This version of the page http://pon.org.ua/news_regions/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-26. The original page over time could change.
Новини з регіонів » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Січень 2015    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Головна » Новини з регіонів

Різдвяні зустрічі ветеранів педагогічної праці Кам’янського району
20 січня 2015
    Стало доброю традицією для ветеранів педагогічної праці Кам’янського району збиратися у січні на засідання клубу «Ветеран», щоб поринути у спогади своєї юності, згадати про своїх товаришів по праці, спрогнозувати плани на майбутнє для ветеранської роботи.
    Не став винятком і рік 2015. Тож у переддень Водохреща пройшло засідання клубу у будинку творчості дітей та юнацтва. Відкрили зустріч теплими привітаннями, колядками та щедрівками учасники сольного співу будинку творчості дітей та юнацтва.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Змагання з настільного тенісу серед працівників закладів освіти м. Вінниці
19 січня 2015
    15-16 січня 2015 року в приміщенні НВК – загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. – гімназії № 23 відбулися традиційні змагання з настільного тенісу серед освітян міста.
    Учасниками змагань у загальнокомандному заліку стали 12 команд освітніх закладів м. Вінниці. Крім того, були проведені змагання в парних розрядах, а також в особистому заліку серед чоловіків та жінок.

Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Освітяни Тячівщини – воїнам АТО
16 січня 2015
    Освітяни ніколи не стояли осторонь суспільних проблем. І зараз враховуючи ситуацію на сході України працівники закладів та установ освіти Тячівщини виступили з ініціативою допомогти захисникам Вітчизни.
    Протягом вересня – жовтня зібрано 220 тисяч гривень, які передані у волонтерські центри для придбання матеріального забезпечення воїнам АТО, для екіпірування добровольців-колег, які призвані в збройні сили.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Звітно-виборна конференція Хмельницької обласної організації Профспілки
15 січня 2015
    12 січня 2015 року відбулася звітно-виборна конференція Хмельницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України в якій прийняли участь 124 делегати з 127 обраних.
    У роботі конференції взяли участь: Георгій Федорович Труханов – Голова Профспілки працівників освіти і науки України, Анатолій Данилович Цикалюк – голова мандатної комісії Профспілки працівників освіти і науки України, голова Київської обласної ради Профспілки працівників освіти і науки України, Геннадій Петрович Харьковський – голова Федерації профспілок області, Олег Іванович Фасоля – Директор Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації.
Категорія: Новини з регіонів, Звіти і вибори Детальніше
 
Дії Уряду провокують «освітянський майдан
29 грудня 2014
    26 грудня 2014 року в прес-центрі інформаційно-аналітичної агенції «Главком» відбулася прес-конференція на тему «Освітянський Майдан».
    На прес-конференції виступили голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, вчитель історії ліцею № 303 Дарницького району м. Києва Ірина Баленко, вихователь ДНЗ № 203 Святошинського району м. Києва Світлана Воробієвська, голова батьківського комітету об’єднання шкіл Дніпровського району м. Києва Оксана Мерінова.

Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Дитячий малюнок – на підтримку української армії
26 грудня 2014
    У середині грудня в приміщенні Черкаського обласного Будинку вчителя відбувся благодійний аукціон «Дитячий малюнок – на підтримку української армії».
    Аукціон проводився за ініціативою підприємців-благогдійників міста Черкаси та обласного Будинку вчителя.
    Учні Черкаської дитячої художньої школи ім.Д.Нарбута безкорисно надали для торгів 35 своїх картин.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
ХХ звітно-виборна конференція Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки
25 грудня 2014
    У концертному залі Вінницької обласної філармонії 18 грудня відбулася ХХ звітно-виборна конференція Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.
    У роботі конференції брали участь 134 делегатів, а також заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України Любов Андріївна Гарбаренко, заступник голови – директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Дмитрович Івасюк, голова Федерації профспілок області Володимир Григорович Паращук, народний депутат України Сергій Володимирович Кудлаєнко.
Категорія: Новини з регіонів, Звіти і вибори Детальніше
 
Освітяни Запоріжжя в протестних профспілкових акціях
22 грудня 2014
    Напередодні Всеукраїнської акції протесту профспілок у м. Києві попереджувальний мітинг відбувся 22 грудня в центрі Запоріжжя біля будівлі облдержадміністрації та облради. Цю міжгалузеву профспілкову акцію проведено за рішенням президії Запорізької обласної ради профспілок.
    Найактивнішими її учасниками були обласні організації металургійної промисловості, освіти і науки, студентська первинка Запорізького національного технічного університету.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Прикарпатські педагоги вийшли на масову акцію протесту проти антисоціальних ініціатив Уряду
22 грудня 2014
    18 грудня 2014 року понад тисячу працівників освіти Прикарпаття вийшли на пікет під будівлею ОДА з вимогою до уряду не економити на освітянських зарплатах та не вносити зміни до законодавчих актів, якими передбачено істотне звуження багатьох соціальних гарантій для працівників галузі.
    До адміністративної будівлі педагоги прийшли із транспарантами з красномовними написами: «Ініціативи уряду – зашморг на шиї вчителя!», «Освітянам – гідну зарплату!», «Від уряду сюрприз – ціни вгору – зарплата вниз», «Поки депутат зсохне, педагог здохне!» тощо. Вчителі наголосили, що прагнуть донести до влади наслідки економії на вчительських зарплатах, які й так найн6ижчі в Європі.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
«Профспілки виступають з критикою програми діяльності уряду, яка ставить людей на межу виживання»
22 грудня 2014
    У Дніпропетровську в інформагентстві «Мост-Дніпро» відбулася організована обласним об’єднанням профспілок та за участю заступника голови Федерації профспілок України Сергія Кондрюка прес-конференція «Профспілки виступають з критикою програми діяльності уряду, яка ставить людей на межу виживання».
    Голова обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль повідомив, що напередодні президія облпрофоб’єднання виступила із Заявою з приводу антисоціальних намірів Уряду і звернулась до керівництва держави, народних депутатів від Дніпропетровщини з вимогою не допустити прийняття запланованих рішень.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 

 
Адреса перебування ЦК Профспілки
01042, м. Київ, бульвар Дружби народів, 5
Тел.: (044) 528-80-62
E-mail: profspilka.osv@gmail.com

Ініціатива Інтернаціоналу Освіти

Надання освітньої субвенції з держбюджету місцевим бюджетам: постанови Кабміну
Щодо реалізації пункту 9 розділу III «Прикінцеві положення» Закону № 76-VIII
Відповідь Мінсоцполітики на зверення ЦК Профспілки щодо недопущення звуження обсягів соціальних прав освітян
Звернення Профспілки щодо конституційності новоприйнятих законів
Податок на доходи: консультує Фінансове управління ЦК Профспілки

 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2015