This version of the page http://www.factor.ua/?voteshow=yes (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-10. The original page over time could change.
ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Пошук по сайту:

Вітаємо Вас на сайті Групи компаній «ФАКТОР»!
Тут Ви можете одержати необхідну інформацію про історію компанії, напрямки її діяльності, досягнення, плани і перспективи розвитку.

Президент ГК «ФАКТОР»
Сергій Якович Політучий

Новини та події
05.02.2015
Видавництво «Віват» отримало нагороду за книгу Б. Райтшустера «Путінократія»
Видавництво «Віват» ділиться приємними новинами: днями «Віват» став володарем заслуженої нагороди — Диплома за 1 місце в номінації «Науково-популярна література» Всеукраїнського рейтингу «Книга Року». Цієї нагороди видавництво удостоїлося за книгу Бориса Райтшустера «Путінократія».
02.02.2015
Делегація співробітників ГК « Фактор» передала допомогу пораненим солдатам
30 січня делегація ГК « Фактор», до якої увійшли співробітники різних підрозділів компанії, передала гуманітарну та фінансову допомогу в Харківський військовий госпіталь.
28.01.2015
Пластилінові дива: з «Вівату» - по всьому світу
Книга «Чудеса із пластиліну» видавництва «Віват» видана в Китаї загальним тиражем більше 60 тисяч примірників. Окрім Китаю, права на видання книги вже продано в Словаччину, Польщу, Румунію, Молдову, Росію та Німеччину.
28.01.2015
Друкарня «Фактор-Друк» вийшла зі своїми послугами на видавничий ринок Європи
Найбільша книжково-газетна друкарня України «Фактор-Друк» виконала перше велике замовлення для європейського видавництва. 27 січня підприємство відвантажило 40 тис. дитячих книг німецькою мовою, надрукованих на замовлення австрійської видавничої групи.
27.01.2015
БФ «Мир і порядок»: гуманітарна допомога з Нюрнберга
Благодійний фонд «Мир і порядок» передав чотирьом харківським лікарням партію допомоги, необхідної для комфортного перебування поранених солдатів у медичних установах. Знайти необхідне і купити його за розумною ціною фонду допомогла Спілка побратимства «Харків-Нюрнберг».
Всі новини та події
Ласкаво просимо!

Група компаній «Фактор» є одним з найбільших підприємств України, що спеціалізуються на наданні консалтингових послуг і випуску періодичних видань і літератури з питань теорії й практики бухгалтерського обліку й оподатковування, підприємництву, праву, діловодству. Ми є лідером в області високоякісної поліграфії, виробництві газет і книг.

Головна мета ГК «Фактор» - створення информаційно комфортного середовища для існування і розвитку українського підприємництва, розвитку національної видавничої справи, поліграфії і друкарства. Виконання поставлених перед Компанією завдань здійснюється організаційно зв'язаною системою підприємств і організацій, що спеціалізуються на різних видах діяльності, скоординованих у контексті загальнокорпоративних цілей.

Головна цінність Компанії — унікальні знання і досвід, накопичений підприємством з 1991 року — року його заснування. У нашому активі — відомі бренди і торговельні марки. Наша команда висококласних професіоналів, сертифікованих фахівців здатна вирішувати будь-які складні завдання, поставлені перед корпорацією. Не зупиняючись на досягнутому, Компанія активно розвиває нові напрямки, завойовуючи нові ринки та розширюючи сфери впливу.

Свої відносини з партнерами «Фактор» будує на основі взаємної довіри, надійності, відповідальності і високого професіоналізму. Ми відкриті до співробітництва й додаємо всі зусилля, щоб наша діяльність була максимально корисною суспільству.

Ми запрошуємо Вас у впорядкований, комфортний світ «Фактора», де все продумано, щоб надати Вам максимум послуг та ефективних рішень для Вашого бізнесу в найзручнішій для Вас формі.

Підприємства


Сьогодні у компанії успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.

Книги видавництва «Віват» – дипломанти міжнародних книжкових виставок, неодноразові переможці конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».



Сайти корпорації «Фактор»:
  • Progressive
Copyright © 2004–2015 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2015 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09