ВИСТАВКА 2015

  • Загальна інформація
  • Вартість послуг
  • Як взяти участь у виставці
  • Оргкомітет
Заявка на участь (xls)

Попередні виставки

  • Підсумки виставки 2014
  • Каталог виставки 2014
  • Фото з виставки 2014
  • Відео з виставки 2014
  • Архів

ВИСТАВКА 2015

Як взяти участь у виставці

СІМ ПРОСТИХ КРОКІВ, ЩОБ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ:

1. Завантажити Заявка на участь.

2. Заповнити Заявку на участь (додаток №1 до Договору) та Схеми стенду (Додаток № 2 до Договору);

3. Підписати Заявку у керівництва;

4. Переслати підписану заявку по факсу або ел. поштою в Оргкомітет;

5. Узгодити з Оргкомітетом місце розташування стенда в залі.

6. Отримати від Оргкомітету документи на участь: договір та рахунок.

7. Оплатити згідно договору.

КАТАЛОГ ВИСТАВКИ

Каталог виставки готується до друку заздалегідь перед виставкою, тому звертаємо увагу учасників на належну підготовку інформації для каталогу. Каталог учасників виставки – це ідеальне місце для презентації фірми-експонента. Каталог надає можливість контакту з зацікавленою цільовою аудиторією, роздається усім учасникам виставки, а також кожному зацікавленому відвідувачу виставки.

Каталог містить: програму роботи виставки, перелік фірм-експонентів в алфавітному порядку, їх адреси та текст комерційної пропозиції, а також рекламу. Існують додаткові можливості: розміщення логотипу та рекламних макетів на сторінках каталогу.

Офіційний каталог виставки має вертикальний формат, розміри 105*200 мм. Оригінал-макети приймаються у форматах EPS; TIFF (CMYK 300 dpi)

ОПЛАТА

Кошти перераховуються Замовником на розрахунковий рахунок Виконавця на підставі рахунка на оплату. Сума згідно договору визначається на основі заявки на участь у виставці.

Попередній розрахунок згідно договору проводиться у розмірі не менше 30 % від загальної суми протягом 3 (трьох) банківських днів від дати виставлення рахунка, решта суми оплачується безпосередньо перед виставкою, але не пізніше ніж за 20 календарних днів до терміну початку роботи виставки (якщо інші умови не узгоджено з Оргкомітетом).

РОБОТА НА ВИСТАВЦІ:

- заїзд учасників та ввіз експонатів, а також оформлення стендів проводиться за день до початку роботи виставки. Представникам фірм-експонентів видаються перепустки для входу в виставковий зал зал. Виставкові зали відкриваються для заїзду учасни ків о 9:00 год ранку та здається під охорону з 18:00 год. Бажано, щоб на стенді залишалися представники експонентів до 18:00 год. Після 18:00 год уповноважена особа фірми-експонента, заповнює декларацію здачі під охорону майна фірми. Декларація містить перелік і кількість експонатів. Охороняється виставковий зал з 18-00 до 10-00 год ранку наступного дня;

- під час роботи виставки уповноважена особа Експонента зобов’язується прийняти експозицію з-під охорони до 10:00 год. Від 10:00 Організатор відповідальності за збереження майна фірми не несе;

- виїзд учасників та вивіз експонатів здійснюється в з 17-00 год. останнього дня роботи виставки.