This version of the page http://oppb.com.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-13. The original page over time could change.
НОВИНИ | Охорона праці і пожежна безпека
Проект видавничого дому «МЕДІА-ПРО»
www.mediapro.com.ua

НОВИНИ

Держгірпромнагляд звертає увагу керівників будівельних підприємств на дотримання правил безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів

Теруправлінням Держгірпромнагляду у Дніпропетровській області проведено робочу нараду із керівниками підприємств будівельної галузі Дніпропетровська, які експлуатують вантажопідіймальні крани.

XIV МЕЖДУНАРОДНЫЙ ПРОМЫШЛЕННЫЙ ФОРУМ 24 - 27 ноября 2015

«Международный промышленный форум» — крупнейшая промышленная выставка в Украине и единственная, зарегистрированная в Международной Ассоциации выставочной индустрии (UFI).

30 січня рятувальники проведуть інтерактивне шоу для дітей

30 січня о 13:00 на території дитячого міста професій Kids Will працівники Служби порятунку 101 проведуть інтерактивне шоу та ознайомлять дітлахів із професією рятувальника.

Призначено Голову Державної служби України з питань праці

Двадцять першого січня Кабінет Міністрів призначив Романа Тарасовича ЧЕРНЕГУ головою Державної служби України з питань праці. Відповідне розпорядження №27-р від 21 січня опубліковано на сайті уряду.

У 2015 році експертна діяльність зазнає суттєвих змін

Двадцять першого січня на базі ДП «Головний навчально-методичний центр Держгірпромнагляду України» розпочато семінар з організації експертної діяльності та вдосконалення експертних висновків для начальників відділів експертиз експертно-технічних центрів Держгірпромнагляду України.

Як звільнити працівника, який не може виконувати роботу через стан здоров'я

Працівник підприємства захворів та повідомив роботодавця, що після закриття листка непрацездатності не виходитиме на роботу у зв’язку з тим, що за станом здоров’я не може працювати на попередньому робочому місці, де постійно знижена температура. Як правильно звільнити працівника у зв’язку з виявленою невідповідністю обійманій посаді внаслідок стану здоров’я, який перешкоджає продовженню цієї роботи?

Чи можна звільнити працівника в період непрацездатності (більше ніж 4 місяці)?

Працівниця потрапила у ДТП, унаслідок чого отримала травму. Їй видано листок непрацездатності, термін якого становить близько чотирьох місяців. На роботу вона не може вийти і звільнятися не бажає. Чи можна її звільнити за пунктом 5 статті 40 КЗпП України?

Держгірпромнагляд: найбільша кількість смертей на виробництві сталася з організаційних причин

Порівняльний аналіз причин нещасних випадків.

ДСНС України звертається до громадян з проханням бути обережними у зв’язку з погодними умовами!

У зв’язку з потеплінням, налипанням мокрого снігу та ожеледицею на дорогах, Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до водіїв з проханням бути обережними та уважними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху.

Відомість розподілу в ФСС від нещасних випадків необхідно подати до 26 січня

Страхувальники один раз на рік, до 25 січня, подають до ФСС від нещасних випадків за місцезнаходженням (місцем проживання) відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності за минулий календарний рік.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • наступна ›
  • остання »