This version of the page http://www.fortuna-bank.ua/?p=25 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-04-07. The original page over time could change.
ФОРТУНА-БАНК
Головна - Фізичним особам

Депозити

 

Ви шукаєте надійний банк?

Фортуна-банк є членом Асоціації українських банків, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Української міжбанківської валютної біржі, Професійної Асоціації Реєстраторів та Депозитаріїв, міжнародної платіжної системи VISA International, Національної системи електронних платежів..

Банк щорічно проходить процедуру українського та міжнародного аудиту. Усі фінансові звіти публікуються регулярно в пресі, у річному звіті та на корпоративному сайті банку.

Нам довіряють, тому що:

  • Фортуна-банк не пов'язаний ні з якими політичними партіями чи фінансово-промисловими групами. Тому політичні ризики в Україні ніяк не впливають на стабільність Фортуна-банк.
  • Банк створений для фінансування малого та середнього бізнесу, тому не видає великі та ризиковані кредити.
  • Фортуна-банк розташований у будинку, спеціально побудованому та обладнаному для банку. Приміщення належить Фортуна-банк, тому Ви завжди можете бути впевнені, що на Боричевому Току, 35-В Вас чекають у Фортуна-банк.
  • Фортуна-банк є постійним членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Ви бажаєте не тільки зберегти, але і примножити свої заощадження:

  • Тому ми розробили для Вас гнучку систему депозитних процентних ставок, в залежності від строків розміщення і сум вкладів. Ми завжди підтримуємо свої депозитні ставки на високому конкурентному рівні, тому Ви можете бути впевнені, що Ваш депозит у Фортуна-банк - найбільш вигідна і надійна форма інвестування вільних грошових коштів.

Депозитні банківські вклади залишаються найбільш надійним і прибутковим засобом зберігання та примноження заощаджень.

Ми пропонуємо своїм клієнтам прості, але дуже зручні вклади, які дозволяють залежно від типу:

  • Отримувати щомісячно прибуток у вигляді відсотків по вкладу,
  • Отримувати підвищений прибуток за рахунок капіталізації відсотків,
  • Поповнювати вклад протягом усього його строку.

Ви можете бути впевнені, що отримаєте свої гроші в банку на першу вимогу, якщо обставини змусять Вас достроково розірвати депозитний договір.

0 800 601 601
Контакт центр

Україна, 04070, м. Київ,
вул. Боричів Тік, 35-В