This version of the page http://www.ukrspirt.com/en/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-14. The original page over time could change.
Новости | Державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт"
State enterprise of alcohol and liquor industry «UKRSPYRT»
B. Grynchenka Str., 1 Kyiv, Ukraine, 01001
tel./fax (044) 278 58 02; 279 84 34
  • ENG
  • РУС
  • УКР

Latest news

  • В. о. директора ДП «Укрспирт» перебуває з робочою поїздкою у Стамбулі13.02.2015
  • ДП «Укрспирт» погасило загальну заборгованість на 34%12.02.2015
  • Міністерство аграрної політики та продовольства звільнило Михайла Лабутіна10.02.2015
  • Роман Іванюк: закупівлі на ДП «Укрспирт» здійснюватимуться через тендери10.02.2015
  • В.о. директора ДП «Укрспирт» Роман Іванюк повідомив, які спиртові заводи…09.02.2015
  • Ревізори ДП «Укрспирт» виявили ферменти, які могли бути використані для…06.02.2015

Новости

В. о. директора ДП «Укрспирт» перебуває з робочою поїздкою у Стамбулі

13 February 2015

В. о. директора ДП «Укрспирт» Роман Іванюк 13 лютого зустрінеться з представниками великого турецького бізнесу, а саме з виробниками косметичних та медичних засобів. Йдеться про можливість експортувати декілька мільйонів декалітрів українського спирту в Туреччину.

See more

ДП «Укрспирт» погасило загальну заборгованість на 34%

12 February 2015

За місяць активної діяльності тимчасового керівництва ДП «Укрспирт» сплатили 52,38 мільйона гривень заборгованостей за сировину, газ та інші допоміжні матеріали. Всі борги сплачують рівними частинами.

See more

Міністерство аграрної політики та продовольства звільнило Михайла Лабутіна

10 February 2015

Відповідний наказ, про звільнення із посади генерального директора Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості Укрспирт» Михайла Лабутіна підписав Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко 05 лютого 2015 року.

See more

Роман Іванюк: закупівлі на ДП «Укрспирт» здійснюватимуться через тендери

10 February 2015

У зв’язку з прийнятим курсом на максимальну оптимізацію роботи підприємства, на збільшення надходжень до бюджету держави та ліквідацію залишків корупційних схем на Державному підприємстві спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» вирішено в межах управління по забезпеченню виробництва створити конкурсну комісію з проведення закупівель за власні кошти підприємства із застосуванням елементів тендерних процедур.

See more

В.о. директора ДП «Укрспирт» Роман Іванюк повідомив, які спиртові заводи працюватимуть

9 February 2015

Вперше за п’ять років директори всіх МПД (місць проведення діяльності) державного підприємства «Укрспирт» зібрались у центральному офісі. Під час зустрічі в. о. директора ДП «Укрспирт» Роман Іванюк розповів про оптимізацію адміністрації та пояснив, які заводи будуть працювати.

See more

Ревізори ДП «Укрспирт» виявили ферменти, які могли бути використані для виготовлення необлікованого спирту

6 February 2015

На Козлівському спиртовому заводі, що на Тернопільщині, ревізори ДП «Укрспирт» виявили понад 800 кілограмів незареєстрованих ферментів, які могли б використовуватися для виробництва необлікованого спирту. Після того, як виявили речовини, директор заводу покинула робоче місце. Наразі ферменти вилучили правоохоронні органи.

See more

В. о. директора ДП «Укрспирт» Роман Іванюк зустрівся із владою Львівської області

5 February 2015

Серед п’яти спиртових заводів, які працюють в Україні, три розташовані у Львівській області. Хоча найближчим часом йдеться про запуск роботи значно більшої кількості підприємств. Про перспективи та проблеми розвитку спиртової галузі говорили під час зустрічі в.о. директора ДП «Укрспирт» Романа Іванюка з головою Львівської облдержадміністрації, директорами спиртових заводів та народними депутатами.

See more

Роман Іванюк: До кінця року плануємо запустити близько 20 підприємств ДП «Укрспирт». Нині працюють лише п’ять.

4 February 2015

У нинішній час в Україні працюють п’ять із 41 підприємства, що перебувають в управлінні ДП «Укрспирт». Сподіваюся, уже в лютому працюватиме сім підприємств, а в березні – 9-10. Загалом до кінця року плануємо запустити близько 20 підприємств. Про це заявив виконуючий обов’язки директора підприємства Роман Іванюк.

See more

Пошук нових ринків збуту, зокрема робота на експорт, дозволить працювати половині заводів ДП «Укрспирт»

3 February 2015

Аби вивести ДП «Укрспирт» із кризи, першочергово потрібно відвоювати свої ринки збуту за кордоном та знизити собівартість продукту за допомогою енергоощадних технологій. «У такий спосіб заводи працюватимуть та матимуть необхідні для ДП та держави прибутки. Саме такі заходи зараз і виконує тимчасове керівництво підприємства», - повідомив під час брифінгу «Перспективи розвитку спиртової галузі в Україні: робота спиртових заводів та збільшення ринків збуту продукції» в.о. директора ДП «Укрспирт» Роман Іванюк.

See more

На спиртзаводах Львівщини встановлюють енергоощадні котли

3 February 2015

Новий енергоощадний котел німецького виробництва «Loos», який встановлять найближчим часом на Сторонибабському спиртовому комбінаті, дозволить підприємству економити на використанні газу до 10 %. Наступним кроком модернізації буде заміна інших котлів, які зараз працюють на блакитному паливі.

See more

Партнеры

President of Ukraine

Government portal

Verkhovna Rada of Ukraine

Ministry of agrarian policy
and food of Ukraine