This version of the page http://big.stb.ua/pravila-golosovaniya/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-18. The original page over time could change.
Правила голосования | Зважені та щасливі



Мы знаем, что сотни тысяч украинцев мечтают похудеть. В погоне за желанной цифрой на весах они истязают себя диетами, изнурительными тренировками и часто вместо желаемого результата только ухудшают ситуацию. Большинство из них отчаиваются и теряют надежду когда-либо получить желанные стройные формы. Именно поэтому проект телеканала СТБ “Зважені та щасливі” (“Взвешенные и счастливые”) стал настоящим криком души тысяч зрителей, а для некоторых людей - их единственным шансом получить надежду на похудение. Поэтому участники всех сезонов проекта - это не просто полные люди в футболках цвета своей команды, - это пример и мотивация для миллионов зрителей, которые худеют вместе с ними у экранов своих телевизоров.

Для участников шоу “Зважені та щасливі” - это не столько главный приз, сколько победа над лишним весом и над привычным образом жизни. На пути к результату члены команд проходят невероятные испытания, показывая небывалую свою силу воли. В каждом соревновании побеждают участники, стремление которых к победе больше, чем у их соперников.

Результаты каждой недели фиксируются взвешиванием. Участники с наименьшим процентом потери веса по отношению к массе своего тела выбывают из игры и продолжают худеть дома, под наблюдением тренера и диетолога. Оставшиеся участники продолжают бороться за победу и преодолевать все более сложные испытания. 4 сезон проекта “Взвешенные и счастливые” в 2014 году стал особенным, потому что вместо 2 команд в проекте приняли участие 3 команды, а количество тренеров выросло с 2 до 3.

За результатами каждой команды следит профессиональный тренер, их помощник, наставник и диетолог. Тренер в ответе за эффективные спортивные тренировки участников, за работу мышц, правильную кардио-нагрузку и тонус кожи. Диетолог проекта занимается советами правильного и здорового питания, его цель - постепенное и неумолимое снижение веса участников. В комплексе с сильнейшей мотивацией его дает невероятные результаты - участники худеют вдвое и кардинально меняют свою жизнь.

Следить за жизнью участников на проекте, узнавать их истории, смотреть онлайн отдельные эпизоды, читать новости проекта и находить полезные рекомендации тренеров и диетологов вы можете на нашем сайте.

Присоединяйтесь к нашей фан-зоне и оставляйте анкету на участие в проекте на нашем сайте, онлайн.

Свернуть
Google
Зважені та щасливіПравила голосования

Правила голосования

Номери учасникiв шукай тут!

ПРАВИЛА
голосування у передачі «ЗВАЖЕНІ ТА ЩАСЛИВІ». Четвертий сезон
(надалі – «Правила»)


1. Період Голосування глядачів передачі «ЗВАЖЕНІ ТА ЩАСЛИВІ». Четвертий сезон (далі «Передача «ЗВАЖЕНІ ТА ЩАСЛИВІ» або «Передача»):

1.1. Голосування за учасників Передачі «ЗВАЖЕНІ ТА ЩАСЛИВІ» буде відбуватися у період з 18 грудня 2014 року по 22 грудня 2014 року (обидві дати включно). Подробиці Голосування визначаються цими Правилами та будуть повідомлятися під час Передачі.

2. Визначення складу фіналістів та переможця Передачі «ЗВАЖЕНІ ТА ЩАСЛИВІ». Четвертий сезон:
2.1. Серед всіх учасників Передачі, що приймають участь у Передачі «ЗВАЖЕНІ ТА ЩАСЛИВІ». Четвертий сезон. обирається один учасник, що буде визнаний переможцем Передачі.
2.2. У фінальному етапі Передачі приймають участь три учасники. Два учасники виходять у фінал на підставі власних результатів та/або на підставі виконання умов передостаннього етапу Передачі. За третього учасника фіналу відбувається Голосування. Кожному з двох учасників Передачі, за яких відбувається Голосування, присвоюється номер «101» або «102», що дорівнює коду, за яким глядачі Передачі здійснюють Голосування за улюбленого учасника Передачі.
2.3. В період з 18.12.2014 р. по 22.12.2014 р. відбувається Голосування, початок Голосування оголошується у ефірі Передачі, закінчення голосування здійснюється автоматично о 23:59 годин 22 грудня 2014 року.
За результатами такого Голосування визначається один із двох учасників Передачі, що набрав найбільшу кількість голосів, і який продовжує боротьбу за місце переможця Передачі.
2.4. Переможцем Передачі «ЗВАЖЕНІ ТА ЩАСЛИВІ». Четвертий сезон визнається той учасник Передачі, котрий за умовами фінального етапу Передачі виконав усі правила, що були оголошені ведучим Передачі.
2.5. Під час останнього ефіру Передачі, що буде публічно сповіщатися 25 грудня 2014 року, оголошується ім’я учасника фіналу, який став переможцем Передачі.
2.6. Рішення про визначення переможця є остаточним та не підлягає оскарженню.
2.7. Кількість транзакцій (SMS-повідомлень), що були здійсненні Абонентами під час Голосування та кількість голосів, зарахованих на користь того чи іншого учасника, публічно не розголошується. Кількість голосів (SMS-повідомлень), направлених Абонентами за відповідних учасників підраховується автоматично відповідним програмно-апаратним комплексом, який захищено від сторонніх посягань.

3. Умови проведення Голосування:

3.1. Участь у Голосуванні може здійснюватися шляхом направлення текстового повідомлення (надалі – SMS-повідомлення) абонентами операторів стільникового зв’язку ПрАТ «Київстар» (ТМ КИЇВСТАР, DJUICE), ПрАТ «МТС Україна» (ТМ МТС, JEANS), ТОВ «АСТЕЛІТ» (ТМ life) (далі відповідно – «Абоненти» та «Оператори»).
3.2. Для того щоб взяти участь у Голосуванні шляхом відправлення SMS-повідомлень, Абоненти Операторів, що вказані в п. 3.1. даних Правил, повинні відправити SMS-повідомлення на короткий номер 3399 (з кодом у тексті повідомлення або «101» або «102»).
3.3. Голосування за допомогою короткого номеру 3399 надає Абонентам можливість віддати свій голос за улюбленого учасника Передачі.
3.4. Голоси Абонентів враховуються виключно під час періоду для Голосування, який вказаний в п. 2.3. цих Правил.
3.5. Під час Голосування, що вказане в п. 2.3. Правил, Абонент з одного номеру телефону може проголосувати за одного чи за обох учасників Передачі, за які проводиться Голосування. При цьому, Абонент може віддати за кожного Учасника не більше 10-ти голосів, що надіслані за допомогою SMS-повідомлень на короткий номер 3399, тобто, зараховано буде лише 10 (десять) голосів Абонента, які здійснені в період Голосування.
Вартість послуг за направлені SMS-повідомлення та здійснені дзвінки під час періоду Голосування понад встановлений ліміт для зарахування голосів будуть підлягати сплаті, але голос Абонента не буде зараховано.
3.6. Взяти участь у Голосуванні можуть Абоненти, які на час початку Голосування досягли 18-річного віку та є дієздатними. Телекомпанія СТБ та Оператори попереджують, але не несуть та не можуть нести відповідальність за порушення Абонентами вікових обмежень та обмежень дієздатності.
3.7. Вартість надсилання SMS-повідомлення за номером 3399 становить: 3,25 грн. (три грн. 25 коп.), крім того ПДВ 20% – 0,65 грн., загальна вартість надсилання SMS-повідомлення складає: 3,90 грн. (три грн. 90 коп.) у тому числі ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості SMS-повідомлення без ПДВ.
3.8. Довідки щодо умов та порядку Голосування глядачів надаються за телефоном +38 (044) 583-01-96. Період роботи лінії: з 10:00 до 19:00 у будні дні під час всього періоду Голосування, що вказаний в п. 1.1. Правил. Вартість дзвінків сплачується Абонентом згідно тарифів операторів зв’язку.
3.9. Голосування глядачів забезпечує ТОВ «СТАРЛАЙТ ДІДЖИТАЛ СЕЙЛЗ», адреса: 03113, Україна, м. Київ, вул. І.Шевцова, 1, адміністративний корпус, 2 поверх, 208 каб.

4. Порядок участі у голосуванні:
4.1. Для того, щоб взяти участь у Голосуванні, Абоненту, який виявив таке бажання, необхідно з номеру телефону, який підключений до мереж Операторів, зазначених в п. 3.1 цих Правил, надіслати SMS-повідомлення на короткий номер 3399 з кодом учасника Передачі, за якого Абонент прагне віддати голос, (код учасника Передачі: «101» і «102»).
4.2. Безпосередньо у текстовій інформації, що з’являється на екрані, та/або у оголошеннях ведучого Передачі під час випуску Передачі в ефірі Телеканалу СТБ усім глядачам повідомляється який саме код присвоєно учаснику Передачі.
4.3. У випадку успішного надсилання SMS-повідомлення на короткий номер 3399, з рахунку Абонента списується вартість, вказана у пункті 3.7. цих Правил, при цьому, вартість сплачується і у випадку, коли Абонент направляє SMS-повідомлення в період коли Голосування не проводиться. Вартість SMS-повідомлення автоматично знімається з рахунку Абонента, але голос не зараховується.
4.4. Протягом строку Голосування, вказаного у п.1.1. цих Правил, Голосування проводиться тільки за тих учасників, інформація про які з’являється у текстовій інформації на екрані та/або які оголошуються ведучим Передачі, та приймають участь у даному етапі Передачі, щодо якого відбувається Голосування.

Механізм SMS-голосування за коротким номером 3399:
4.5. Після того, як Абонент надіслав SMS-повідомлення з певним кодом, а саме: «101» або «102», на короткий номер 3399 у часовому проміжку, вказаному в п. 2.3. цих Правил, такому Абоненту надходить у відповідь SMS-повідомлення, що підтверджує участь у Голосуванні і зарахування голосу.
4.6. У випадку, якщо Абонент надсилає SMS-повідомлення поза офіційним часом проведення Голосування – проміжок часу до старту Голосування та після закінчення Голосування – такому Абоненту надходить SMS-повідомлення відповідного змісту.
4.7. Одне SMS, надіслане в Період Голосування, зараховується як 1 (один) голос за одного учасника. В одному SMS-повідомленні може бути вказаний код лише одного учасника.
4.8. У разі помилкової вказівки коду чи вказівки коду, який не існує, чи вказівки кодів двох або більше учасників в одному SMS-повідомленні, такі SMS-повідомлення до результатів Голосування не зараховуються (при цьому вартість надсилання SMS-повідомлення сплачується у повному розмірі і не повертається).

5. Додаткова інформація:
5.1. Участь у Голосуванні шляхом надсилання SMS-повідомлення з кодом учасника Передачі «101» або «102» на короткий номер 3399 означає, що Абонент ознайомлений і повністю згодний з умовами цих Правил та згоден отримувати SMS-повідомлення з інформацією будь-якого змісту у тому числі і з рекламною метою, що не суперечить законодавству України, від ПрАТ «ММЦ-СТБ» та/або ТОВ «СТАРЛАЙТ ДІДЖИТАЛ СЕЙЛЗ».
5.2. Інформація про умови та порядок Голосування у Передачі розміщується на веб-сайті www.stb.ua.
5.3. ТОВ «СТАРЛАЙТ ДІДЖИТАЛ СЕЙЛЗ» та/або ПрАТ «ММЦ-СТБ» мають право вносити в односторонньому порядку зміни до будь-якого з положень цих Правил, про що глядачі Передачі повідомляються або в ефірі Телеканалу СТБ та/або на сайті Телеканалу СТБ www.stb.ua.

Новости проекта
Зважені та щасливі

Рейтинг самых толстых людей планеты

Зважені та щасливі

Сергей Чопик рассказал, что приобрел благодаря проекту

Зважені та щасливі

Иванка рассказала, почему Дима решил прекратить их романтические отнош...

Зважені та щасливі

Дима Завоюра рассказал, что расстался с Иванкой

Зважені та щасливі

Диетический рецепт от победительницы «Зважені та щасливі-4» Юлии Фомин...

Зважені та щасливі

Юлия Фомина рассказала о своей новой цели

Зважені та щасливі

Игорь Антонюк рассказал, почему ему пришлось покинуть проект

Зважені та щасливі

Наталья Солодкая рассказала, что Юля Фомина помогла ей похудеть

Зважені та щасливі

Людмила Останина рассказала, как худела в зоне боевых действий

Зважені та щасливі

Олег Сичак рассказал, о чем жалеет после проекта

Зважені та щасливі

Таня Крикуненко рассказала, почему не получалось похудеть до проекта

Зважені та щасливі

Олег Гопаца рассказал, как изменилась жизнь после проекта

Зважені та щасливі

Юлия Фомина рассказала, почему не боится набрать вес

Зважені та щасливі

Иванка рассказала об отношениях с Димой Завоюрой после проекта

Зважені та щасливі

Как проходил финал «Зважені та щасливі-4» (ФОТО)

Зважені та щасливі

Эксклюзив! Вячеслав Узелков рассказал, что помогло его подопечным выиг...

Когда Вам напомнить о начале трансляции?

Напоминание будет выслано вам на почту
Отменить

Спасибо!

Вы добавлены в список оповещения