This version of the page http://www.pravex.com/ukr/cards/atms (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-22. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Мережа банкоматів < Платіжнi картки

Платіжнi картки


Мережа банкоматів

Мережа банкоматів

Шановні клієнти!

Повідомляємо, що ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» став учасником об'єднаної мережі банкоматів «АТМОСФЕРА».

«АТМОСФЕРА» - це об'єднана мережа банкоматів 24-х українських банків, яка була створена у 2005 році.

Банкомати мережі «АТМОСФЕРА» встановлені у всіх областях України, більш ніж у 200 містах. Кількість банкоматів у мережі становить біля 3200 одиниць і ця кількість постійно збільшується. До «АТМОСФЕРИ» приєднується все більше банків, що присутні на ринку карткового бізнесу України.

Починаючи з 07.09.2010 року всі держателі платіжних карток ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» (Visa, MasterCard)  матимуть можливість знімати готівкові кошти у будь-якому банкоматі банка-учасника мережі «АТМОСФЕРА» за тими ж тарифами, що і за зняття готівки в банкоматах ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК». 

Також повідомляємо Вам, що починаючи з 23.12.2010 до об’єднаної мережі банкоматів «АТМОСФЕРА» приєднався новий учасник АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК»?, а  з 18.04.2011 - ПАТ «Платинум Банк».

Інформацію про банки-учасники об'єднаної мережі банкоматів «АТМОСФЕРА», вихід/приєднання нових учасників до мережі «АТМОСФЕРА», банкомати, їх місце розташування та час роботи Ви зможете знайти на сайті об'єднаної мережі банкоматів «АТМОСФЕРА» atmosphere.net.ua, а також на сайті банку.

надрукувати сторінку »
ПРАВЭКС БАНК предлагает
кредитные карты