This version of the page http://www.personal-plus.net/448/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-11. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №43 (448) 26 жовтня - 1 листопада 2011 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
свіжий номер

Ринок землі: Продати не можна залишити

Давайте подивимося на проблему продажу земель не з правової точки зору (не аналіз законодавства чи законопроекту), а розкрємо її на візійному рівні, якщо хочете, – на ідеологічному.
[ читати далі... ]

Небезпека реальна як ніколи

Законопроект про ринок земель настільки випередив свій час і викладений в такій редакції, що після введення його в дію наша земля стане для нас чужою, а український народ буде зайвим на ній.
[ читати далі... ]

Стретович проти ринку землі

[ читати далі... ]

База ЧФ і економіка України

[ читати далі... ]

Гірше, ніж в Гондурасі

[ читати далі... ]
Актуально

Верховний суд Стане «ручним»

Верховна Рада зробила ще один крок щодо реформування судової системи. Ідеться про прийняття закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розгляду справ ВСУ», ініційований депутаткою від Партії регіонів Іриною Бережною.
[ читати далі... ]

Ніяких бойкотів!

[ читати далі... ]

Дехто в україні стане «невиїзним»

США може застосувати санкції двох видів стосовно представників української влади.
[ читати далі... ]

Європа грається з україною?

Договір з Європою для України може бути досить складним, тому що Європа не зацікавлена в тому, щоб українська економіка існувала більш-менш тривало — це конкуренція.
[ читати далі... ]

Велике око банку

Якщо клієнт банку відмовляється детально розписати своє майно, фінустанова може заблокувати його депозитні рахунки.
[ читати далі... ]

В одні ворота...

Кабінет Міністрів доручив «Нафтогазу» до 11 листопада передати Фонду держмайна для подальшої приватизації пакети акцій 48 регіональних газопостачальних компаній (облгазів).
[ читати далі... ]

Ціна на газ впаде

У наступному році середньорічна ціна російського газу може істотно знизитися, вважає провідний експерт Центру Разумкова Володимир Омельченко.
[ читати далі... ]

Невідворотність реституції

Україну очікує ще одна напасть — повернення майна законним власникам.
[ читати далі... ]

Подробиці переговорів

Україна домовилася з Євросоюзом про механізм застосування захисних заходів у двосторонній торгівлі чутливими для обох ринків товарами.
[ читати далі... ]
Постскриптум

Політичні суди в Україні

Колишній доповідач Парламентської Асамблеї Ради Європи по Україні Ханне Северінсен вважає, що перехід влади від однієї до іншої політичної сили має відбуватися цивілізовано.
[ читати далі... ]

Українська еліта вибирає Євразію?

Треба сказати, що в Росії, на відміну від України, розмови про Митний союз практично не ведуться, хоча РФ начебто і є «закоперщиком» проекту, а Україна, навпаки, чемно, але дуже твердо від участі в ньому утримується.
[ читати далі... ]

Вільна торгівля, але з можливими вилученнями

Україна зробила перший крок на шляху до вільної торгівлі на зовнішніх ринках – підписала угоду про створення ЗВТ у рамках СНД.
[ читати далі... ]
Суспільство

Дефолт і революція?

Україна впритул наблизилась до 130 мільярдів доларів державного та корпоративного боргу, що дорівнює ВВП країни. Інакше кажучи, рік ніхто не повинен отримувати платню за свою роботу, а підприємці — прибуток.
[ читати далі... ]

Безвихідь консолідованої політики

Останні півтора року української історії пройшли під знаком консолідації влади. Хронічна криза попередньої влади, здавалося б, могли забезпечити новій команді підтримку суспільства на масштабні зміни, що визначають долю країни на наступне десятиліття.
[ читати далі... ]

Податкова інформує

[ читати далі... ]
Інакша історія

«Козли і семеро вовченят» Радянська версія страшної казки

На третьому році горбачовської «пєрєстройкі», котра подекуди вже плавно еволюціонувала в перестрілку, обгодований сенсаційними інформаціями радянський обиватель усе ж таки здригнувся і пополотнів, зачувши або прочитавши коротке повідомлення ТАРС: «Сьогодні (08.03.1988) група озброєних зловмисників спробувала захопити рейсовий літак Ту-154 «Іркутськ-Ленінград». Зусиллями спецпідрозділів МВС СРСР по Ленінградській області спроба перегнати літак за кордон була зірвана, заручники з числа пасажирів і екіпажу звіль­нені». Оптимістична реляція закінчувалася фразою з іншої опери: «Є вбиті і поранені, ведеться слід­ство».
[ читати далі... ]
Невідоме

Чиста й нечиста космічні сили

Творці й випробувачі космічної техніки вірили тільки фактам і свідченням приладів. Алі іноді їм доводилося стикатися c неймовірними фізичними явищами. Тут вчені користувалися ними ж введеними поняттями чистої й нечистої космічної сили. Досі наука не може пояснити з наукової точки зору деякі загадкові випадки на орбіті.
[ читати далі... ]
Український лідер

Перший випуск центру МАУП у Тбілісі

Днями у МАУП відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів бакалавра випускникам Грузинського навчально-консультаційного центру відкритої освіти МАУП у Тбілісі.
[ читати далі... ]

За підтримку інноваційної діяльності

Золота медаль Міжнародного Салону винаходів і нових технологій «Новий Час» — Міжнародній Кадровій Академії
[ читати далі... ]

За круглим столом

Нещодавно в Міжрегіональній Академії управління персоналом, в Інституті соціальних наук і самоврядування відбувся круглій стіл, присвячений темі «Політична нація як форма існування сучасних демократичних суспільств: світовий досвід».
[ читати далі... ]

Василь Вірастюк зустрівся зі студентами МАУП

Днями у МАУП відбулася цікава для студентів зустріч з найсильнішою людиною світу (2004 та 2007 роки), Заслуженим майстром спорту України, відомим спортсменом і видатною людиною Василем Вірастюком.
[ читати далі... ]

Білоруські «чорні коти»

Згадуючи партизанські дії часів Другої світової війни довкола Полісся, під терміном «лісові брати» здебільшого розуміються литовці або українці. Адже про діяльність УПА та литовських повстанців так чи інакше чув майже кожен, хто цікавиться історією минулого століття. Натомість про національний партизанський опір у Білорусі під час та після війни відомо дуже мало...
[ читати далі... ]
Автопром

«Вічне авто» тихо вбили конкуренти

Володимир РЕПАЛО Під час розвалу «соціалістичної співдружності» в кінці 1980-х чеський автомобільний завод «Татра», залишений своїм урядом в ринкових умовах напризволяще, знайшов сили і можливості продовжувати розробку нових легкових автомобілів — якісних, комфортабельних та безпечних.
[ читати далі... ]
Різне

Листя прибирати не можна

Чи треба щоосені ретельно вигрібати листя з-під дерев і вивозити його? Швидше за все, на це питання більшість з нас не зможуть дати однозначної відповіді.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com