PlayMemories Studio — впорядковуйте та редагуйте на PlayStation®3

Інколи хочеться переглянути свої фото та відео на великому екрані. PlayMemories Studio дозволяє користуватися можливостями обробки вмісту на PlayStation®3 та отримувати більше насолоди від своїх спогадів. Під'єднуйте фотоапарат, відеокамеру або телефон прямо до PlayStation®3 та впорядковуйте фотографії без потреби у завантаженні їх на жорсткий диск PlayStation®3. Впорядковуйте їх, як забажаєте, додавайте ефекти до фото й відео, навіть 3D, а потім обирайте, як Ви бажаєте ділитися ними з друзями.

Ваш браузер не підтримує програвач Adobe Flash Player або версія наявного програвача Adobe Flash Player є застарілою.
Клацніть тут, щоб завантажити версію Adobe Flash Player 9.0.124 або новішу версію для перегляду флеш-вмісту.

Пам'ятайте, де і коли було знято найкращі фото

Крутіть глобус і дізнавайтеся, де Ви побували, знову згадуючи приємні моменти життя. Завдяки функціям перегляду мапи* та календаря Ви можете дізнаватися про точний час і місце створення своїх спогадів. Можна навіть змінювати параметри пошуку для знаходження фото лише з усміхненими обличчями. Ви можете навіть спробувати відкрити у собі справжнього митця, поєднуючи фотографії та відео у прекрасному монтажі.

* Необхідна камера із підтримкою GPS та інтернет-з'єднання

Прикрасьте перегляд фото й відео

Зняли багато відеоматеріалів? Здійснювати швидке редагування або додавати деякі чудові ефекти дозволяє функція редагування єдиним натисненням у PlayMemories Studio, тож Ви можете швидко повертати сцени та змінювати масштаб фото- й відеозображення. Можна додавати колірні фільтри, заголовок або звукові ефекти та навіть сповільнювати та повторювати улюблені моменти знов і знов.

Діліться творіннями зі світом

Коли Ви задоволені своїм фільмом чи фотоальбомом, час поділитися вмістом із друзями. Єдиним натисненням кнопки Ви можете завантажувати файли на веб-сайти, у тому числі Facebook™ та PlayMemories Online*, або ж брати вміст із собою на PSP чи PS Vita.

* Незабаром. Точна дата буде відома пізніше

Придбайте PlayMemories Studio для своєї PS3™

Якщо Ви придбаєте Sony Cybershot™, фотоапарат NEX, α або відеокамеру Handycam®, в упаковці Ви знайдете брошуру з інформацією про те, як безкоштовно придбати PlayMemories Studio без додаткових витрат.* Або ж Ви можете придбати безкоштовну пробну версію, що діє протягом 30 днів, у магазині PlayStation® Store через свою PlayStation®3
* До цієї пропозиції із PlayStation®3 застосовуються певні умови, і для цього потрібне інтернет-з'єднання. Більш докладну інформацію стосовно пропозиції можна знайти на нашому веб-сайті.

Дізнатися, як придбати PlayMemories Studio

Дізнайтеся більше про PlayMemories

Дізнайтеся більше про інші послуги із сімейства PlayMemories.

Про PlayMemories

 

Виходьте на зв'язок через PlayMemories за допомогою цих пристроїв

Фотоапарати та відеокамери

Виходьте надвір зі своїм фотоапаратом Cyber-shot™, α, NEX чи відеокамерою Handycam® та знімайте фантастичні сюжети, а потім за лічені секунди завантажуйте до PlayMemories.

Дізнатися більше про фотоапарати та відеокамери

PlayStation®3 PS Vita та PSP

За допомогою PlayMemories Studio, просто як у грі, можна впорядковувати зображення і відеоролики на PlayStation®3 та додавати до них ефекти. А потім можна переглядати свої витвори на PS Vita та PSP.

Дізнатися більше про PlayStation®3

Xperia™

Знімайте прекрасні фотографії та завантажуйте їх до PlayMemories зі свого смартфона Sony.

Дізнатися більше про Xperia™

Планшет

Користуйтесь доступом до всіх своїх фотографій та відео з планшета Sony Tablet.

Дізнатися більше про Sony Tablet