This version of the page http://www.vinnitsa.info/vityag-z-yedr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-02-01. The original page over time could change.
Винница.info | Витяг з ЄДР
Город Происшествия Власть Экономика Общество Политика Интервью Спорт Культура
Новости компаний

Витяг з ЄДР


Сьогодні  багатьом підприємцям потрібен витяг з ЄДР для того, щоб займатись підприємницькою діяльністю. Що таке витяг з Єдиного державного реєстру ? 

Це документ, що видається державним реєстратором будь-якої державної адміністрації з відділу реєстрації юридичних осіб та ФОП в не залежності від місця і району реєстрації, в ньому міститься вся інформація про підприємство або фізичну особу підприємця, що знаходиться в Єдиному державному реєстрі. Цей документ видається на спеціальному номерному бланку, на якому стоїть  підпис і печатка державного реєстратора.

Для чого потрібен витяг з ЄДР?

Як правило витяг (витримка) з ЄДР  потрібна: для участі в конкурсних торгах, для оформлення угод у нотаріусів, для оформленні карток зразків підписів у нотаріуса, для надання  відділенню банку для того, щоб  отримати кредит на підприємство, для своїх контрагентів для укладення  різноманітних договорів по  продажу товарів чи наданню послуг.

Як можна отримати витяг  ЄДР?

Існує два способи, завдяки яким можна отримати даний документ.

Перший спосіб заклечається в тому, що ФОП чи юридична особа має сплатити державне  мито, на рахунок   інформаційного ресурсного центру,  після повинна заповнити запит і лише після цих процедур (обов’язкових до речі)  потрапити на прийом до державного реєстратора.

Другий спосіб – звернутися в юридичну фірму «Юркомлекс», надати свій податковий номер, тобто ЕДРПОУ та назвати найменування Вашого підприємства або Прізвище приватного підприємця. І вже на наступний день, після цього можна буде отримати  свій витяг. Окрім того, якщо Вам потрібен цей витяг в самий короткий термін, то спеціалісти даної юридичної фірми можуть в самий короткий термін часу (за дві години) оформити Вам витяг.

Другий спосіб сьогодні являться найактуальнішим. Тому ,якщо вам потрібно отримати витяг швидко, ви цінуєте свій час, звертайтесь в юридичну фірму «Юркокомплекс» і ви отримаєте витяг в самий короткий термін.

 
 
  Топ недели
28/01  
Россияне сделали «киборгов», среди которых винничанин, заложниками реальной и информационной войны
28/01  
«Винницкий конфликт» с главврачом МСЭК дошел до «грузинского» министра
26/01  
Вінничани запалили свічу в пам'ять загиблих, від рук терористів в Маріуполі та Волновахі
25/01  
Порошенко призначив чотирьох голів РДА на Вінниччині. Ще двоє - перепризначені
23/01  
У Вінниці трамваєм планують з’єднати Вишеньку і Електромережу
21/01  
На Вінниччині мобілізують 2,5 тисячі військовозобов'язаних. Переселенцям повістки теж прийдуть
20/01  
У Вінницькому «Савої» зняли перекриття
20/01  
Війна коханню не перешкода. У Вінниці боєць АТО обвінчався з дружиною
time:1422820043.2547