This version of the page http://hh.ua/article/14709 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-28. The original page over time could change.
Тільки 13% «білих комірців» задоволені своєю роботою

Тільки 13% «білих комірців» задоволені своєю роботою

Поделиться:

Тільки 13% офісних співробітників повністю задоволені своєю роботою, а кожен третій працівник устиг за 2013 рік змінити роботодавця. Згідно з результатами опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна , близько 55% працівників офісів розглядають варіанти нового місця працевлаштування, вишукуючи найбільш привабливу пропозицію.

Думки про зміну місця роботи відвідують практично кожного спеціаліста. Але одна річ, якщо це миттєве бажання звільнитися, спровоковане ситуацією, і зовсім інша, — коли рішення добре зважене і перетікає в дії.

У 2013 році кожен третій офісний співробітник устиг змінити місце роботи. Більше за те, 55% хоча й не змінювали роботу, але розглядають варіанти. І тільки 13% працівників лояльні до роботодавця і поки не збираються шукати більш симпатичне місце з кращими умовами. Тому, як не дивись, а 2013 рік можна назвати роком масової плинності кадрів.

При цьому тільки один із десяти працівників не залишить компанію до останнього і змінить роботу тільки у випадку закриття бізнесу. Але таких повністю лояльних співробітників мало. Навпаки, третина «білих комірців» буде обов’язково робити все, щоб у цьому році знайти нову роботу, а 38% підуть із компанії, попередньо отримавши дуже хорошу пропозицію від нового роботодавця. 18% респондентів на даний момент вагаються, зважуючи всі можливі «плюси» й «мінуси» поточної роботи, паралельно розглядаючи доступні вакансії. Але це далеко не означає, що всі, хто планує звільнитись у цьому році, все ж таки напишуть заяви про звільнення.

Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Міжнародним кадровим порталом hh.ua в січні 2014 року. Загалом було опитано 2577 респондентів.

Лучшие вакансии от hh.ua

Результаты предыдущих исследований

Інформація для ЗМІ та представників компаній

Шановні журналісти, для того, щоб отримати нові дослідження або коментарі чи уточнення до вже опублікованих, звертайтеся до менеджера зі зв’язків зі ЗМІ HeadHunter Україна Наталії Маціпури, написавши їй на адресу n.matsipura@hh.ua, або зателефонувавши за тел. 8 (044) 230-87-39 (вн.6318).


Представників компаній з питань проведення досліджень чи опитувань на замовлення просимо звертатися до департаменту продажів sales@hh.ua Тел. 80 (44) 230 87 398.


Компанія HeadHunter аналізує найбільшу базу резюме і вакансій у російськомовному Інтернеті, яка оновлюється щосекунди – це резюме понад 7 мільйонів фахівців із 8 різних країн Північної і Східної Європи. Ми проводимо опитування як по всій базі, так і для майже 400-тисячної аудиторії економічно активного населення України.


Код для вставки в блог
Комментировать:
  • Facebook
  • Вконтакте