Провідний телекомунікаційний оператор на українському ринку
комплексних послуг фіксованого зв'язку.

  • Про Компанію
  • Домашнiй телеком
  • Новини

Історія успіху компанії Датагруп

«Датагруп» - провідна компанія на ринку телекомунікаційних послуг. Клієнти компанії отримують саме ті послуги, які потрібні для активного, динамічного розвитку їх бізнесу.

Історія компанії почалася в 2000 році, за роки розвитку «Датагруп» стала серйозним гравцем на ринку телекомунікаційних технологій. Компанія - лідер в сегменті супутникового зв'язку VSAT в Україні та СНД, займаючи 85% вітчизняного ринку. За підсумками 2012 року «Датагруп» належить 40% від загального обсягу доходів на ринку телекомунікаційних послуг для корпоративних клієнтів. В межоператорському сегменті ринку компанія займає 25% ринку в структурі доходів. Компанія створила національну мережу по всій території України з особливою ставкою на регіони та стала одним з лідерів по географії надаваних послуг зв'язку.

Досягти таких хороших результатів допоміг цілий спектр заходів від довгострокового бізнес-планування до постійного інвестування коштів у свій розвиток.

Детально

ТМ "Домашній телеком" від Датагруп

Восени 2010 року компанія «Датагруп» вивела на ринок комплексних телекомунікаційних послуг торгову марку «Домашній телеком» для роздрібних клієнтів.

Абоненти «Домашнього телекому» можуть підключити інтернет (Ethernet, ADSL, бездротові технології), телефонію (традиційна і IP (SIP протокол)) та телебачення через мережу одного оператора - «Датагруп» за технологією Triple play.

ТМ «Домашній телеком» - це в першу чергу 10-річний досвід роботи компанії «Датагруп» на ринку телекомунікацій України, це послуги високої якості, які стали доступні роздрібним клієнтам.

Детально
30.12.2014

Привітання з Новим роком!

Шановні клієнти та партнери! Любі друзі! Прийміть наші щирі вітання з Новим Роком та Різдвом! Нехай Новий 2015 рік стане для Вас роком процвітання і здійснення найзаповітніших бажань...

Детально
26.11.2014

Кадрові зміни в структурі «Датагруп»

«Датагруп», національний оператор зв'язку, повідомляє про зміни в структурі ТОП-менеджменту. У зв'язку з обранням народним депутатом Верховної Ради України восьмого скликання Олександр Данченко покинув посаду Генерального директора «Датагруп».

Детально
03.11.2014

«Датагруп» забезпечив безпечним супутниковим зв'язком 25 Батальйон «Київська Русь»

Національний оператор зв'язку «Датагруп» передав у розпорядження 25 Батальйону територіальної оборони «Київська Русь»...

Детально