This version of the page http://www.proelectro.info/advert.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-19. The original page over time could change.
PROELECTRO.info - інформаційний портал електротехнічної галузі
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
Головна

Чому Ваша реклама має бути на цьому порталі?

Якщо Ви опинилися на цій сторінці – це означає, що Ви усвідомлюєте, навіщо взагалі потрібна реклама.

Якщо Ви переконані, що користувачі порталу ПроЕлектро.інфо мають стати Вашими клієнтами, пропонуємо Вам ознайомитись з медіа-планом і для подальшої співпраці зв'язатися з адміністрацією порталу  тел.:
+ 38 (032) 232-11-36
.

 

Перегляньте медіа-план, дізнайтеся ЦІНИ на рекламу без завантаження файлу

або Завантажте медіа-план у PDF українською (ціни у гривнях)
 

Якщо Ви досі запитуєте себе, як якісно та дієво прорекламувати свою продукцію, радимо ознайомитись із "абеткою" рекламодавців, яким потрібно більше інформації.

Можна довго та багато говорити про переваги реклами в Інтернет, але ми цього робити не будемо. Він розкаже все сам.

І інтерактивна. Ця характеристика, напевно, є однією з найважливіших, оскільки саме вона забезпечує Ваше постійне спілкування з потенційним клієнтом, ще до початку безпосереднього продажу. Користувач бачить рекламу, свідомо робить вибір на користь Вашої продукції та переходить на Ваш сайт, де самостійно одержує додаткову інформацію про неї та контактує з Вами, вже знаючи її переваги та характеристики. Вам і Вашим менеджерам залишається тільки його втримати.
Нновітня. Реклама в Інтернет, напевно, єдина, яка ще не встигла настільки "приїстися" людям. Вона ще не викликає відрази та звички, як, наприклад, телевізійна та газетна, де ми її просто не помічаємо. Цей унікальний факт обумовлений тим, що рівень проникнення Інтернету щороку продовжує зростати на 10-12 %, а тому для багатьох користувачів інтернет-реклама є цікавою, незвичною та новою і відповідно привертає увагу.
Т – тільки спеціалізована аудиторія. Реклама в Інтернеті дає змогу впливати саме на свою цільову аудиторію, а спеціалізовані портали – допоможуть Вам з нею зустрітися.
Реклама на www.proelectro.info забезпечить Вас контактами з потрібними людьми. Залежно від Ваших потреб,  Ви зможете рекламувати продукцію на всьому сайті або тільки у певному розділі, доносячи Вашу рекламу лише до тих, хто справді може стати Вашим клієнтом.
Е – економить час і гроші. Реклама в Інтернеті доступна всім: і великим, і малим компаніям. Рекламуватись на порталі Ви можете починаючи від 200 грн. За потреби, Ви зможете змінити місце й охоплення аудиторії або відкоригувати інші параметри рекламної кампанії.
Р результативна. Реклама в Інтернеті на даний час є однією з найефективніших. Це підтверджується тим, що в мережі щороку кількість рекламодавців, незалежно від криз та інших негативних явищ, лише збільшується.
Н – на відміну від реклами у пресі піддається чіткому та прозорому аналізу. Для маркетологів та осіб, які хочуть розуміти, на що були витрачені кошти, інтернет-реклама пропонує унікальну можливість –  ведення статистики. Згідно з нею Ви завжди вчасно зможете відкоригувати рекламну кампанію та відстежити поведінку користувачів. Прозорість статистики та гнучке управління Вашою рекламою допоможе Вам досягти успіху там, де інші роблять це наосліп.
Е – екологічна. Ви збережете десятки дерев, не витрачаючи зайвий папір на рекламні буклети та брошури, а відповідно захистите навколишнє середовище для своїх дітей і онуків, що у 21 столітті стає нагальною проблемою, за вирішення якої усі ми відповідальні.
Т – творча, цікава, яскрава, динамічна. Можливості Інтернету надають величезне поле для творчості. Ваша реклама більше не буде банальною картинкою, вона почне рухатись і не лише привертатиме увагу, а й зацікавить, проведе клієнта від першого знайомства з Вашою продукцією до підписання договору на її купівлю.

Обравши І Н Т Е Р Н Е Т – Ви почнете рекламуватись із задоволенням, заощадите кошти та будете насолоджуватись ефективністю Вашої роботи!



Приєднуйтесь до тих,  хто йде в ногу з часом і задовольняє попит свого клієнта


Докладнішу інформацію та ціни Ви можете отримати, завантаживши медіа-план порталу.

 

Перегляньте медіа-план, дізнайтеся ЦІНИ на рекламу без завантаження файлу

або Завантажте медіа-план у PDF українською (ціни у гривнях)

 

Якщо з'являються запитання, контактуйте з адміністрацією порталу телефоном: +38 (032) 232-11-36.
або контактуйте з нами он-лайн за допомоною форми, що знайдете біля верхнього меню.

 



 

Послуги порталу за тегами:

Реклама на порталі Елітний, Еліт плюс, Базовий пакети Комерційні новини, статті VIP-пропозиції

 

Версія для друку Додати до закладок
{XPARSE_ERROR_ON_$lang[skin_comments_title]_/usr/local/www/data/proelectro.info/comments/skin/commentsheader.html}

Ascom | 09.11.2013 23:56:22

Добрый день всем , я только что получил мой кредит от этой компании в Интернете, которые я встретил на данном сайте, являются реальные и законные компании, которые дают реальный кредит обратиться, если вам нужен кредит Email: ascomwhitehomes@outlook.com

{XPARSE_ERROR_ON_$lang[skin_reply]_/usr/local/www/data/proelectro.info/comments/skin/replay.html}

   1
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.proelectro.info (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.
Торговий майданчик
Статті
Реклама на порталі
Каталог учасників
Послуги
Контакти
Новини
Теги
Газета Електротема
© 2005—2014 PROELECTRO.INFO. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі
RSS-канали порталу
Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”