This version of the page http://www.unicredit.ua/confidentiality/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-05. The original page over time could change.
UniCredit Bank - ПАТ «Укрсоцбанк» | Конфiденцiйнicть
CLOSE





Головна > Інституційна частина > Конфiденцiйнicть

Конфiденцiйнicть

Заява про охорону конфіденційності в Україні банком ПАТ "Укрсоцбанк".
(далі в тексті вживається ПАТ "Укрсоцбанк" або ми)

1. Вступ

  • ПАТ "Укрсоцбанк" серйозно ставиться до питання конфіденційності користувачів свого сайту. Політика ПАТ "Укрсоцбанк" гарантує конфіденційність особистої інформації (персональних даних), отриманої від користувачів. Якщо у вас з'являться будь-які прохання або питання щодо вашої особистої інформації або нашої діяльності, будь ласка, повідомте про це на нашу електронну адресу info@unicredit.ua.

2. Інформація, яку ми збираємо

  • Ми збираємо персональну інформацію про вас щораз, коли ви надсилаєте її електронною поштою або повідомляєте особисто у різноманітних он-лайн формах на сайті: реєстрація, підписка на отримання новин, опитування тощо. Також ми збираємо відомості про відвідані сторінки сайту, запам’ятовуючи IP-адресу вашого комп’ютера.

3. Способи її використання

  • Ми використовуємо вашу особисту інформацію з такою метою:
    • для відповідей на зроблений вами запит;
    • для отримання вами новин щодо діяльності ПАТ "Укрсоцбанк";
    • для проведення маркетингових досліджень.
  • Ми також використовуємо інформацію в сукупній формі для проведення аналізу, розвитку та керування веб-сайтом.
    Якщо ви заперечуєте проти володіння нами вашою особистою інформацією, будь ласка, сповістіть про це у повідомленні на адресу електронної пошти: info@unicredit.ua.

4. Посилання

  • Сайт ПАТ "Укрсоцбанк" має посилання на інші веб-сайти. Будь ласка, зверніть увагу на те, що ми не відповідаємо за охорону конфіденційності на цих сайтах, і радимо вам читати положення про конфіденційність при їх відвідуванні. Ця заява про охорону конфіденційності стосується лише інформації, що збирається на нашому сайті.

5. Пересилання міжнародної інформації

  • Використання веб-сайту для збирання і обробки особистої інформації включає в себе поширення інформації на весь світ. Будь ласка, зверніть увагу на те, що надавана вами інформація може бути передана за межі України з метою обробки її компанією UniCredit. Будь-яка передача особистої інформації за межі України буде проводитися за умови, що інформація обробляється відповідно до Заяви про охорону конфіденційності. Розкриваючи вашу особисту інформацію, ви тим самим погоджуєтеся на цю передачу.

6. Передача бізнесу

  • Ми не збираємо інформацію для її продажу не пов’язаним з нами третім сторонам. Однак, якщо якісь ресурси ПАТ "Укрсоцбанк" буде продано третій стороні, інформацію про наших клієнтів буде передано третій стороні як частину комерційної угоди. Якщо ви заперечуватимете проти такої передачі вашої інформації, будь ласка, повідомте нам про це по електронній пошті: info@unicredit.ua.

7. Зміни в нашій політиці

  • Ми залишаємо за собою право вносити зміни в нашу Заяву про охорону конфіденційності без попереднього повідомлення. Ми будемо використовувати інформацію відповідно до Заяви про охорону конфіденційності, згідно з якою збиралася інформація.

Відділення та банкомати

Знайдіть найближче відділення

Контакт-Центр

0 800 5000 20

Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у мережах України безкоштовні



Інтернет-банкінг
Фізичним особам
  • UniCredit Online
Юридичним особам
  • BusinessNet
  • Інтернет-клієнт-банк
Контакти

Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у мережах України безкоштовні

Номер для дзвінків з мобільного в межах України для абонентів МТС, Київстар та Life:).

Тарифікація згідно з тарифним планом абонента.

Для міжнародних дзвінків та дзвінків у межах України
Зворотній зв'язок
Оцінка якості обслуговування

Зворотній зв'язок

Виникли запитання, пропозиції, зауваження?

Ми цінуємо співпрацю з Вами. Для того щоб поділитись своїми пропозиціями, зауваженнями, поставити запитання, будь ласка, заповніть форму зворотнього зв’язку, подану нижче або зателефонуйте до Контакт-центру ПАТ «Укрсоцбанк» за номером 0 800 5000 20 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні).









Я хочу отримувати інформацію про нові послуги Банку, акції та розіграші.

Поля є обов'язковими до заповнення