This version of the page http://hh.ua/article/14738 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-28. The original page over time could change.
На подарунки до 8-го березня витратять до 100 гривень

На подарунки до 8-го березня витратять до 100 гривень

Поделиться:

Платити за подарунки доведеться, швидше за все, співробітникам-чоловікам. Саме так зроблять майже в половині компаній (48%). У четвертині офісів частину витрат бере на себе роботодавець, а частину — співробітники.

Такі дані були отримані в результаті опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Платити за подарунки доведеться, швидше за все, співробітникам-чоловікам. Саме так зроблять майже в половині компаній (48%). У четвертині офісів частину витрат бере на себе роботодавець, а частину — співробітники. 17% компаній виявилися досить щедрими для того, щоб оплатити святкування з корпоративних коштів. І тільки у 2% випадків за подарунки заплатить керівник особисто. Загалом ситуація повністю збігається з минулорічною.

На дорогі подарунки жінкам розраховувати не доводиться. Більше половини компаній (52%) привітають своїх співробітниць презентами, вартість яких не перевищує 100 грн. При цьому третина співробітників навіть не цікавилась цим питанням.

І навіть керівний статус — не гарантія дорогого подарунка. 70% рівноцінно вітають усіх своїх співробітниць, незалежно від їхньої посади в компанії. Тільки 15% роботодавців окремо виділяють жінок-керівників. А ще 14% офісних працівників роблять це самостійно — вітаючи вищих за посадою або просто потрібних жінок від себе особисто.

Дані були отримані в результаті опитування зареєстрованих користувачів сайту hh.ua, проведеного в лютому-березні 2014 року. В опитуванні взяли участь 1300 респондентів із різних регіонів України.

Лучшие вакансии от hh.ua

Результаты предыдущих исследований

Інформація для ЗМІ та представників компаній

Шановні журналісти, для того, щоб отримати нові дослідження або коментарі чи уточнення до вже опублікованих, звертайтеся до менеджера зі зв’язків зі ЗМІ HeadHunter Україна Наталії Маціпури, написавши їй на адресу n.matsipura@hh.ua, або зателефонувавши за тел. 8 (044) 230-87-39 (вн.6318).


Представників компаній з питань проведення досліджень чи опитувань на замовлення просимо звертатися до департаменту продажів sales@hh.ua Тел. 80 (44) 230 87 398.


Компанія HeadHunter аналізує найбільшу базу резюме і вакансій у російськомовному Інтернеті, яка оновлюється щосекунди – це резюме понад 7 мільйонів фахівців із 8 різних країн Північної і Східної Європи. Ми проводимо опитування як по всій базі, так і для майже 400-тисячної аудиторії економічно активного населення України.


Код для вставки в блог
Комментировать:
  • Facebook
  • Вконтакте