This version of the page http://rh.net.ua/news/latest (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-25. The original page over time could change.
Новинки
  • RU
  • UA
+38 (0372) 90 91 90
+38 (098) 10 10 483
+38 (095) 55 25 796
УЗД апарати
УЗД датчики
Мамографи
КТ
МРТ
Ендоскопи
Всі новини Еластографія Новинки Новини компанії Маніпуляції під УЗ контролем Огляд журналів Оригінальні технології УЗД в акушерстві та гінекології УЗД в кардіології УЗД в педіатрії УЗД в урології УЗД гепатопанкреатобіліарної зони УЗД молочної залози УЗД опорно-рухового апарату, м’яких тканин УЗД судин УЗД тонкої і товстої кишки УЗД щитоподібної залози Магнітно-резонансна томографія

Нова УЗД система високого класу Samsung RS80A включає в себе потужний набір функцій для покращення діагностичних можливостей і комфорту пацієнта. Нова система пропонує користувачу велику кількість діагностичних інструментів: S-Detect, Elastoscan, Automatic QuickScan, ClearTrack. 

Детальніше...

Покращені ультразвукові системи Aplio 300 та 500 Platinum series вперше представили на виставці RSNA. Ці багатофункціональні системи розширюють клінічні можливості ультразвуку.

Детальніше...

Європейський комітет з лікарських препаратів для медичного застосування дав позитивну оцінку новому радіофармацевтичному препарату Vizamyl, розробленому компанією GE Healthcare.

Детальніше...

У зв'язку з всесвітньою епідемією ожиріння і онкологічних захворювань, компанія Toshiba поставила собі за мету створити нову систему ПЕТ/КТ, яка б поліпшила комфорт пацієнтів і гарантувала максимально безпечне та ефективне сканування. Система включає в себе повну комплектацію потужних КТ і ПЕТ функцій, для завдань будь-якої складності.

Детальніше...
Оформити замовлення
Ваше ім`я
Телефон
e-mail
Повідомлення
Відправка повідомлення. Зачекайте, будь ласка...
Дякуємо за звернення,
наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом.
Виникли неполадки. Спробуйте знову.
Будь ласка, заповніть всі поля перед відправкою.