Готові рішення

«Датагруп» пропонує готові телекомунікаційні рішення для ефективного функціонування найбільш важливих бізнес-процесів своїх клієнтів. Готові рішення дозволяють значно скоротити витрати і підвищити продуктивність бізнесу за рахунок впровадження передових технологій.

Оператор не обмежується побудовою каналів зв'язку і телефонізацією компаній, а пропонує користувачам послуги, що полегшують ведення їх бізнесу. Послуги і готові рішення для клієнтів «Датагруп» дозволяють уникнути дублювання ключових функцій, дають можливість керівникам сфокусуватися на стратегічному розвитку їхнього бізнесу, поліпшити його керованість, підвищити ефективність роботи.

До таких послуг належить:

Корпоративні відео-та аудіо конференції

Послуги дозволяють економити час на відрядженнях і вирішувати багато питань оперативно, не покидаючи офіс. Рішення для відео-та аудіо чату ISEE - економічна, надійна і проста в управлінні можливість спілкування зі співробітниками в будь-якій точці світу.

Інтернет трансляція подій

Повний комплекс послуг з організації онлайн трансляцій будь-яких заходів дозволяє охопити широку аудиторію глядачів. Високошвидкісний Інтернет від «Датагруп» дозволяє використовувати відео в якості найбільш зручної, ефективної і достовірної форми надання інформації.

Побудова WіFі мережі

Послуга бездротового доступу до мережі Інтернет полягає в організації типової WiFi інфраструктури в офісі клієнта: від організації доступу в Інтернет до установки і базової настройки WiFi обладнання.

Організація контакт-центру

Аутсорсинговий контакт-центр на високому професійному рівні здійснює обслуговування вхідних та вихідних телефонних дзвінків операторами центру в інтересах, за завданням і від імені замовника.

Індивідуальний підхід «Датагруп» до кожного окремого корпоративного сегменту утримує стандарти обслуговування на найвищому рівні, завдяки потужним ресурсам компанії і команді професіоналів. Підвищити якість і надійність обслуговування за допомогою готових рішень «Датагруп» - просто, ефективно, доступно.

Опис послуг