This version of the page http://lvov.internet-bilet.ua/ivan-dorn (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-13. The original page over time could change.
Іван Дорн "Randorn" - купить билеты на концерт Іван Дорн "Randorn" в Львов :: Интернет-билет
 

Просьба перезвонить

* Телефон:     
 
Корзина

Іван Дорн "Randorn"

6 марта 19:00
Львов, Палац Спорту "Україна"
цена: 350 - 150 грн

Весняний тур на підтримку другого альбому "RANDORN". Скоро. У твоєму місті.

Другий альбом у Дорна і Ко вийшов не надто довгоочікуваний: від першої натиснутої клавіші на адресу новоальбомної пісні до першої сльози щастя на честь виходу цієї пісні - 963360 хвилин, або 16 056 годин, або 669 днів, або «недовго» ...

Ясно, що більше половини з цього часу пішло на природні потреби, «революцію», погані звички і концерти для м'язового тонусу ... Однак, факт є фактом - альбом створювався майже два роки!

«Ми почали його в будинку моїх батьків, виселивши повноправних власників будинку на місяць в Домініканську республіку!)» - Каже Іван. «Біля витоків стояло нас четверо: Лимонадний, Рома Бестселер, Пахатам і Я. Підвал будинку ми переробили в саморобну студію з антикварної шумоізоляції і підручних предметів. Звезли туди все своє музичне обладнання і сіли за новий альбом. Ми не писали хіти і не намагалися відштовхуватися від популярних течій. Про формати і мови бути не може! Ми творили те, що нам хотілося і робили це, в першу чергу, для себе ... »- згадує Дорн (зі сльозами на очах)))) ...)

«Дуже цікаво, напевно, було спостерігати з боку, як оберемок абсолютно розрізнених стилістично один від одного демок (близько тридцяти штук), почав перетворюватися на Альбом і набувати атмосферу.» - Говорить Роман (музикант і аранжувальник Дорнобанди). «Це процес досить довгий і дуже складний - від деяких пісень ми навіть відмовилися, коли вони вже перебували в плейліст, але не могли знайти свій номер в ньому.»

Зрештою, у другій альбом Дорнабанди увійшло 16 треків. Один з них-фічурінг з музичним генієм пострадянського простору Pianoбой. Три з половиною пісні вже відомі: «Невихований», «Танець пінгвіна», «Спортивна» і текст пісні «Цілувати іншого» (протягом запису альбому остання була побачена в іншому музичному «руслі»).

«Робота над другим альбомом нагадувала мені риболовлю на емоції. У перебігу першого і потім ще дев'яти місяців ми рибалили на емоції і готували з них музику. Як хороші рибалки, ми спочатку місяць прикормлювали рибу (закрилися в будинку і робили начерки), а потім дев'ять місяців вудили напрополую. У когось клюнуло, все підскакували, підсікали і давай тягнути, поки не вивуджує хороша демка (не дарма сиру пісню називають рибою). А бувало як у всіх відразу клюне, так такого кітяру на берег витягали, що потім самі в шоці були. »- Лимонадний Джо (музикант і діджей Дорнабанди)

Стилістичний підхід автори запозичили у першого альбому і зробили його ще різнопланових попереднього: тріп-хоп, фанк, гараж, реп, диско-опера, сінті-рок, нью-диско, соулфул хаус і так до нескінченності можна шукати стилістичне визначення для нового альбому.

Він отримав назву Randorn (від слова «random» в перекладі з англ. - Довільний, випадковий ...). Слово «випадковий» - ключове у всьому, що стосується альбому: від знайомства колективу до слів пісень ...

До речі, про пісні ... Улюблений трек Дорна - «Спортивна», бестселером більше подобається «Гребля», Лимонадний - «Ведмедик винен», паху - Випадкова ...

Цікаво, а що ж сподобається тобі ...?


Тэги: Іван Дорн поддержка альбома"Random"

Палац Спорту "Україна"

*кликните на схему для выбора мест в зале

 
  • 150 грн, Фан-зона 2, — мест в продаже: 30
  • 200 грн, Фан-зона 1, — мест в продаже: 27
  • 300 — 350 грн, Сектор В, — мест в продаже: 45

  1. 1. Выбор места
  2. 2. Уточнение данных
  3. 3. Оплата и доставка
  4. 4. Завершение
  5. Как это работает?
Вы выбрали места:

  • Доставка и оплата
  • Где мы находимся
  • Электронный билет
  • Публичная оферта
  • Организаторам
  • Продавцам
  • Архив событий
  • О нас