This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ua/info/?pageID=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-17. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Інформація про систему




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

<Сторінка 2

1.

Управління логіном та паролем

2.

Завершення роботи із системою



1

Управління логіном та паролем

Нагадування логіну

У формі реєстрації необхідно обрати лінк “разова реєстрація“. Зліва з’являться написи, зокрема, “Користувач”. Це і є ваш поточний логін користувача у системі. Нагадування логіну працює лише при з’єднанні з відповідної телефонної лінії, що зареєстрована на особовий рахунок користувача.

Нагадування паролю (призначення нового)

У формі реєстрації вказати логін та натиснути кнопку “Забули пароль”. Потім в полі “Контрольна відповідь” вказати відповідь на питання, що зазначене в полі “Контрольне запитання”. Якщо у вас немає бажання змінювати свій пароль, достатньо скористатися посиланням “Забули контрольну відповідь?”.

Якщо ви вважаєте за необхідне змінити існуючий пароль, тоді слід ввести новий пароль в полі “Новий пароль” та повторити це ж значення в полі “Підтвердження пароля “. Натиснути на кнопку “Підтвердити”.

Ваш пароль у системі буде надіслано на електронну адресу, що була вказана під час разової реєстрації або пізніше змінена у роділі “Персональна інформація”.


2

Завершення роботи із системою

Для коректного завершення роботи із системою самообслуговування рекомендовано вибрати розташоване у лівій верхній частині сторінки посилання “Вийти з системи”.



Всі права на розповсюдження інформації з сайту належать ПАТ "Укртелеком"
Політика конфіденційності ПАТ "Укртелеком"
ПАТ "Укртелеком"
Контакт-центр: 0-800-506-800
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18