This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2014/11/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-29. The original page over time could change.
НАШІ ГРОШІ. ЛЬВІВ | Archive | листопада

НОВИНИ

29.01.2015
28.01.2015
27.01.2015
26.01.2015
23.01.2015
22.01.2015
Всі новини »

ТЕГИ

!Фест ZIK АМКУ Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Господарський суд Димінський Петро Дрогобич Дубневич Богдан Дубневич Ярослав Земля КРТ Кредит Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА ЛОР Львів Львівавтодор Львівелектротранс Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Онур Свобода Свідерський Григорій Тендер Трускавець Штраф Яворів бензин борг вирок вугілля депутат Чуркін Ігор обладнання оренда патент прибирання ремонт суд

ДОКУМЕНТИ

Архів на квітня, 2013

Прокуратура відсудила ділянку у мера Винників Сергія Уварова і повернула її мерії

Львівський апеляційний господарський суд зобов’язав ТОВ «Компанія «Данило Галицький» повернути Винниківській міській раді земельну ділянку на вул. Шевченка,1 загальною площею 1,5 га та розірвати договір оренди землі між підприємством та мерією. Як повідомляли «Н.Г.Львів», прокуратура Львівської області в інтересах Винніківської міської ради у липні поточного року звернулась з позовом до суду, оскільки  ТОВ «Компанія «Данило […] »»»

На зло Антонову донецькі знову запатентували знак «Casanova»

Український інститут промислової власності 25 листопада зареєстрував свідоцтво на знак для товарів і послуг «Casanova». Власником вказано донецьке ПП «Науково-виробниче підприємство «Харчові продукти «Мультимікс». Свідоцтво діятиме до 2024 року. Як повідомляли «Н.Г. Львів», у жовтні цього року суд визнав недійсним аналогічне свідоцтво на знак «Casanova», де власниками було вищезгадане товариство та Олександр Лєщинський, Лєщинський відомий як екс-нардеп, […] »»»

На ремонт вулиці Лисенка вчетверте провели тендер

Управління капітального будівництва Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовило реконструкцію вул. М. Лисенка у ТДВ «ШРБУ №65» за 6 млн 554,5 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Вулицю Лисенка ремонтуватимуть на ділянці від вул. М. Заньковецької до вул. М. Миклухо-Маклая. Технічним завданням передбачено не лише заміну покриття дороги, а й тротуарів, […] »»»

Вищий суд зобов’язав нардепа Ігоря Кривецького відповісти за партнера сумою в 22 млн грн

Вищий господарський суд залишив в силі рішення судів попередніх інстанцій і зобов’язав підприємство Ігоря Кривецького заплатити борг його партнера. Як повідомляли «Н.Г.Львів», у липні минулого року Господарський суд Львівської області вирішив стягнути солідарно з ТОВ ВКФ «Обабіч» та ТОВ «Узлісся» на користь ПАТ «Комерційний банк «Хрещатик» понад 22 млн грн заборгованості за кредитом. Кредит ще […] »»»

МНС придбало пальне у фірми, власник якої «не долив» палива залізничникам

Загін технічної служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області уклало угоду на постачання 15 тис. л бензину марки А-92 з ТОВ «ТК «Манго-Трейд». Сума угоди 229,5 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Закупівлю провели за процедурою запиту цінових пропозицій. Єдиною конкурентною пропозицією була пропозицію від ТОВ ВКФ […] »»»

Суд виправдав екс-директора “Західвійськбуду”

Жовківський районний суд Львівської області 14 листопада визнав невинуватим екс-керівника державного підприємства Міністерства оборони України «Західвійськбуд», якого обвинувачували у службовому підробленні актів приймання виконаних будівельних робіт, що спричинило тяжкі наслідки — понад 900 тис. грн шкоди. Обвинувачення стверджувало, що керівник “Західвійськбуду” у 2011 році уклав фіктивні договори субпідряду на реконструкцію 52-квартирного житлового будинку по вулиці […] »»»

Рідна фірма мера Уварова відремонтувала свій бар в рахунок орендної плати місту

Вищий господарський суд України залишив в силі рішення суду першої інстанції, згідно з яким було відмовлено у задоволенні позовних вимог прокурора про визнання незаконним та скасування рішення виконкому Винниківської міськради. Відповідно до цього рішення ТОВ «Гал-Дім отримало дозвіл на відшкодування вартості проведеного ремонту орендованих приміщень шляхом проведення взаємозаліку зобов’язань. Як повідомляли «Н.Г. Львів», «Гал-Дім» з 2005 […] »»»

Фірма, яка запатентувала номерні знаки разом з ДАІ, відмовилась від своїх прав на “винахід”

Департамент ДАІ та ТОВ “Голден Флора” уклали договір про передачу права власності на промисловий зразок “знак номерний транспортних засобів”, згідно з яким приватна фірма безкоштовно передала ДАІ свою частку права власності на промисловий зразок. Про це написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Олексій Мочанов, який отримав від ДАІ відповідь на запит. “14 жовтня цього […] »»»

Маловідома фірма з Нікополя «кинула» «Львівтеплоенерго» на 3 млн грн

Господарський суд Дніпропетровської області зобов’язав ТОВ «ВКП «Екотрейд» з міста Нікополь повернути МКП «Львівтеплоенерго» 3,28 млн грн. Це кошти, які львівське комунальне підприємство заплатило за газ, але так і не отримало його. При цьому представники нікопольської фірми в суд не з’явились, оскільки суду просто не вдалось їх знайти. Угоду про постачання природного газу до кінця […] »»»

«Друзі» руйнівника історичних пам’яток Ростислава Мельника отримали ділянку в центрі міста

Львівська міська рада надала дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пекарській, 57 Валерії Пастушок та Юрію Білогану. Ухвалою від 23 жовтня 2014 року ділянку орієнтованою площею 0,16 га вилучено з користування  квартирно-експлуатаційного відділу міста  Львова, вона призначена для обслуговування будівель  за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. […] »»»

НАШІ ГРОШІ

29.01.2015
28.01.2015