This version of the page http://www.pravex.com/ukr/ethics (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-22. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Етика

новини

06.01.2015

ПРАВЕКС-БАНК подарував новорічне свято дітям

новини

05.01.2015

ПРАВЕКС-БАНК запалив новорічну ялинку разом з дітьми лікарні «ОХМАТДИТ» на День Святого Миколая

Етика

Етика

Провідна банківська група, така як Інтеза Санпаоло може справляти значний вплив на суспільство і навколишнє середовище, в якому вона здійснює свою діяльність. Отже, саме її відповідальністю є діяти не лише заради отримання прибутку, а й створюючи цінності для всіх, з ким Банк має справу (з подробицями можна ознайомитись у Соціальному Звіті Інтези Санпаоло за 2013 рік). ПРАВЕКС-БАНК, частина групи Інтеза Санпаоло, створює засіб взаємопорозуміння - Службу Корпоративної Соціальної Відповідальності, основною метою якої є збільшення обсягу зобов'язань стосовно створення цінностей для всіх сторін - клієнтів, співробітників, акціонерів, постачальників, а також навколишнього середовища і суспільства в цілому - таким чином підтверджуючи важливість корпоративної соціальної відповідальності, що є частиною стратегії Банку.

Основою діяльності КСВ є Етичний Кодекс, який збудований на тому, що те, до чого ми прагнемо настільки ж важливо як і те, як ми досягаємо мети. Це не лише питання «скільки», є ще й питання «як саме». Якщо Вам потрібно звернутися до Банку для вирішення ситуації, пов‘язаної з відповідністю Етичному Кодексу, заповніть, будь ласка цю анкету.

надрукувати сторінку »