This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-28. The original page over time could change.
Новини Тернополя - 20 хвилин | | Новини компаній
    Новини компаній
    Національний банк України спростовує неправдиву інформацію в ЗМІ щодо діяльності ПАТ КБ “Приватбанку” (новини компаній)
    сьогодні 10:01
    Стосовно неправдивої та провокативної інформації в ЗМІ щодо ПАТ КБ “Приватбанк” Національний банк України заявляє таке.
    Куди вкласти гроші вигідно, надійно і на невеликий термін? (новини компаній)
    3 дні тому
    1
    Після того як ажіотаж з валютою потроху вщух, і люди вже не біжать до пунктів обміну, настав час приймати обдумані рішення. Що робити, якщо у вас є невелика сума в гривнях, і ви не хочете, щоб вони просто лежали і знецінювались, але і втратити все теж не бажаєте?
    В Україні опублікований рейтинг банків за кількістю отриманого рефінансування (новини компаній)
    24 березня 2015
    В Україні опублікований рейтинг банків за кількість отриманого рефінансування від НБУ. Як пише Цензор, при детальному аналізі даних НБУ виявилося, що найбільші банки, які реально впливають на ринок і зіткнулися, відповідно, з найбільшим в абсолютному значенні відтоком вкладів, отримали рефінансування в набагато менших обсягах, ніж реальні втрати вкладів. Приміром, ПриватБанку держава компенсувала тільки 38 копійок з кожної гривні відтоку вкладів, а Першому українському - взагалі 34 копійки. Тобто, компенсувати брак вкладів у пасивах ці банки змушені були за рахунок власних коштів або коштів акціонерів. Або ж шляхом згортання кредитних програм - забираючи видані раніше гроші у бізнесу.
    BEAUTY CLUB: коли краса – це стиль життя... 5 ПРИЧИН стати клієнтом клубу краси (новини компаній)
    20 березня 2015
    3
    Клуб краси – це новий формат beauty-закладів, який стрімко набирає популярності в усьому світі. Він об’єднує послуги салону краси, SPA, студії манікюру і макіяжу, центру косметології, студії засмаги... Утім, комплексність – далеко не єдина перевага таких салонів нового покоління. Дізнатися більше запрошує Beauty Club – перший та єдиний клуб краси у Тернополі, переможець конкурсу «Народний бренд 2014» у номінації «Салон краси, перукарні».
    Увага! Перевірте свій смартфон! Він це може! (новини компаній)
    13 березня 2015
    1
    Новітні технології дозволяють використовувати сучасний смартфон не лише для дзвінків, обміну смс повідомленнями та розваг. «Розумний» телефон має безліч корисних програм та додатків з PLAY MARKET, які допомагають швидко вирішити будь-які питання користувача.
    Щоб сонцезахисні окуляри не нашкодили (новини компаній)
    11 березня 2015
    Хоча багато хто носить сонцезахисні окуляри тільки як модний аксесуар, проте головна їхня функція - захист очей у будь-яку пору року. До вибору потрібно підходити дуже відповідально, адже неякісні окуляри здатні замість користі завдати шкоди.
    Сервіс, безпеку, комфорт і затишок гарантує тернопільська будівельна компанія „Матла” (НОВИНИ КОМПАНІЙ)
    04 березня 2015
    20
    Придбати в Тернополі житло європейського класу стає не мрією, а реальністю. Адже у нашому місті є компанія, яка швидко і якісно зводить сучасні будівельні комплекси з використанням новітніх технологій.
    MoeMisto підкаже, як провести 8 березня
    03 березня 2015
    У свято весни, 8 Березня, на тернополянок очікує чимало приємних сюрпризів від закладів міста. А MoeMisto підкаже чоловікам, як найкраще привітати та потішити найрідніших жінок. Дівчата ж дізнаються, де можна весело провести час із подругами.
    Де найнадійніше зберігати вклади? (новини компаній)
    25 лютого 2015
    4
    Краще всього зберігати кошти в державних банках. Такий висновок зробили експерти відомого "Українського кредитно-рейтингового агентства", які проаналізували звітність українських банків.
    Рафтинг в Карпатах – відпочинок із присмаком адреналіну (новини компаній)
    24 лютого 2015
    Нові враження та активний відпочинок – запорука доброго самопочуття і позитивних емоцій. Тож для того, щоб підзарядитись енергією та побороти залишки весняного авітамінозу в купі із стресами цієї важкої зими, було б дуже добре хоч на кілька днів вирватися від звичної рутини. Українські Карпати – туристична Мекка, де можна знайти відпочинок на будь-який смак і гаманець – з ранньої весни приваблюють сміливців. Але не походами. Рафтинг – основна весняна карпатська принада.
    За квитком на потяг, літак та автобус – до Укрпошти (новини компаній)
    19 лютого 2015
    Незалежно від цілей та маршруту вояжу, подорожуючі зазвичай стикаються з купою супутніх проблем, далеко не останньою серед яких є купівля квитків. Годинна касова штовханина за квитками, та ще й на додачу можливість почути прикре «квитків немає», на щастя, мало-помалу залишаються в минулому. У вік цифрових технологій дорогу собі впевнено пробиває «e-ticket» або ж електронний квиток.
    На депутата Тернопільської міської ради Віталія Цимбалюка чинять тиск (політична позиція)
    17 лютого 2015
    Тернопільський міськрайонний суд своїми ухвалами призупинив дії рішення сесії міської ради і постанови ТВК про припинення депутатських повноважень депутата Тернопільської міської ради Віталія Цимбалюка. Ці документи політик показав журналістам на прес-конференції у Тернопільському прес-клубі.
    У 2014 році ПриватБанк заплатив 3,5 млрд грн податків (новини компаній)
    17 лютого 2015
    У 2014 році ПриватБанк збільшив суму виплачених у бюджети всіх рівнів податків та обов’язкових платежів у 1,5 рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року (з 2,416 млрд грн до 3,489 млрд грн), що практично дорівнює річному бюджету такого міста-мільйонника, як Дніпропетровськ (3,467 млрд грн).
    Заховатись від цілого світу… у готельному комплексі «Глобус» (новини компаній)
    11 лютого 2015
    Кожна закохана пара прагне відсвяткувати День закоханих так, як ніхто і ніколи. Хочеться, щоб цей день був по-особливому романтичним Тому вибір місця для святкування 14 лютого розпочинається задовго до самого торжества – у голові весь час перебираються безліч варіантів, та майже всі з них мають певні недоліки.
    60 хвилин на пограбування, або як у Тернополі квест-кімнати з’явились (новини компаній)
    10 лютого 2015
    Віднедавна у Тернополі з’явився новий, не маючий аналогів вид відпочинку, який, безумовно, зможе внести у вашу рутину незабутні емоції. Розім’яти логіку та повправлятись у втіленні усіх своїх знань для вирішення цікавих завдань, а також отримати масу емоцій та заряду позитиву, можна всього за 60 хвилин. Як? – Допоможе популярна інтелектуальна гра – «квест - кімната».
    "Інформація" про націоналізацію вкладів - це фальшивка, запущена ворожими ЗМІ з метою провокації - ПриватБанк (новини компаній)
    10 лютого 2015
    Поширена деякими українськими ЗМІ інформація про можливе введення обмеження прав вкладників не відповідає дійсності і є спланованою провокацією проти України.
    Що подарувати до Дня 8 Березня?
    10 лютого 2015
    20
    8 Березня - це чудова нагода вкотре потішити свою другу половинку, і не тільки, в цей чудовий День весни можна привітати усіх знайомих жінок та дівчат зі святом. Спільно з фірмами Тернополя сайт 20 хвилин проводить огляд магазинів та закладів відпочинку.
    Клієнти ПриватБанку можуть безкоштовно перейти на електронну форму реєстрації податкових накладних та іншої звітності (новини компаній)
    09 лютого 2015
    ПриватБанк став першим і поки єдиним українським банком, який надав своїм корпоративним клієнтам власне програмне рішення для переходу на електронну форму реєстрації податкових накладних і звітів у держ. органи. Як повідомили в банку, цей сервіс уже працює в Інтернет-банку «Приват24 для бізнесу» та надається клієнтам безкоштовно.
    ТеплоФасад - фірма яка займеться утепленням ваших вікон та фасаду (новини компаній)
    09 лютого 2015
    Фасадні роботи: - утеплення будинків (пінопласт, іструдований пінополістерол, пресована мінвата тощо) - декоративні штукатурки (бараник, короїд, крокодил, структурні краски, набризг, чорнова штукатурка,тощо) - оздоблення цоколя різними видами каменю.
    ПриватБанк став банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для виплати компенсацій вкладникам і власникам поточних рахунків банку «Демарк» (новини компаній)
    05 лютого 2015
    З 6 лютого ПриватБанк починає виплати відшкодувань вкладникам банку «Демарк». Виплати гарантованої суми відшкодування будуть здійснюватися протягом 30 робочих днів відповідно до Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок фонду. Як повідомила прес-служба банку, отримати кошти можна в будь-якому з 2 497 відділень ПриватБанку.
    Найчастіше коментують
    З квітня у Тернополі зросте плата за жек і вивіз сміття... 22
    Чоловіки, ніколи не шкодуйте жінкам квіти!... 16
    Наскільки Тернопіль безпечне місто? (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)... 13
    Схоже, почався сезон нападу собак... 8
    Житель села Біла каже, що зрізав дерево в Тернополі на паливо... 5
    Дивитись всі >
    Найчастіше читають
    У військовій частині Тернополя помер молодий чоловік... (3285)
    З квітня у Тернополі зросте плата за жек і вивіз сміття... (2132)
    Порахуйте на спецкалькуляторі, яку субсидію вам дадуть... (2052)
    Віктор Янукович мав інфаркт - ЗМІ... (1593)
    З В Е Р Н Е Н Н Я громадськості міста Тернополя... (1563)
    Бійців "Збруча" у Тернополі зустрічали з оркестром та кульками... (1277)
    Схема, як встановити лічильники на комуналку... (1253)
    У Тернополі спіймали 17-річного "віртуального сутенера"... (1138)
    Житель села Біла каже, що зрізав дерево в Тернополі на паливо... (1112)
    Затримали двох молодиць, які мало не забили до смерті тернополянку... (967)
    Дивитись всі >
    Додати свою новину

    Від Читачів

    Субсидії ... зворотня сторона "турботи" влади.
    вчора 22:17
    Коли «по пошвіченню» не пускають…
    вчора 13:00
    Самооборона вимагає люструвати начальницю Пенсійного Фонду в області за розкрадання та антимайдан
    2 дні тому
    чому мерзнуть школярі????
    2 дні тому
    АППУ не погоджується з позицією ДФС щодо оподаткування акцизом продажу пального на АЗС
    2 дні тому
    З В Е Р Н Е Н Н Я громадськості міста Тернополя
    2 дні тому
    Чоловіки, ніколи не шкодуйте жінкам квіти!
    2 дні тому
    ГО «Самооборона Тернопільщини» разом із небайдужими мешканцями зупинили зухвалу вирубку дерев по вул. 15 Квітня.
    2 дні тому
    Дементори чи аватари?
    2 дні тому
    18 школа молилася за Україну
    2 дні тому
    Дивитись всі >

    БЛОГИ

    Хто ті чудові люди, які місто нищать?
    Юрій Штопко
    От і роби після цього добро людям...
    Сергій Притула
    ПРАВА ТА ОБОВ‘ЯЗКИ ПАСАЖИРІВ У ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ
    Роман Суслов
    Всі блоги >
    Останнє Популярне Коментують
    Національний банк України спростовує неправдиву інформацію в ЗМІ щодо діяльності ПАТ КБ “Приватбанку” (новини компаній)
    сьогодні 10:01
    "Незламна" ("Сінема Сіті")
    сьогодні 10:00
    "ТІК" завітає з ювілейним туром
    сьогодні 09:00
    Готуємо різото з чорнилом каракатиці
    сьогодні 08:30
    Цей день в історії, 28 березня: в СРСР почали випускати автомобілі "Жигулі"
    сьогодні 08:00
    Погода у Тернополі: 28 березня, дощ, +10°
    сьогодні 07:00
    Субсидії ... зворотня сторона "турботи" влади.
    вчора 22:17
    "Форсаж 7" ("Сінема Сіті")
    вчора 21:35
    Увага! Україна переходить на літній час. 29 березня переводимо годинники
    вчора 21:01
    Тернополян просять вимкнути в суботу світло
    вчора 20:38
    З квітня у Тернополі зросте плата за жек і вивіз сміття
    3 дні тому
    22
    Чоловіки, ніколи не шкодуйте жінкам квіти!
    2 дні тому
    16
    Наскільки Тернопіль безпечне місто? (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
    3 дні тому
    13
    Схоже, почався сезон нападу собак
    3 дні тому
    8
    Житель села Біла каже, що зрізав дерево в Тернополі на паливо
    3 дні тому
    5

    RIA

    Дивитись PDF версію >
    Опитування Результати
    Чи ставали ви жертвою шахраїв?
    • -так, неодноразово
    • -так, одного разу
    • - я - ні, мої родичі/близькі - так
    • - вчасно зрозумів, що це - шахраї і не повівся (або здав їх в міліцію)
    • - ні, ніколи
    Голосувати
    Чи ставали ви жертвою шахраїв?
    -так, неодноразово
    14.59%
     
    -так, одного разу
    24.32%
     
    - я - ні, мої родичі/близькі - так
    13.51%
     
    - вчасно зрозумів, що це - шахраї і не повівся (або здав їх в міліцію)
    18.92%
     
    - ні, ніколи
    28.65%
     
    Всього голосів: 185

    Погода

    Погода
    Погода у Тернополі

    вологість:

    тиск:

    вітер:

    Розсилка новин

    Аналітика і публіцистика

    Щоб ваш двір не забудували. Інструкція

    З такою проблемою вже зіткнулись сотні тернополян. Файне місто, замість розбудовувати, ущільнюють, бо так вигідніше і дешевше. Сквери, дитячі і спортивні...

    Працівники "Укрпошти" скаржаться, що бюджет поповнюють їхнім коштом

    Частина працівників Тернопільської дирекції «Укрпошти», схоже, «ополчилася» проти свого керівника Василя Юрчишина. Вони наголошують, що очільник всілякими...

    «Робити новий базар під вікнами не дамо!»

    Ринок може з'явитися на вул. 15 Квітня, якщо міські депутати проголосують за продаж права оренди землі. Влада заспокоює. Мовляв, з людьми порадяться, а...

    Чиновники вирішили прибрати до рук Станцію юних техніків?

    Загребущі руки чиновників міської ради дісталися до комунального закладу «Станція юних техніків». Тернополяни побоюються, що високопосадовці вирішили ліквідувати...

    Інфографіка

    Скільки й чого ми їмо

    Мешканці нашої області, показує статистика, люди звички. Дані за останніх 13 років показують, що криза та розвиток харчової промисловості, майже не впливає...

    Де на Тернопільщині будуть лікувати бійців АТО

    Фізичну та психологічну реабілітацію зможуть пройти бійці АТО в Тернополі та області. Медзаклади вже готові приймати військових.

    Під час Хресної дороги в Тернополі молитимуться за мир і спокій в країні

    Хресна дорога пройде центральними вулиця Тернополя у неділю, 29 березня. Це щорічна великопісна молитва, на яку збираються тисячі тернополян.

    Які винагороди та пільги отримують бійці АТО

    Винагороди за успішне виконання бойового завдання, за знищення ворожої техніки, пільги за комунпослуги, путівки в санаторії передбачені для бійців, які...

    Ми у соц. мережах

    Facebook В Контакте Twitter Одноклассники
    Tweets by @20hvylyn_Tern