This version of the page http://hh.ua/article/14841 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-28. The original page over time could change.
ТОП-5 вакансій у сфері IT

ТОП-5 вакансій у сфері IT

Поделиться:

4 квітня відзначають Міжнародний день Інтернету. Без нього своєї роботи не можуть уявити чимало офісних співробітників, але більше за всіх із мережею пов’язані найбільш високооплачувані працівники України — IT-спеціалісти. У зв’язку із цим Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна пропонує добірку 5 найбільш цікавих вакансій у сфері IT.

Для людей, готових втілювати вагомі задачі й генерувати власні ідеї, у Харкові відкрита вакансія Керівника напрямку (IT сфера) із зарплатою від 2 500 до 4 000 USD. Основні вимоги до пошукачів — бути першокласним програмістом і розуміти чужий алгоритм. Крім того, потенційний співробітник повинен ніколи не здаватися і усувати помилки, які не здатні усунути інші. На вибір пропонується кілька проектів, серед яких web-сервіси бізнес-логіки і взаємодія з базами даних, криптографія і ЕЦП, мережеві комунікації, інструментарій розробки, користувацькі інтерфейси. Також майбутньому співробітнику доведеться працювати з такими технологіями, як С++, Python, PL/pgSQL(PostgreSQL), JavaScript, JQuery, HTML, CSS, Node.JS.

Компанії Beetroot Resources потрібен Senior PHP developer зі стажем роботи 3-6 років. Заробітна платня варіюється від 2 500 до 4 000 USD. Компанія орієнтована на пошук розробників і дизайнерів із України і Молдови з досвідом скандинавських і американських стартапів у ІТ-компаніях, що розвиваються. Майбутній співробітник компанії повинен мати високу мотивацію і бути командним гравцем. Вашу кандидатуру обов’язково розглянуть, якщо ви маєте досвід і здібності в 5.4, MySQL 5 и Jquery, а також володієте високим рівнем розмовної та письмовою англійською та любите борщ!

У компанії gTeam FZ відкрита вакансія Quality Control Software Engineer. Влитись до команди компанії може програміст із 5-річним досвідом роботи, який володіє Java, C#, C++, зі знанням письмової і усної англійської, а також досвідом розробки користувацького інтерфейсу. Крім цього, кандидат повинен мати можливість повною мірою користуватися віртуальним робочим середовищем компанії, бути забезпеченим хорошим доступом до Інтернету, в тому числі вміти користуватись Інтернет-технологіями для участі в нарадах. Загальна сума винагороди складає 3360 USD на місяць, виплачується на погодинній основі для стандартного 40-годинного робочого тижня. При бажанні можливий неповний графік більш ніж на 20 годин на тиждень для висококваліфікованого кандидата.

Для розробки і реалізації нових можливостей в існуючому проекті компанія Софт-Консалт запрошує талановитого й досвідченого Java-Гуру. Компанія пропонує зарплату в діапазоні 35 000 — 55 000 грн. Як бонус пропонується віддалена робота, а також можливий переїзд до США. Окрім професійних умінь і навичок, висуваються високі вимоги до особистих якостей майбутнього кандидата. У компанії радо приймуть співробітника з аналітичним складом розуму, гнучкістю мислення, високим рівнем відповідальності. Також пошукач повинен мати досвід спілкування з клієнтом і бути стійким до стресів. Компанія гарантує мінімальний контроль, але вимагає від співробітника високої самоорганізації та самостійності.

Справжніх спеціалістів шукають у компанії CLONEFISH. Компанія готова прийняти в свій штат досвідченого SEO-аналітика. Рівень заробітної плати складає 2000 USD, але може бути й вищим залежно від рівня кваліфікації кандидата. Обов’язковою умовою є наявність реального портфоліо з діючими проектами, а також уміння побудувати розумну й обґрунтовану гіпотезу. Основними обов’язками співробітника будуть: робота з пошуковими системами; вивчення специфіки ніш, у яких працює компанія; конкурентний аналіз і впровадження успішних практик у роботу SEO-відділу; побудова гіпотез і планів експериментів для створення доказової бази; підбиття підсумків, складення звітів і винесення рекомендацій на основі експериментів для впровадження в роботу SEO-відділу. Також компанія пропонує вигідні умови для своїх співробітників: соціальний пакет, 100% оплата відпусток і лікарняних; безкоштовні уроки англійської мови зі своїм учителем; кафе для співробітників і кухня в офісі. Бонусом буде веселий, сучасний, дружний колектив, а також глобальні, інноваційні проекти.

Інформація взята з бази даних вакансій Міжнародного кадрового порталу hh.ua в Україні в квітні 2014 року.

Лучшие вакансии от hh.ua

Результаты предыдущих исследований

Інформація для ЗМІ та представників компаній

Шановні журналісти, для того, щоб отримати нові дослідження або коментарі чи уточнення до вже опублікованих, звертайтеся до менеджера зі зв’язків зі ЗМІ HeadHunter Україна Наталії Маціпури, написавши їй на адресу n.matsipura@hh.ua, або зателефонувавши за тел. 8 (044) 230-87-39 (вн.6318).


Представників компаній з питань проведення досліджень чи опитувань на замовлення просимо звертатися до департаменту продажів sales@hh.ua Тел. 80 (44) 230 87 398.


Компанія HeadHunter аналізує найбільшу базу резюме і вакансій у російськомовному Інтернеті, яка оновлюється щосекунди – це резюме понад 7 мільйонів фахівців із 8 різних країн Північної і Східної Європи. Ми проводимо опитування як по всій базі, так і для майже 400-тисячної аудиторії економічно активного населення України.


Код для вставки в блог
Комментировать:
  • Facebook
  • Вконтакте