This version of the page http://bnk.ua/Terminal/Universalna-oplata (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-03-02. The original page over time could change.
Універсальна оплата - ПАТ "Банк Національний кредит"
  • Гаряча лінія
    0 800 602 602
 


Універсальна оплата

 

Сервіс "Універсальна оплата" дозволяє відправляти платежі за банківськими реквізитами одержувача безпосередньо в терміналах "Банк24 Національний кредит", без необхідності звернення до банківських кас.
 

Ви можете сплатити абсолютно будь-який рахунок, заповнивши форму, в яку необхідно внести реквізити отримувача коштів, ім'я платника і призначення платежу:

  • поповнити картковий рахунок Visa і MasterCard;
  • сплатити кредит будь-якого банку;
  • здійснювати щомісячні оплати рахунків родини;
  • оплатити будь-який рахунок за реквізитами одержувача.

Переваги сервісу головним чином пояснюються зручністю. Термінали "Банк24 Національний кредит" встановлені у зручних місцях і працюють, на відміну від банків, у цілодобовому режимі терміналів без обідніх перерв та вихідних.

На відміну від попередньо встановлених платіжних інструментів, "Універсальна оплата" передбачає введення всіх платіжних реквізитів одержувача коштів відправником. Іншими словами, при цьому платник виконує всі ті ж операції, що і касир банку при проведенні платежу від фізичної особи на користь юридичної. Що важливо, термінал не залишає людину наодинці з малозрозумілими МФО та ЄДРПОУ, повідомляючи його, якщо вносяться завідомо помилкові реквізити (крім того, біля полів введення кожного з реквізитів передбачена підказка).


Зарахування коштів на рахунок здійснюється протягом 1-3 банківських днів. Комісія платіжної системи складає 2%, але не менше 5 грн.

 

Гаряча лінія
0 800 602 602