This version of the page http://www.slovoidilo.ua/user-agreement.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-06. The original page over time could change.
Угода з користувачем сайту » Слово і Діло

Угода з користувачем сайту

Відвідуючи сайт, користувач погоджується з правилами використання матеріалів сайту і політикою сайту, прописаній в даній угоді і Правилах користувача.

Дана Угода з Користувачем Сайту (надалі «Угода») укладається між Вами (надалі «Користувач») та Благодійним фондом «Інформаційні дослідження та законотворчість» (надалі «Адміністрація»), разом надалі «Сторони» і регулює порядок використання Сайту та послуг, що надає Адміністрація завдяки Сайту, а також усієї інформації, яка доступна на Сайті.

Користувач — фізична, дієздатна особа, що досягла 18-літного віку, яка повністю  прийняла усі умови даної Угоди та зобов'язується їх виконувати.

Сайт - інтернет-сайт www.slovoidilo.ua, включаючи усі його субдомени, який знаходиться під організаційним контролем Адміністрації.

Обліковий запис - запис, який знаходиться у автоматизованій базі даних Сайту, та який містить Дані авторизації Користувача, його персоналізовану інформацію та анкетні дані.

Дані авторизації — Логін та пароль Користувача, які необхідні для ідентифікації Користувача при використанні їм Сайту і отримання доступу до персоналізованої інформації та/або до додаткових можливостей Сайту.

Анкета - електронний реєстраційний документ, розташований на Сайті для заповнення Користувачем, при заповненні якого Користувач надає свою згоду на обробку (збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поповнення, використання, поширення, знеособлення, знищення) Адміністрацією будь-яких даних Користувача, в тому числі персональних, на умовах даної Угоди, «Угоди про обмін конфіденційною інформацією» та законодавства України.

Система народного контролю СЛОВО і ДІЛО - постійно діюча система народного контролю над владою і політиками, що знаходиться за адресою www.slovoidilo.ua, що демонструє справжній рівень їхньої відповідальності перед громадянами і виборцями та дає можливість громадянам України активно висловлювати свою громадянську позицію, безпосередньо брати участь у реальній оцінці влади і впливати на обраних політиків і чиновників, які призначаються. Дозволяє народу України на основі перевірених фактів і реальних результатів формувати свою думку щодо ефективності та відповідальності конкретних представників української влади та політикуму, удосконалювати владу і країну.

Об'єкти спостереження системи СЛОВО і ДІЛО - Президент України; прем'єр-міністр України; члени Кабінету міністрів України; державні чиновників високого рангу; народні депутати України; політичні партії і блоки; суспільно-політичні діячі України; губернатори; депутати обласних рад; мери міст; голови районних адміністрацій; депутати міських і районних рад.

Мета системинародного контролю СЛОВО і ДІЛО -  здійснювати постійний контроль над владою і політиками, що демонструє справжній рівень їхньої відповідальності перед громадянами і виборцями. «СЛОВО і ДІЛО» дає можливість громадянам України активно висловлювати свою громадянську позицію, безпосередньо брати участь у реальній оцінці влади і впливати на обраних політиків і чиновників, які призначаються. «СЛОВО і ДІЛО» дозволяє народу України на основі перевірених фактів і реальних результатів формувати свою думку щодо ефективності та відповідальності конкретних представників української влади та політикуму, удосконалювати владу і країну.

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Дійсна Угода є договором приєднання у розумінні ст. 634 Цивільного кодексу України. Використання Сайту дозволено тільки Користувачу, що прийняв усі умови даної Угоди, яка розміщена за адресою www.slovoidilo.ua, умови «Угоди про обмін конфіденційною інформацією», яка розміщена за адресою www.slovoidilo.uaй інші правила, передбачені на Сайті.

1.2. Користувач зобов'язаний уважно ознайомитися з Угодою перед використанням Сайту та правилами використання сервісу, які розміщені за адресою http://www.slovoidilo.ua/rules.html. Використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач надає свою згоду бути зв'язаним умовами даної Угоди з Адміністрацією. Якщо особа не погоджується з умовами Угоди (повністю або частково), то їй не надається статус й права Користувача та забороняється використовувати Сайт, включаючи, але не обмежуючись, будь-яку інформацію, розміщену на Сайті та будь-які сервіси, що надаються у рамках Сайту.

1.3. Умови Угоди поширюються на всіх користувачів Сайту - як на користувачів, що не мають Облікового запису на Сайті (незареєстрованний користувач) так і на користувачів, що мають на Сайті будь-який Обліковий запис, будь-якого з доступних видів.

1.4. Доступ до персоналізованих сервісів Сайту може отримати тільки  зареєстрований Користувач, який створив Обліковий запис та повністю і достовірно заповнив Анкету на Сайті, що знаходиться за адресою www.slovoidilo.ua.

1.5. Логін та пароль (Дані авторизації), що вводиться Користувачем, визнається Сторонами аналогом особистого власноручного підпису Користувача та є підтвердження Користувача на надання своїх Персональних даних для використання (обробки).

1.6. Інформація, що міститься на Сайті у вигляді звітів, новин, прес-релізів, заяв і інших інформаційних матеріалів, є актуальною на дату їх складання. У зв'язку з наступними подіями й по закінченню часу деяка інформація може виявитися неповною або такою, що не відповідає дійсності, однак після її публікації Адміністрація не гарантує оперативної зміни такої інформації у зв'язку із подіями, що відбулися.

1.7. На Сайті може міститися інформація про проекти, прогнози або заяви, що стосується мети системи народного контролю Слово і Діло та/або майбутніх подій і заходів Адміністрації. У зв'язку із цим Сторони погоджуються з тим, що така інформація носить попередній характер і дійсні події й обставини можуть суттєво відрізнятися в результаті впливу різних факторів.

1.8. Даною угодою Адміністрація надає право Користувачам розміщувати на Сайті інформацію про факти обіцяного і зробленого будь-якою посадовою особою органів державної влади, на підставі яких формуються відповідні рейтинги органів державної влади чи посадових осіб органів державної влади. При цьому, Адміністрація не несе відповідальності за достовірність та законність отриманої та розміщеної Користувачами  на Сайті тієї чи іншої інформації.

2. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ КОРИСТУВАЧА

2.1 Будь-які дії, здійснені з використанням Облікового запису та/або Даних авторизації Користувача, вважаються здійсненими цим Користувачем.

2.2. За порушення умов даної Угоди, Адміністрація має право без попереднього повідомлення блокувати доступ Користувача до Сайту та/або видалити Обліковий запис Користувача.

2.3. У випадку розміщення Користувачем на Сайті інформації або здійснення інших дій, що не відповідають умовам Угоди, Адміністрація має право без повідомлення, за власним розсудом видалити повністю або частково розміщену Користувачем інформацію, включаючи ту інформацію, у відношенні якої важко визначити її відповідність Угоді та/або законодавству, що застосовується.

2.4. Користувач самостійно відповідає за будь-яке використання інформації, що опублікована на Сайті.

3. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ АДМІНІСТРАЦІЇ

3.1. Адміністрація не несе відповідальності та не відшкодовує збиток, прямий або непрямий, заподіяний Користувачеві або третім особам у результаті використання або неможливості використання Сайту.

3.2. Адміністрація не несе відповідальності за зміст сайтів, що не належать їй, посилання на які можуть бути присутні на Сайті, і не гарантує їхньої доступності, коректної роботи, відповідності заявленій тематиці та очікуванням Користувача.

3.3. Адміністрація не приймає на себе зобов'язань по перевірці, зміні та контролю інформації, що розташована будь-ким, не гарантує й не несе відповідальності за достовірність такої інформації, її законність, якість та відповідність конкретним запитам і потребам користувачів Сайту.

3.4. Адміністрація не несе відповідальності за використання третіми особами інформації, розміщеної Користувачем на Сайті, включаючи її копіювання, відтворення й поширення, здійснені як у рамках Сайту, так і іншими можливими способами.

3.5. Якщо Користувач вважає, що на Сайті присутня інформація, що порушує його права, Користувач зобов'язаний повідомити про це Адміністрацію й надати їй інформацію, яка підтверджує дане порушення прав. У випадку якщо Користувач надасть неправдиву інформацію про порушення його прав, він несе повну відповідальність за заподіяний збиток (включаючи витрати, мита, судового збору й оплату адвокатських послуг).

3.6. Якщо Користувач вважає, що на Сайті присутня недостовірна інформація, на підставі якої формуються ті чи інші рейтинги органів державної влади чи посадових осіб органів державної влади, Користувач зобов’язаний повідомити про це Адміністрацію та надати підтверджуючі достовірні факти такої недостовірності (посилання на достовірні інтернет-ресурси, офіційні сайти органів державної влади або надати відповідні офіційно отримані документи, які б підтверджували такі факти та інше). При цьому дані обставини не є предметом будь-якого спору між Користувачем та Адміністрацією.

4. КОРИСТУВАЧЕВІ ЗАБОРОНЕНО

4.1. Створювати декілька Облікових записів на Сайті, якщо фактично вони належать одній і тій самій особі;

4.2. Вчиняти дії, спрямовані на введення в оману Адміністрації та/або інших користувачів;

4.3. Надавати в користування свій Обліковий запис та/або Дані авторизації від свого Облікового запису третім особам;

4.4. Реєструвати Обліковий запис від імені або замість іншої особи.
4.5. Використовувати будь-які комп'ютерні програми для автоматизованого збору інформації на Сайті;

4.6. Здійснювати незаконний збір, систематизацію, зберігання або поширення персональної інформації інших користувачів;

4.7. Намагатися одержати доступ до Облікового запису іншого Користувача будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору Даних авторизації;

4.8. Розміщувати інформацію (включаючи будь-які матеріали), що порушує права на об'єкти інтелектуальної власності, що належать Адміністрації та/або третім особам;

4.9. Розміщувати інформацію, що порушує права й законні інтереси третіх осіб (у тому числі, розміщення фотографій і відеороликів, основним об'єктом яких є людина, якщо ця людина не давала згоди на розміщення на Сайті фотографії або відео з її участю);

4.10. Розміщувати матеріали рекламного, еротичного, порнографічного або образливого характеру;

4.11. Сприяти або розпалювати релігійні, расові або міжнаціональні ворожнечі;

4.12. Вчиняти дії, що порушують права і свободу, честь і гідність будь-якої особи;

4.13. Використовувати нецензурні вираження, навіть якщо вони маскуються іншими символами (наприклад зірочками);

4.14. Виходити за рамки заздалегідь встановленої теми спілкування;

4.15. Зловживати розміщенням інформації, що не несе смислового навантаження;

4.16. Провокувати, починати й/або підтримувати словесну війну, що не має відношення до первинної причини суперечки;

4.17. Розміщувати комп'ютерні віруси або програми (або посилання на них), здатні перервати або порушити нормальну функціональність комп'ютерного обладнання та програмного забезпечення, а також засобів телекомунікації будь-яких осіб.

5. ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ

5.1. Дана Угода не передає Користувачеві ніяких майнових прав на будь-які об'єкти інтелектуальної власності Адміністрації або третіх осіб, якщо це явно не вказано, і усі права власності стосовно такої власності залишаються винятково за Адміністрацією та/або відповідною третьою особою.

5.2. Користувачеві заборонено будь-яке використання в комерційних цілях будь-якої інформації та об'єктів інтелектуальної власності, що розміщені на Сайті, без письмового дозволу на це Адміністрації.

5.3. При будь-якому дозволеному використанні Користувачем інформації, що розміщена на Сайті, Користувач зобов'язаний зберігати всі авторські посилання, що маються у інформаційних матеріалах, та вказувати авторство і гіперпосилання на Сайт у кожному окремому випадку використання інформації та творів.

5.4. Користувач, що розміщує на Сайті будь-яку інформацію, яка містить об'єкти інтелектуальної власності, включаючи, але не обмежуючись, текст, графічні зображення, аудіо та відео продукцію, комп'ютерні програми, бази даних, знаки для товарів і послуг і т.д., гарантує, що завантаження на Сайт, копіювання й використання даної інформації та/або об'єктів інтелектуальної власності, що містяться в ній, не буде порушувати прав будь-якої  особи.

5.5. Користувач, завантажуючи на Сайт будь-які об'єкти інтелектуальної власності, безоплатно надає Адміністрації невиключні майнові права на ці об'єкти. Надані Користувачем Адміністрації майнові права не мають територіального обмеження та надаються на весь термін дії цих прав.

Дані майнові права включають в себе право Адміністрації на: відтворення творів, публічне виконання і публічне сповіщення творів, публічну демонстрацію і публічний показ, здійснення перекладу, переробки, адаптації, аранжування та інші подібні зміни творів, включення творів як складових частин до збірників, подання творів до загального  відома  публіки  таким чином, що її представники можуть здійснити доступ до творів з будь-якого місця і у будь-який час за їх власним вибором.

5.6. Винагородою Користувача за надані Адміністрації права інтелектуальної власності є можливість використання Сайту та його сервісів Користувачем, поширення інформації про Користувача як автора відповідних творів завдяки їх розміщенню на Сайті.

6. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

6.1. Користувач підтверджує, що він ознайомився та повністю прийняв умови «Угоди про конфіденційність» між Користувачем та Адміністрацією, яка розміщена за адресою www.slovoidilo.ua.

6.2. У випадку, якщо при використанні Сайту Користувачеві будь-яким способом стала відома інформація відносно Адміністрації та/або третіх осіб, яка відповідно до законодавства України відноситься до персональної, конфіденційної та/або до Комерційної таємниці, Користувачу заборонено зберігати, використовувати й поширювати таку інформацію.

6.3. Користувач розуміє й погоджується з тим, що розміщуючи на Сайті інформацію, у відношенні якої не передбачено обмеження доступу, будь-яка третя особа може одержати доступ до цієї інформації за допомогою мережі Інтернет.

7. ІНШІ УМОВИ

7.1. Адміністрація має право вносити зміни в дану Угоду. Усі внесені до Угоди зміни будуть доступні у вигляді нової редакції Угоди, за адресою www.slovoidilo.ua. У випадку внесення до Угоди істотних змін, Адміністрація додатково повідомить Користувача про ці зміни по електронній пошті, що вказана Користувачем у обліковому записі. Усі зміни Угоди набувають чинності з моменту їх публікації на Сайті. Використовуючи послуги або Сайт Користувач підтверджує згоду з новими умовами Угоди в редакції, що діє на момент використання Користувачем послуг або Сайту.

7.2. Адміністрація не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Угоди, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

7.3. Користувач надає Адміністрації право надсилати на контактні адреси Користувача, що вказані у Анкеті, листи, повідомлення та інші матеріали, які містять інформацію про Сайт і інформацію рекламного характеру про діяльність Адміністрації, та доводити таку інформацію до Користувача шляхом телефонних дзвінків на номер Користувача.

7.4. У випадку визнання недійсної або нездійсненної будь-якої частини даної Угоди, інші частини Угоди будуть залишатися в чинності. Відмова кожної зі сторін від будь-якого положення або умови даної Угоди, або будь-яке їх порушення не скасовує дію цього положення або умови.

7.5. Сайт надається Адміністрацією «як є». Адміністрація не гарантує відповідність Сайту цілям і очікуванням Користувача, його безперебійну й безпомилкову роботу.

7.6. Адміністрація має право в односторонньому порядку змінювати види сервісів, що надаються у рамках Сайту.

7.7. Адміністрація може в будь-який момент і без повідомлення Користувача поступитися своїми правами за даною Угодою третій стороні.

7.8. До даної Угоди й відносинам між Адміністрацією та Користувачем, що виникають у зв'язку з використанням Сайту, застосовується законодавство України.