This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=180 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-14. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Відеовітання в. о. міського голови, секретаря міської ради Костянтина Чернилевського

 

Запрошуємо хмельничан та гостей міста на Новорічні та Різдвяні заходи

 

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста

 Увійдемо в новий рік без боргів

 Увага! Роз’яснення щодо порядку оформлення субсидії та компенсації 

додаткових витрат на оплату комунальних послуг

 

 

Написати листа

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Чи підтримуєте Ви пропозицію щодо заміни живого вогню на меморіалі «Вічний вогонь» на візуальну електричну імітацію (у 20 разів дешевше, ніж використання природного газу)?
 


Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб
Четвер, 27 листопада 2014, 09:52
20 жовтня 2014 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», який встановлює гарантії дотримання прав, свобод та законних інтересів внутрішньо переміщених осіб. Відповідно до зазначеного закону внутрішньо переміщеною особою є громадянин України, який постійно проживає в Україні, якого змусили або який самостійно покинув своє місце проживання у результаті або з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту, тимчасової окупації, повсюдних проявів насильства, масових порушень прав людини та надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру.
Детальніше...
 
Волонтерський рух міста Хмельницького – один з найактивніших в країні
Середа, 26 листопада 2014, 17:46
Про це йшлося на традиційній підсумковій конференції волонтерської діяльності, присвяченій Міжнародному дню волонтера, яка відбулася у залі Федерації профспілок області. У роботі конференції, організатором якої виступила міська рада організації ветеранів України, взяли участь керівники міської влади, ветеранських організацій міста й області, працівники соціальної сфери, представники та ветерани волонтерського руху у місті Хмельницькому. Відкрив конференцію голова міської ради організації ветеранів України Мунір Садиков. Учасників зібрання привітав секретар міської ради Костянтин Чернилевський.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Середа, 26 листопада 2014, 17:21
27 листопада з 9.00 до 13.00 у зв’язку із проведенням ремонтних робіт на трансформаторній підстанції буде призупинено електропостачання будинків на вулицях Гайдара, Чорновола, Пілотській.
 
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
«Навчаючи – навчаємося»
Середа, 26 листопада 2014, 15:34
Під таким гаслом на базі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва 25 листопада пройшов семінар-практикум для керівників науково-дослідницьких робіт учнів-членів Хмельницької міської філії територіального відділення Малої академії наук. Учасниками семінару стали 310 учителів із 29 загальноосвітніх навчальних закладів міста, науковці вищих навчальних закладів, методисти науково-методичного центру управління освіти Хмельницької міської ради. Семінар мав на меті надання методичної допомоги керівникам наукових робіт. На пленарному засіданні розглядався широкий спектр питань щодо організації і проведення І етапу МАН.
Детальніше...
 
Працівники комунальних служб протягом тижня замінили більше 200 ламп зовнішнього освітлення
Середа, 26 листопада 2014, 14:52
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконані підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, за період з 19 до 26 листопада. Зокрема, працівники комунального підприємства "Міськсвітло" замінили 201 лампу зовнішнього освітлення на вулицях Кам’янецькій, Луговій, Качинського, Набережній, Західно-Окружній, Перемоги, Плоскій, Чкалова, Курчатова, Червонофлотській, Матросова, Трембовецької, Трудовій, Прибузькій, Городовікова, Горького, Хотовицького, Старокостянтинівському шосе, Грушевського, Шевченка, Львівському шосе, Герцена, Гагаріна та у провулках Матросова, Шевченка, Гречанському, Верхньому Береговому.
Детальніше...
 
Впродовж тижня на благодійній виставці-продажу “Мистецтво заради миру” зібрано близько 5 тисяч гривень
Середа, 26 листопада 2014, 11:53
Учні та викладачі Хмельницької дитячої школи образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва організували розпродаж своїх мистецьких робіт, аби підтримати українських військових. Впродовж тижня, що минув від урочистого відкриття виставки-продажу, мистецький заклад зібрав близько 5 тисяч гривень. Як зазначили організатори благодійної акції, за кошти, виручені від продажу робіт, бійцям, що знаходяться у зоні проведення антитерористичної операції, буде закуплено теплий одяг та взуття: черевики, термобілизну, бушлати.
Детальніше...
 
Зміни у законодавстві України
Середа, 26 листопада 2014, 11:23
Юридичний відділ міської ради звертає увагу на зміни в законах України, які стосуються діяльності органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств. Станом на 26 листопада 2014 року зміни внесені до таких законодавчих актів України:
- Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 17.10.2014 № 146 "Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб'єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг";
- Закон України від 14.10.2014 № 1701-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів".
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Вівторок, 25 листопада 2014, 16:54
26 листопада з 9.30 до 14.00 у зв’язку із проведенням ремонтних робіт на трансформаторній підстанції буде призупинено електропостачання будинків №14, 14/1, 16 на вулиці Прибузькій.
 
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
Аби у Хмельницькому річки були чистими і місто залишалось зеленим
Вівторок, 25 листопада 2014, 16:38
Серед низки природоохоронних заходів, які організовує і проводить міська влада, належна увага приділяється озелененню та підтриманню у належному стані заплав, русел річок і водойм, їх захисту від забруднення. Висаджено понад 2000 дерев та кущів на територіях парків, скверів, прибережних смуг водойм - розчищено та впорядковано джерела в районі вулиць Молодіжної, Інститутської та інших, прибережні смуги озера у мікрорайоні «Озерна», видалено аварійні та засохлі дерева в заплаві річки П.Буг, обкошено та прибрано від стихійних сміттєзвалищ прибережні смуги річок Плоска, Кудрянка, інших водойм міста.
Детальніше...
 
Іван Юрков зобразив біблійні сюжети на емалі
Вівторок, 25 листопада 2014, 11:41

У Народному Домі «Просвіти» днями відкрито виставку унікальних робіт художника-емальєра Івана Юркова. Знаний не лише у нашій країні, а й далеко за її межами митець продемонстрував хмельничанам роботи, головними темами яких стали сюжети Святого письма. Проте, експоновані картини майстра відрізняються від тих, які ми бачимо у храмах. Майстер першим в Україні та й світі загалом, наважився передати свою повагу та любов до Святого письма саме таким чином. Сюжети Святого Письма, а це «Неопалима купина», «Іоан Предтеча», «Благовіщення», «Приборкання бурі», «Пастир добрий» та інші навертають глядачів до перечитання Біблії, що нікому не завадить, особливо під час Різдвяного Посту.

Детальніше...
 
Правозахисники допомагають вимушеним переселенцям із зони АТО
Вівторок, 25 листопада 2014, 10:50
Із жовтня 2014 року в Україні впроваджується масштабний проект, спрямований на сприяння правовому захисту громадян, які вимушені залишити окуповані та небезпечні території. Проект впроваджується в 10 областях нашої держави, в тому числі на Хмельниччині. Його реалізовує Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED) у співпраці з 11 потужними регіональними неурядовими організаціями. Для отримання безоплатної правової допомоги та іншої інформації щодо свого статусу, вимушені переселенці, які перебувають на території Хмельницької області, можуть звертатися до ХОГО «Подільської правової ліги», телефон «гарячої лінії»: (0382) 72-01-95.
Детальніше...
 
Акцію «Допоможи дитині-сироті» ініціювали та реалізовують діти
Вівторок, 25 листопада 2014, 09:33
У гімназії №2 триває благодійна акція «Допоможи дитині-сироті». Збором коштів учні вирішили допомогти хмельницьким діткам-сиротам. Нести діткам, позбавленим батьківського піклування, свято розпочали минулого року – допомогли необхідними речами, а головне – подарували радість спілкування. Тому збір благодійних коштів вирішили продовжити і цьогоріч. Дарина Чайка та Вероніка Шевчук – одні з ініціаторів доброї справи. За словами дівчат акція триватиме до 15 грудня цього року. Після цього гімназистки планують закупити подарунки та у День Святого Миколая передати їх вихованцям дитячого будинку, що на Львівському шосе у місті Хмельницькому. Акцію «Допоможи дитині-сироті» підтримали батьки учнів та вчителі. 
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Гідно вшанувати пам'ять героїв, полеглих за Україну, та підтримати їхні сім’ї – обов’язок влади
  • Працівники комунальних служб протягом тижня провели квартальне техобслуговування майже 40 світлофорних об’єктів
  • Стан та перспективи надання медичної допомоги маленьким хмельничанам проаналізували на засіданні колегії охорони здоров’я
  • Хмельничани вшанували пам’ять жертв Голодоморів
  • Шановні хмельничани!
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 24 до 30 листопада 2014 року
  • На майдані Незалежності в першу річницю Революції Гідності згадали героїв Небесної Сотні та загиблих у зоні АТО
  • На позачерговій сесії Сергій Мельник склав повноваження Хмельницького міського голови та подякував громаді за спільну працю
  • Хмельницьке регіональне відділення Асоціації міст України обрало нового голову
  • З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи бібліотекарі міста проводять патріотичний захід
  • Сплачувати за послуги - обов’язок кожного!
  • РЕМ повідомляє
  • Упродовж тижня працівники ЖЕКів виконали значні обсяги робіт, готуючи житловий фонд до зими
  • Скликається позачергова сесія міської ради
  • Кримінальна відповідальність та покарання неповнолітніх
  • Відзнаку міського голови отримав Віталій Міхалевський
  • РЕМ повідомляє
  • Увага! Очікується погіршення погодних умов
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 16 з 254
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02