This version of the page http://zhokl.com.ua/news/arch/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-28. The original page over time could change.
Архів новин
   
Головна → Новини → Архів новин

Архів новин

Новини лікарні    8 Листопад, 2013

Акція «Об’єднаймося у боротьбі з діабетом» проходила у рамках заходів до Всесвітнього дня боротьби з діабетом, який відзначається 14 листопада.  
детальніше... →

 
Новини лікарні    8 Листопад, 2013

 6 ноября, на базе консультативно-диагностической поликлиники областной больницы им. Гербачевского в Житомире состоялась презентация нового оборудования для лечения мочекаменной болезни, так называемого кабинета экстракорпоральной ударно-волновой литотрипсии.  
детальніше... →

 
Новини лікарні    7 Листопад, 2013

 Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського відкрито осередок духовності     
детальніше... →

 
Новини лікарні    25 Травень, 2011

              Одним із важливих пріоритетів в роботі Уряду є розвиток взаємодії з громадськістю та налагодження суспільного діалогу. Вирішенню цього завдання активно сприяє урядова телефоння "гаряча лінія" 0-800-507-309 - телефонний центр спілкування Уряду з громадянами, що дозволяє їм оперативно отримувати інформацію від органів виконавчої влади.
детальніше... →

 
Новини лікарні    22 Лютий, 2011

28.01.2011 року відбулася медична рада обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського
детальніше... →

 
Новини лікарні    3 Вересень, 2010

Кардіоаритмолоґічний центр Житомирської об­ласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського переміг в номінації ТОП 100 в медицині журналу "Управління закладом охорони здоров'я"
детальніше... →

 
Новини лікарні    31 Серпень, 2010

Житомирська обласна клінічна лікарня імені О.Ф.Гербачевського - один із найстаріших, найпотужніших лікувально-діагностичних закладів не тільки в області, але й у державі. Тут реалізують усі види високоспеціалізованої сучасної медичної допомоги, окрім пересадження органів і планових операцій на серці. Лікарня є центром підготовки та підвищення кваліфікації медичних працівників області, базою стажування студентів. Про повсякденні турботи, напрями діяльності, виконання завдань реформування галузі - наша розмова з головним лікарем, заслуженим лікарем України, депутатом обласної ради трьох останніх скликань Михайлом БОРЩІВСЬКИМ. Світлана МИХАЛЮК, власкор "Ваше здоров’я".
детальніше... →

 
Новини лікарні    27 Липень, 2010

    На базі обласної клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського відбулося засідання колегії управління охорони здоров’я облдержадміністрації. Головним серед питань, які розглядалися під час зібрання, було підбиття підсумків діяльності лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я області протягом першого півріччя 2010 року.    До участі в роботі колегії запрошувалися головні лікарі ЦРЛ, ЦМЛ, ТМО, обласних лікувально-профілактичних установ та їх заступники з питань медичної допомоги, керівники медичних центрів та закладів освіти галузі охорони здоров’я, начальники управлінь та відділів охорони здоров’я міст і районів області, головні обласні та позаштатні спеціалісти управління охорони здоров’я облдержадміністрації, головні державні санітарні лікарі районів області.
детальніше... →

 
Навігація:
  • Останні новини (4)
  • Архів новин → 8
  • Всі новини → 12
Категорія новин:
  • Новини лікарні