This version of the page http://www.bratstvo.info/ua/aktsiyi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-04-04. The original page over time could change.
Акцiї
Зробити стартовою Додати в обране Написати листа
НАШІ АВТОРИ:
BRATSTVO-FB
BRATSTVO-ВК
D.Korchinskiy
Alex BORGEZE
Chaplygin-s
Linux
LorkinZ
Mamka777
Mokluk
Sindikat 777
Vintovkin
Віталій Чорний

Загрузка...

Кнопка сайту:









Microsoft Xbox 360 controller ссылка. . любыетуры в италию из Москвы . Новости манчестер сити официально манчестер сити.
Головна Акцiї

16 грудня в Києві відбудуться збори тих, хто бажає взяти участь у громадській кампанії з ліквідації "Радіо шансон", "Русского радіо", серіалів та іншого московського контенту в українському теле- та радіоефірі.

Відбудеться розробка плану громадської кампанії та розподіл функцій між волонтерами.

19:00, вул. Чапаєва, 4. Довідки за тел. 093 450 81 60


Цієї п’ятниці в Києві відбудеться благодійний концерт - Вечір героїчної пісні. Ви почуєте традиційні народні інструменти - бандуру та кобзу. Гроші, зібрані під час концерту, будуть використані на потреби бійців АТО.
12 грудня, Київ, вул. Чапаєва, 4. Початок о 18:30. Вхід вільний.


25 листопада в Києві, за підтримки батальйону СВЯТА МАРІЯ, відбудеться вечір шедеврів класичної музики.

Захід присвячується захисникам Маріуполя. Благодійний внесок – 20 грн., вхід для студентів безкоштовний.


Прес-реліз

Журнал «Оксамит»
Центр Української Культури та Мистецтва

Шановні пані та панове, дорогі друзі, колеги!

Запрошуємо Вас на презентацію ювілейного випуску Всеукраїнського суспільно-політичного журналу «Оксамит», присвяченого воїнам АТО, яка відбудеться 13 жовтня 2014 року у Центрі Української Культури та Мистецтва (м. Київ, вул. Хорива, 19 В).
Початок заходу: 17.30.

Журнал «Оксамит», якому виповнився рік, виходить у світ українською та англійською мовами, – чесно, шляхетно і неупереджено висвітлює події життя країни.

Ми пишемо для тих і про тих, хто по-справжньому любить Україну і вважає себе європейцем.
Тож мета цього заходу – об'єднати зусилля громадських та культурних діячів, дипломатів, політиків, представників бізнесу й ЗМІ довкола надважливої справи сьогодення – допомоги воїнам АТО. Також – обговорити питання формування духовного потенціалу країни, у тому числі й через вітчизняні медіа, налагодити різносторонню співпрацю.

У програмі заходу:
Презентація ювілейного номера журналу «Оксамит»;
Виставка робіт відомих митців України;
Показ колекції одягу українського дизайнера Тетяни Долубекової;
Концертна програма.

Присутні на святі матимуть нагоду поспілкуватися з послами, політиками, метрами-літераторами, художниками, майстрами ювелірного та прикладного мистецтва й тими, хто неодноразово бував у зоні АТО, волонтерами. А також взяти участь у благодійному аукціоні, придбати картини членів Спілки художників України, авторську ляльку Тетяни Федорової та Марини Шикалової.
Всі кошти, виручені на аукціоні, будуть спрямовані на придбання необхідних медпрепаратів для воїнів добровольчого батальйону «Свята Марія».
Щиро чекаємо на Вас!

Акредитація ЗМІ до 13 жовтня 11.00. E-mail: oksamyt_kiev@ com.ua
Детальна інформація: Тел.: +380 (44) 22-77-183, 067-379-31-05, 0997297652

www. oksamyt.org


Увага! Триває набір на вишкіл від батальйону СВЯТА МАРІЯ.

Ті, хто пройде вишкіл успішно, отримають можливість відправитись на фронт.

Початок – п’ятниця, 31 жовтня. Збір о 17:00 у Києві, вул. Чапаєва, 4. Тривалість – три дні. З собою мати: каремат, спальник, камуфляж.

Попередній запис обов’язковий. Тел.: 063 255 13 76, 093 450 81 60.


29 липня сотня Ісуса Христа батальйону Азов передала гуманітарну допомогу – вкрай необхідні продукти харчування та товари для дітей в табори біженців під Маріуполем та Новоазовськом.

Діти та їхні батьки дуже зраділи приїзду воїнів-визволителів. Тут таки організували футбольний матч. Малеча з донецької та луганської області грала проти команди батальйону «Азов». У товариському бою виграли діти. Можливо, через те, що бійцям заважали бронежилети. Добре хоч кулемети командири дозволили на час матчу відкласти.

 

Разом із гуманітарною допомогою в батальйон приїхав капелан Братства, отець Георгій. Більшість з бійців місяцями не виїздили з зони АТО, а отже залишились без можливості долучитися до церковних таїнств та пастирського слова. А під мінометним вогнем, як відомо, не буває атеїстів. Для бійців відбулася літургія, хлопці сповідалися й причастилися.

Наступного дня така сама «виїзна» літургія відбулася і в батальйоні Шахтарськ. Разом із тим до Шахтарська привезли необхідну бійцям амуніцію, ліки та іншу гуманітарну допомогу.

Все це було б неможливо якби не всебічна допомога багатьох людей. Тож вкотре висловлюємо велику подяку нашим благодійникам, які не шкодують ані сил, ані грошей, аби забезпечити бійців необхідною амуніцією, поранених – ліками, біженців – гуманітарною допомогою. Разом переможемо!


 

АНОНС

3 липня 2014 р. о 12.00 КВП пікетуватиме офіс уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковської.

Причиною пікету стало те, що пані Лутковська досі не зробила жодної дії заради порятунку українських патріотів, політв”язнів з Криму батька і сина Рибікових, яким загрожує етап в глиб Російської Федерації. Ще кілька тижнів тому, а саме 13 червня, координатор КВП Микола Коханівський звернувся до омбудсмена з листом з приводу кричущого порушення прав кримських політв”язнів Віктора та Іллі Рибікових.

Не зважаючи на те, що пані Валерія давно знає про цю проблему, ніяких дій щодо захисту прав патріотів вжито не було.


З Богом! Вчора ввечері на Схід рушив новий загін добровольців.

Йде війна, а ти досі вдома? Запис у добровольчі підрозділи відбувається за тел. 093 450 81 60


Прес-конференція, УНІАН, 30 травня, 12:30:


"Антін Мухарський та інтелігенція за заборону кіно- та аудіопродуції окупантів в українському медіа просторі"


Майдан, який організував український народ з 22 листопада 2013 року, не досяг остаточної мети – Української Самостійної Соборної Держави.

Зокрема, питання, поставлені КВП перед владою – щодо політв”язнів та політично переслідуваних владою Януковича – залишаються відкритими.  Досі не проведено люстрацію суддів, прокурорів, слідчих та інших чиновників, проти свавілля яких піднявся народ…

Тому Комітет визволення політв”язнів вважає усі завдання Майдану ще актуальними.

До того ж, перед КВП постало нове питання – питання політичних біженців зі Сходу України.

До КВП надходили неодноразово прохання про допомогу в розташуванні у Києві або в Київській області, забезпеченні необхідним для життєдіяльності родин, які приїхали до Києва з гарячих точок нашої країни (Слов”янська, Краматорська, Донецька, Луганська, Криму тощо). Вже сьогодні КВП розташовує такі родини, і є тенденція, що кількість біженців стрімко зростатиме.

В зв”язку з цим КВП ініціює організацію “Штабу для політичних біженців зі Сходу України”, для чого залишає “залогу” – два намети з охороною на вул. Хрещатик м. Києва (напроти КМДА).

КВП звертається до Віталія Кличка з вимогою вирішити питання з поселенням та забезпеченням політичних переслідуваних зі Сходу й Півдня України, які вимушені були залишити свої рідні домівки. Якщо наша влада не змогла забезпечити громадянам захист у їхньому рідному регіоні, то, ми вважаємо, столичне керівництво має святий обов”язок перед цими людьми не полишити їх один на один зі своєю бідою.

Координатор КВП

Микола Коханівський


Допомога фронту


Перший Християнський батальйон. Картковий рахунок 5168 7420 1073 4998

Насилие, деньги и секс в жизни Романа Шухевыча

Дмитро Корчинський. Поезії

Катехізис БРАТСТВА

Історія України ХХ ст.

Останні коментарі

  • Привет парни. Раньше я біл таким же как и вы ...
  • не несить пургу! 1.ага, геращенко как раз хор...
  • Є відео?
  • Антон Геращенко: !!!!!!! Геращенко сообщил, ч...
  • Понеслась, иншаалла!!! :)))

Батальон Шахтарськ. Бій в Мар'їнці

Вступай до добровольчих загонів на захист України!

Атака на "Русское Радио"

В пошуках невідомого: об'єкт "Чорнобиль-2"

Хмара тегів