This version of the page http://www.korsa.ua/ua/prodykcija/vikna (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-02. The original page over time could change.
Металопластикові вікна від ТМ КОРСА

Металопластикові вікна від компанії "Вікна Корса"

Компанія "Вікна КОРСА" випускає якісні металопластикові вікна вже більше 17 років. Компанія співпрацює з перевіреними постачальниками, які забезпечують компанію якісними комплектуючими для створення вікон. Компанія "Вікна КОРСА" не раз отримувала сертифікати якості, які доводили, що вікна даної фірми дійсно заслуговують на повагу. У компанії кожен може знайти собі варіант вікна за смаком, адже в каталозі є маса моделей, які відрізняються своїм цікавим дизайном.

Вікна для вітальні

Вікна для вітальні. Як відомо, вітальня є однією з найважливіших кімнат, адже тут відпочивають не тільки господарі будинку, але ще й гості. Завдяки вікнам від компанії "Вікна КОРСА" можна забезпечити свою вітальню комфортом і затишком. Якщо у вас у вітальні є балкон, то його з легкістю можна склити з підприємством КОРСА. Це забезпечить вам захист від холоду і шуму на вулиці. Якщо ви хочете зробити оригінальний дизайн вікон у вітальні, то можна повністю відмовитися від перемичок на вікнах і зробити суцільний склопакет. Тоді сонце буде легко проникати у вітальню і ваш дизайн буде неповторним.

Вікна для дитячої

Вікна для дитячої. Підходити до питання установки вікон в дитячій кімнаті потрібно дуже серйозно. Пам'ятайте, що вікна повинні бути екологічно безпечними для дітей. Саме такою продукцією володіє компанія "Вікна КОРСА". Якщо ви встановите вікна нашої компанії, то тоді ваша дитина буде захищена від холоду, навіть в найморозніші дні. Також пам'ятайте, що вікна повинні бути безпечними і дитина не повинна їх самостійно відкривати. У цьому питанні може допомогти віконна ручка з замком. Ключ від цього замка завжди буде у батьків і дитина просто не зможе самостійно відкрити вікно.

Вікна для спальні

Вікна для спальні. Відомо, що сон для кожної людини є головним чинником. Тому дуже важливо спати в теплоті, затишку та тиші. Саме всім цим вас зможе забезпечити компанія "Вікна КОРСА". Пластикові вікна компанії енергозберігаючі, не пропускають холоду та шуму. Навіть якщо ваша квартира розташована на першому поверсі і ваші вікна виходять прямо на проїжджу частину, то все одно вікна компанії "Вікна КОРСА" не пропустять і найменшого шуму.

Вікна для кухні

Вікна для кухні. Завжди хочеться, щоб в кухні було максимально ясно, чисто і тепло. Енергозберігаючі вікна для кухні від компанії "Вікна КОРСА" пропускають сто відсотків сонячного світла, а також затримують ультрафіолетові промені. Спеціальна конструкція профілю цих вікон не пропускає в кухню пил і цим самим забезпечує максимальну чистоту в приміщенні. Функція мікропровітрювання вікон від компанії "Вікна Корса" забезпечить кухню постійним надходженням свіжого повітря, яке так необхідне для запобігання конденсату на склі.

Вікна для офісу

Вікна для офісу. Працююча людина проводить більшу частину свого часу на роботі в офісі. Дуже важливо, щоб це приміщення було максимально захищеним від холоду і не було причиною частих застуд. Якщо ж встановити в офісі вікна від компанії "Вікна КОРСА", то про найменші протяги і холод можна буде забути. Вікна зберігають тепло і допомагають створити у вашому офісі затишок для більш комфортної та продуктивної роботи. Якщо вам заважає шум з вулиці, то дані вікна допоможуть вам з легкістю впоратися з цією проблемою і позбавлять вас від найменшого вуличного шуму. 

Вікна для котеджу

Вікна для котеджу. Дуже багато жителів надають перевагу котеджам за містом. Маючи такий великий будинок, хочеться створити в ньому ідеальний дизайн. У цьому вам допоможуть вікна для котеджу від компанії "Вікна КОРСА". Вікна для котеджу допоможуть створити в будинку максимальний затишок і тепло, оскільки вони не пропускають навіть найменшого протягу. Також такі вікна легкі у використанні, у вас не виникне жодних проблем при закриванні та відкриванні великих конструкцій. Також у вас буде можливість склити великі отвори навіть без стін, наприклад, ваш басейн поруч з котеджем. 

Вікна для магазину

Вікна для магазину. Для свого магазину завжди хочеться встановити оригінальні, красиві, але при цьому зручні вікна. Саме металопластикові вікна від компанії "Вікна КОРСА" допоможуть вирішити цю проблему. Величезний вибір моделей допоможе вам створити оригінальний дизайн для вашого магазина, а енергозберігаючий склопакет захистить його від холоду і створить в ньому комфорт і затишок. Оскільки магазин повинен завжди бути в безпеці, то моделі вікон компанії "Вікна КОРСА" містять в собі систему триплекс. Тобто в основі вікна два скла, які з'єднані між собою спеціальною плівкою проти ударів. Такі вікна забезпечують максимальну безпеку вашому магазину.

Арочні вікна

Арочні вікна компанії "Вікна КОРСА" створені спеціально для любителів індивідуального стилю в архітектурі. У сучасному будівництві такі вікна мають величезну популярність. В асортименті компанії є вікна різної, нестандартної конструкції, наприклад, арочні, круглі, багатокутні і овальні. Тут кожен може знайти для себе оригінальний і неповторний дизайн вікна. Окрім краси та унікальності, арочні вікна компанії "Вікна КОРСА" практичні та зручні. Вони не пропускають холоду і шуму в приміщення, а також легко відкриваються і закриваються.

Енергозберігаючі вікна

Енергозберігаючі вікна компанії "Вікна КОРСА" мають масу переваг. Вони зберігають тепло у вашому будинку завдяки своїй неповторній структурі. Це дозволяє вам економити на електроенергії в найморозніші дні. Також ці вікна захищають вас від проникнення ультрафіолетових променів, тим самим захищаючи ваше здоров'я. Не забувайте, що ультрафіолетове випромінювання також шкідливе для предметів інтер'єру, які під його дією вигорають. Тому такий захист максимально вигідний і для вас, і для вашого будинку.

Декоративні вікна

Декоративні вікна. Якщо вам хочеться зробити вдома цікавий інтер'єр і позбутися від сірості й нудьги, то тоді декоративні вікна від компанії "Вікна КОРСА" прийдуть вам на допомогу. Вони нададуть вашому будинку неповторний дизайн завдяки своїм цікавим конструкціям. Можна встановити в будинку вікна з гнутим склом або додати такий елемент у вхідні двері. Також можна створити свій власний оригінальний малюнок на склі і зробити у себе вдома вікна чи двері з цим шедевром. Оригінальними також є вікна з підсвічуванням: скло світитися певним кольором або навіть може відображати певний малюнок.

Кольорові вікна

Кольорові вікна. Зазвичай всі ми звикли до стандартного варіанту "безбарвного" скла на вікнах. Однак компанія "Вікна КОРСА" вносить нові можливості для кожного клієнта, який не боїться експериментувати. Саме тут ви можете замовити і встановити кольорові вікна для свого будинку або для робочого приміщення. Вибір вікон завжди залишається за вами. Ви зможете навіть зробити одну частину вікна кольоровою, а іншу залишити білою. Наприклад, всередині вікно буде звичайним, а зовні - будь-якого кольору. Буде дуже цікаво, якщо колір вікна буде ідеально поєднуватися з кольором будівлі.

Тоновані вікна

Тоновані вікна. Багато людей дуже люблять, коли сонячне світло проникає через вікна в приміщення. Однак якщо вікно знаходиться на сильно освітленій ділянці і сонячні промені заважають роботі, тоді вам підійдуть тоновані вікна. Варто відзначити, що тонування допоможе не тільки створити затишок, але ще й зробить будь-який дизайн більш стильним і сучасним. Тоді сонячне світло, проникаючи через тоновані вікна, буде наповнювати все приміщення прекрасним відтінком золота. Також таке тонування може надати додатковий ефект дзеркала для вашого вікна. Такі вікна допоможуть вам залишатися невидимими для навколишніх, а ви, навпаки, будете бачити все, що відбувається на вулиці. Дуже зручно ставити такі вікна, якщо ви живете на першому поверсі. Це допоможе вам приховати все, що відбувається у вашому будинку від очей оточуючих і перехожих людей.

Вікна проти злому

Вікна проти злому. У наші дні завжди потрібно думати не тільки про комфорт, але ще і про безпеку ваших вікон. На жаль, часто злодії зламують металопластикові вікна, особливо на перших поверхах, щоб винести з будинку цінні речі. Компанія "Вікна КОРСА" допоможе вам у боротьбі зі злочинцями. Вікна нашої компанії захищені спеціальною плівкою, яку не можна розбити звичайним каменем. Також можна поставити спеціальні вікна компанії КОРСА від злому і підключити їх до пульту управління. Тоді сигналізація відлякає грабіжника, і він не зможе скоїти злочин. Система вікон проти злому не дасть злочинцю швидко пробратися в будинок і затримає його до приїзду правоохоронних органів. 

Продукція

Ціна / Замовлення

 

Відео

Корисні матеріали

Каталоги

Сертифікати

Акції в містах України

Всі акції в Україні

Новини

  • Конкурс "Менеджер року"
    2014-12-19
  • Перемога у конкурсі "БРЕНД РОКУ"
    2014-12-11
  • Гаражні ворота та роллети стали доступнішими
    2014-12-02
  • Святкові знижки в Конотопі
    2014-11-26
  • Антимоскітна сітка на двері
    2014-10-16
Дивитись всi новини

Статті

  • Фурнітура ACCADO
    2014-04-08
  • Пластикові відкоси для вікна
    2014-03-24
  • Лиштва ПВХ
    2013-11-04
  • Нащілинники
    2013-10-09
  • Посилене армування
    2013-08-13
Читати всi статтi