Land Rover

EUR/UAH
30.45
?
Курс валют на 09.03.2015
  • DEFENDER

    Від 1 221 959 грн. Докладніше
  • FREELANDER 2

    Від 965 874 грн. Докладніше
  • DISCOVERY SPORT

    Від 1 306 305 грн. Докладніше
  • DISCOVERY 4

    Від 1 881 810 грн. Докладніше
  • RANGE ROVER EVOQUE

    Від 1 355 025 грн. Докладніше
  • RANGE ROVER SPORT

    Від 2 194 532 грн. Докладніше
  • RANGE ROVER

    Від 3 413 445 грн. Докладніше

«Віннер Автомотів»

Land Rover

Про дилерський центр Новини дилера Спеціальні пропозиції
  • Акції
Сервісний центр дилера Аксесуари Карти ТО Пропозиції сервісу
  • Акції
Контакти

Про дилерський центр


 
 
 
 

Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Land Rover.

Наша компанія є однією з найбільш динамічних за темпами розвитку, про що свідчить зростаюча кількість клієнтів, більшість із яких стають постійними. Весь процес співробітництва з клієнтом оснований на єдиному принципі: «Клієнт – наш Бос».

«Віннер Автомотів» пропагує новий підхід до автомобільного бізнесу. Репутація, відповідальність, відкритість, лідерство – це корпоративні цінності нашої компанії.

Наша гордість – це унікальна споруда мультибрендового автоцентру «Віннер Автомотів», аналогів якій немає ні в України, ні навіть у Східній Європі за розмахом, сучасністю, вишуканістю та високими стандартами.

Автоцентр «Віннер Автомотів» - це не тільки грандіозний архітектурний проект, а й реалізація сучасної концепції обслуговування клієнтів у компанії «Віннер Автомотів» та удосконалення процесів ведення бізнесу. Це ціла філософія ведення автомобільного бізнесу, реальна інвестиція у розвиток автомобільного ринку України.

  

Загальна площа двоповерхової споруди становить 8400 квадратних метрів. Із них більше 5300 кв. м – сервісна зона, а близько 2200 кв. м. - салони з продажу автомобілів. Окрім, власне, виставкової площі для автомобілів Land Rover, у центрі передбачені кімнати переговорів, затишна кав’ярня з комп’ютерами та виходом до Інтернету, окрема станція сервісного обслуговування, мийка і навіть дитяча кімната, в якій діти не нудьгуватимуть, доки батьки вирішують важливі питання, пов'язані з купівлею автомобіля.

Також в автоцентрі «Віннер Автомотів» працюють відділи продажу оригінальних запчастин та фірмових аксесуарів, передпродажної підготовки тощо.

Історія будівництва «Віннер Автомотів» починає свій відлік з 1998 року, коли компанія Віннер придбала місце для майбутнього мультибрендового центру. Місце було обрано з урахуванням зручної транспортної разв`язки - поряд пролягає магістраль, яка з`єднує ліву і праву частини міста. На той момент це був пустир напівзруйнованим та недобудованим ангаром. 2003 року, після отримання дозволу на будівництво, почали будівельні роботи. І незважаючи на усі катаклізми становлення автомобільного ринку України, "Віннер" продовжував зведення найбільшого в Україні мультибрендового автоцентру.

 

Сьогодні, відчиняючи двері комплексу, відвідувач потрапляє до цілого автомобільного світу, який містить розташовані на різних рівнях три автосалони з 20 автомобілями. Куди б не вирушив відвідувач - до відділу продажів запчастин, відділу сервісу чи до кафе, він обов'язково пройде через один із шоу-румів повз нові автомобілі.

Чекаємо на Вас у нашому автоцентрі «Віннер Автомотів» за адресою: пр-т Московський, 24д.

 

Автомобілі
Defender
Freelander 2
Range Rover Evoque
Discovery 4
Range Rover Sport
Range Rover
Брошури
Фінанси
Кредит
Страхування
Контакти
Власникам
Гарантія та підтримка
Сервіс і технічне обслуговування
Журнал Land Rover Onelife
Корисні поради від Land Rover
Аксесуари
Merchandise
Bluetooth®
Навчальні відеоматеріали
Про Land Rover
Новини Land Rover
Сталий розвиток
Спадщина
Цікаві факти
ABOVE AND BEYOND

Швидкі посилання
Абсолютно новий Range Rover
Ваша думка має значення
Замовити тест-драйв
Замовити брошуру
Знайти дилера
Підписатися на новини
Віннер Автомотів
Про дилерський центр
Новини дилера
Спеціальні пропозиції
Сервісний центр дилера
Запис до сервiс центру
Аксесуари
Карти ТО
Пропозиції сервісу
Контакти