Членство в СПКУ

   Керуючому партнеру компанії – Долібі Андрію Михайловичу  згідно Рішення Спілки податкових консультантів України від 09.11.2010р. №24 присвоєно кваліфікацію консультанта з податків і зборів, сертифікат №0196 серія КП.

Довідково:  Спілка податкових консультантів України створена у липні 2001 року, вона ставить за мету ряд практичних завдань з удосконалення податкової системи України та актуалізації податкової політики. Її осередки є майже в усіх регіонах України.

   В активі Спілки зібрано авторитетний потенціал фахівців в галузях фінансів, економіки та аудиту, який представлений науковими працівниками та досвідченими практиками з досвідом роботи в питаннях нарахування та сплати податків і зборів.

   Фахівці СПКУ залучаються до роботи в робочих комісіях Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. Представники СПКУ входять до Громадських колегій при Державній податковій адміністрації, Міністерстві фінансів та Міністерстві юстиції України. У підтримку діяльності та розвиток СПКУ Кабінетом Міністрів України видане окреме доручення за № 4403/1 від 28.01.04 р.

   За поданням СПКУ Міністерством праці України у лютому 2004 р. введена професія „Консультанта з податків і зборів” та затверджені кваліфікаційні вимоги до неї. Спілкою розроблена програма сертифікації податкових консультантів, яка також включає підготовку до складання сертифікаційних іспитів

20 вересня 2013 року Генеральна Ассамблея Європейської конфедерації податкових консультантів на своєму засіданні, яке відбулось у Мармуровому залі Костянтиновського палацу в місті Санкт-Петербург (Росія), розглянувши матеріали про виконання ВГО СПКУ вимог як наглядача організації, прийняла рішення про надання ВГО СПКУ статусу повноправного члена.(джерело http://www.taxadvisers.org.ua).