачів виконаних в рамках проекту «Барометр земельної реформи: інформаційна та адвокасі кампанія»

     


    Докладнiше
  • 13 травня 2013УАВПП візьме участь у парламентських слуханнях, присвячених проблемам книговидавництва

    15 травня 2013 року Комітет Верховної Ради України з питань духовності і культури планує проведення парламентські слухання на тему: «Проблеми розвитку українського книговидавництва, книго розповсюдження та перспективи підтримки книго читання в Україні.»


    Докладнiше
  • 18 травня 2012Процедура доставки обов’язкових примірників документів почне діяти лише після внесення необхідних змін у законодавчі акти

    Сьогодні 18.05.2012 р. учасники круглого столу: «Шляхи вдосконалення системи доставки обов’язкового примірника видання», дійшли одностайного висновку про те, що Закон України «Про обов’язковий примірник документів» та Положення про порядок доставки примірників не можуть бути виконані без суттєвого доопрацювання.


    Докладнiше