This version of the page http://uzhgorod.studrespublika.com/text_news.php?id=2782 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-16. The original page over time could change.
Студреспубліка - Закарпаття - Завтра в Ужгороді визначать "Кращого студента Закарпаття"
 
Закарпаття

uzhgorod

 

 
НОВИНИ
2014-11-26   Новини ВМГО "Студентська республіка"  /  Закарпаття

Закарпаття
uzhgorod.studrespublika.com
Країна Студреспубліки:

Завтра в Ужгороді визначать "Кращого студента Закарпаття"

Вже завтра, 27 листопада 2014р., на Закарпатті визначатимуть «Кращого студента-2014». Конкурс відбудеться у рамках програми «Кращий студент України» і стане відбірковим етапом до всеукраїнського змагання.

Боротися за звання кращого будуть 9 учасників. Це студенти, які представляють усі виші Закарпаття: Ужгородський національний університет, Коледж культури і мистецтв ім. Ерделі, Мукачевський кооперативний торговельно-економічний коледж, Мукачевський державний університет, Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ.

За словами одного з організаторів Володимира Білонки, впродовж конкурсу, учасники спробують себе у ролі фотомоделі; покажуть на сцені таланти та проявлять кмітливість, відповідаючи на запитання ведучих. «Ми хочемо довести, що студенти – це не ліниві і безвідповідальні люди, які хочуть лише веселитися, а цілеспрямована молодь, яка знає, чого хоче і впевнено йде до цього. У кастингу взяло участь чимало студентів, але журі обрало лише 9 людей, один із яких вже завтра стане кращим на Закарпатті», - каже Володимир.

Конкурс відбудеться у нічному клубі «Фантом», о 19.00.

Детальнішу інформацію можна дізнатися у лідера Закарпатської Студреспубліки – Володимира Білонки, 050 525 17 47.






Автор: Христина Рудак


Коментуй через Facebook

Коментуй через "ВКонтакте"

Відіслати посилання на новину другу:

Адреса отримувача:
Підпис:

Версія для друку
 

Студреспубліка 2014