This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2014/10/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-18. The original page over time could change.
НАШІ ГРОШІ. ЛЬВІВ | Archive | жовтня

НОВИНИ

17.02.2015
16.02.2015
13.02.2015
12.02.2015
11.02.2015
Всі новини »

ТЕГИ

!Фест ZIK АМКУ Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Газ Господарський суд Димінський Петро Дрогобич Дубневич Дубневич Богдан Дубневич Ярослав Земля КРТ Кредит Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА ЛОР Львів Львівелектротранс Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Онур Свобода Свідерський Григорій Тендер Трускавець Штраф автомобіль бензин борг вирок вугілля Чуркін Ігор оренда патент прибирання приватизація ремонт суд

ДОКУМЕНТИ

Архів на вересня, 2013

Скільки заробляють і що мають брати Дубневичі

Брати Ярослав та Богдан Дубневичі, які перемогли на позачергових виборах до Верховної Ради, оприлюднили свої декларації про доходи за 2013 рік на сайті громадського руху “Чесно”. Ярослав Дубневич та його сім‘я задекларували за 2013 рік майже 4,5 млн грн, з яких 1,4 млн грн — це зарплата. Значна сума задекларованого доходу — майже 1,5 млн […] »»»

Дружина Баганця викупила приміщення під салон краси за 1,5 мільйони

ТОВ «Радість Плюс» за договором від 27 грудня 2013 року викупило приміщення по вул. Маршала Тимошенка 2Г, літ. А в Оболонському районі м.Києва. Вартість угоди склала 1,47 млн грн. Як повідомляють «Наші гроші», приміщення займає площу 228,90 м кв. і раніше перебувало у комунальній власності. Викуп проведено по ціні 6,4 тис. грн за квадратний метр […] »»»

Хто нагріє військових

Червоноградська фірма, яка махлює на тендерах і фігурує в кримінальних справах, отримає понад ₴20 млн з держбюджету »»»

Фірма колишнього техніка БТІ отримає майже 200 тисяч за інвентаризацію військових містечок

Квартирно-експлуатаційний відділ Львова Міноборони України за результатами запиту цінових пропозицій замовив послуги з проведення технічної інвентаризації будівель військових містечок за 196,5 тис. грн (без ПДВ) у ПП “БТІ Експрес-Сервіс”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Згідно із завданням, на кожну будівлю необхідно виготовити технічну документацію. У списку казарми, учбові корпуси, клуби, медпункти, їдальні, гуртожитки, […] »»»

Військовим з частини на Стрийській купили протигазів по 3,5 тисячі гривень

Військова частина 4114, що на вулиці Стрийській, 146 у Львові за переговорною процедурою закупівлі замовила 990 протигазів фільтруючих в комплекті у ТОВ “Наука” за 3 млн 465 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Неконкурентну закупівлю обгрунтовують нагальною потребою. “До замовника надійшло розпорядження Командувача НГУ від 10 вересня 2014 року, в якому вказано […] »»»

У Брюховичах відремонтують народний дім, через який люди блокували селищну раду

Брюховицька селищна рада за результатами відкритих торгів замовила реконструкцію клубу “Народний дім” по вул. Івасюка, 2 у колективного підприємства “Центр Комплекс” Львівської обласної асоціації інвалідів за понад 2,6 млн грн (без ПДВ). Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. У клубі вставлять вікна і двері, облаштують підлогу (зокрема, вкладуть мозаїчний паркет), підвісну стелю, встановлять сцену, […] »»»

Лікарня в Турківському районі придбала «швидку» у регіонала

Боринська комунальна міська лікарня (Турківський рійон) за переговорною процедурою закупівлі замовила санітарний автомобіль УАЗ-396295-ШД у Підприємства з іноземними інвестиціями «Автоінвестстрой-Брок» за 228 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. В обгрунтуванні закупівлі вказано, що лікарня двічі відміняла процедуру запиту цінових пропозицій, так як до участі було подано менше 2-х пропозицій. «Автоінвестстрой-Брок» входить в […] »»»

В дорогу до Тернополя закопають ще 29 мільйонів

Служба автомобільних доріг у Львівській області за результатами відкритих торгів замовила поточний ремонт доріг загального користування на 47 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. ТОВ “Техно-Буд-Центр” отримає 5 млн грн на ремонт дороги Броди-Тернопіль (на ділянці км 21+000 – км 22+500) і ще 28,9 млн грн на дорогу Львів-Тернопіль (на ділянці км […] »»»

Підприємство Асоціації інвалідів «Центр Комплекс» відновить садочок на Сихові за 14 млн грн

Управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради уклало угоду з КП «Центр Комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів на реконструкцію приміщення на вул. Зубрівський, 9 з метою відновлення дитячого навчального закладу.  Сума угоди 14,94 млн грн. Повідомляється у Віснику державних закупівель. У приміщенні колишнього дитячого  садочка протягом тривалого часу розташовувалась Сихівська районна державна адміністрація, яка […] »»»

«Львівтеплоенерго» купило труб та комплектуючих до них на 13 млн грн за таємними цінами

Львівське міське комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» за результатами відкритих торгів замовило сталевих ізольованих труб для теплових мереж та комплектуючих до них на 13,3 млн грн у ТОВ «Ельпласт-Тепло». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Придбали трубопроводи, відводи, комплекти ізоляції стиків, рукави, компенсатори, нерухомі опори. Ціна за одиницю всупереч законодавству не повідомляється. Джерело фінансування – власні […] »»»

НАШІ ГРОШІ

17.02.2015
16.02.2015