This version of the page http://www.diawest.com/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-12. The original page over time could change.
Новини - DiaWest
Корзина замовлення:
Товарів: 0 на суму: 0 грн Замовити
УКР | РУС
(044) 251-11-11
093-497-11-11 099-497-11-11 067-497-11-11
info@diawest.com
Чому Diawest?
  1. Запропонований товар – є, і при замовленні з сайту буде проданий саме по такій ціні
  2. Наші магазини є майже в усіх регіонах України. Забирати товар та розраховуватись Ви будете в торговому залі, де при потребі зможете скористуватись послугами продавця-консультанта. В торговому залі присутній асортимент аксесуарів та витратних матеріалів
  3. Diawest працює на ринку комп’ютерної техніки з 1994 року

Новини

За 19 років роботи мережа магазинів «DіaWest — Комп’ютерній світ» обслугувала 1 млн. клієнтів та зібрала і реалізувала 350 тисяч комп'ютерів
2013-06-06

У червні 2013 року компанія «DіaWest— Комп’ютерній світ» святкує своє 19-річчя. Сьогодні ми підводимо підсумки своєї роботи та ділимося планами на майбутнє.  

Докладніше
Магазин «DіaWest — Комп’ютерний світ» відкрився в ТРЦ «Паралелль» у Києві
2013-05-15

 

До свого 19 дня  народження компанія DіaWest  відкрила новий магазин в столиці на 1 поверсі ТРЦ «Паралель». Площа торгівельної точки – 60 кв.м.

 

Докладніше
Магазин «DіaWest — Комп’ютерний світ» відкрився у Краматорську
2013-04-16

 

Компанія DiaWest   активно розширяє  географію своєї мережі та відкриває нові магазини. Зокрема, нещодавно магазин  «DіaWest — Комп’ютерний світ» з’явився і у  місті Краматорськ (вул. Двірцева, 23, ТЦ «Прогрес», 067 538 55 63).

Докладніше
Давайте дамо можливість дітям почути світ!
2013-04-04

З 7 по 28 квітня мережа спеціалізованих магазинів з продажу комп’ютерної техніки «DiaWest-Комп’ютерний світ» бере участь у дуже важливому та відповідальному  соціальному проекті благодійного фонду «Серце до серця».

Докладніше
Магазин «DіaWest — Комп’ютерний світ» відкрився у ТРЦ «Магелан» у Києві
2013-03-28

Компанія DiaWest  продовжує активно розвивати свою мережу і відкривати нові торгівельні точки  на перших  поверхах  розкручених торгівельних центрів по всій Україні. Відтак, у столиці нещодавно розпочав роботу новий магазин у ТРЦ «Магелан» (розташований напроти кас супермаркету «Край» та магазину Berghoff). 

Докладніше
У 2013 році група компаній «DiaWest — Комп'ютерний світ» модернізувала свій контакт-центр
2013-03-25

Цього року компанія планує залучити 15 великих корпоративних клієнтів і до 200  з середнього та малого бізнесу

  

 

 

Докладніше
Компанія DiaWest провела підсумкову річну прес-конференцію
2013-01-30

На тему:

"Підсумки українського ІТ-ринку 2012 року — тенденції та продажі. Прогноз на 2013 рік." 

Докладніше
Щиро вітаємо з Новим Роком!
2012-12-29

Мережа магазинів «DiaWest-Комп’ютерний світ» щиро вітає вас з Новим роком та Різдвом Христовим 

Докладніше
Подати заявку на «Домашній Інтернет» тепер можна в мережі спеціалізованих магазинів з продажу комп'ютерної техніки «DiaWest — Комп’ютерній світ»
2012-12-17

«Київстар» уклав партнерські угоди з мережею спеціалізованих магазинів з продажу комп'ютерної техніки «DiaWest — Комп'ютерній світ» відносно прийому заявок на підключення послуги «Домашній Інтернет». Тепер щоб підключити свою квартиру до широкосмугового Інтернету, клієнтові досить звернутися у найближчий магазин мережі.

«Київстар» розширив мережу пунктів прийому заявок на підключення домогосподарств до «Домашнього Інтернету». З грудня 2012 року клієнти можуть замовити підключення в мережі спеціалізованих магазинів з продажу комп'ютерної техніки «DiaWest — Комп'ютерній світ» — це 59 магазинів по всій Україні. Така співпраця дозволяє партнерам розширити діапазон свого бізнесу, застосувавши свій досвід до продажів фіксованому зв'язку, а клієнтам — отримати зручний сервіс.

Клієнт, що звернувся в будь-яку торгівельну точку роздрібних мереж, може перевірити, чи доступна послуга «Домашній Інтернет» зі  його місцем проживання, отримати у продавця-консультанта інформацію про тарифні плани і оформити заявку на підключення. Заявка поступає по електронних каналах безпосередньо до технічних фахівців, які обговорять з клієнтом зручний час виконання замовлення і оперативно підключать його квартиру до Інтернету.

Послуга «Домашній Інтернет» від «Київстар» надається за інноваційною технологією FTTB (оптика до будинку). Вона дає синхронний канал передачі даних, високу швидкість і надійність зв'язку. «Київстар» — один з лідерів серед інтернет-провайдерів України. Оператор вже охопив послугою 138 міст України. До волоконно-оптичних ліній зв'язку підключено більше 47 тисяч багатоквартирних будинків, де проживає близько 5 мільйонів сімей. «Київстар» поклопотався про зручність клієнтів, надаючи комфортні умови обслуговування.

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»  «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з кращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є одною з кращих у Європі і охоплює всі великі і малі міста України, а також більше 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні і регіональні траси, більшість морського і річкового побережжя України. «Київстар» надає послуги

Edge/gprs на всій території свого покриття, а також роумінговиє послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice і «Київстар Бізнес». «Київстар» – дослідний учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу і широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує в 138 містах України.  «Київстар» є українською бізнесом-одиницею Vimpelcom Ltd. – глобальною телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії і Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua,www.beeline.ua, www.vimpelcom.com

 

Довідка про компанію «DiaWest — Комп'ютерний світ»

 

DіaWest має найбільшу мережу спеціалізованих магазинів з продажу комп’ютерної техніки «DiaWest — Комп'ютерний світ». Компанія працює на українському ринку 19-й рік (з 1994 року) та є бізнес-партнером провідних світових корпорацій: Intel, Samsung, LG, HP, Epson, Canon, APC, Sony, Microsoft та багатьох інших. Наш базовий напрямок діяльності — роздрібна торгівля комп'ютерною та офісною технікою; розробка та втілення комплексних рішень для підприємств; надання широкого спектру інтернет-послуг; виробництво комп'ютерних систем — від звичайних домашніх комп'ютерів до високопрацездатних спеціалізованих серверів.

DіaWest вже багато років  працює з корпоративними замовниками. Департамент «Системної інтеграції», «Телекомунікаційний Департамент» та «Департамент по роботі з корпоративними клієнтами» —є стратегічно важливими напрямками у групі компаній «DiaWest — Комп'ютерний світ». Вони допомагають своїм клієнтам отримати максимум від можливостей сучасних інформаційних технологій, підвищити їхню ефективність і значно збільшити прибуток. Серед наших корпоративних замовників – державні установи найвищого рівня, провідні українські та зарубіжні підприємства, великий та середній бізнес тощо.

Якістьпродукції DіaWest підтверджено «Українським центром сертифікації виробництва» (Сертифікат відповідності: № UA1.017.0085850-11). DiaWest володіє престижним статусом для виробників комп'ютерної техніки від корпорації Intel—Tehnology Provider Platinum 2011, а також статусами: Silver Partner від Microsoft, HP Preffered Partner, Milestone Advanced Рartner, AXIS Gold Partner, ACTI Silver Partner, CISCO SMB Select Partner, Oracle Gold Partner, Molex Certified Installer.

За даними компанії IDC, DіaWest займає друге місце за обсягами виробництва та продажів (роздрібна торгівля) ПК в Україні.

За більш детальною інформацією звертайтеся до керівника PR-служби  Наталії Толуб, (044) 251-11-11, n.tolub@diawest.com

Докладніше
Допоможіть провести благодійну акцію!
2012-12-11

Звертаємося до киян. 15-16 грудня у  ТРЦ «Магелан» буде проходити дуже важлива благодійна акція зі збору коштів для «Ладижінського інтернату», у якому живуть тяжкохворі діти  та Союзу ветеранів Дарницького району. Організаторам потрібна допомога

Докладніше
Як ефективно управляти рітейлом
2012-12-05

Анатолій Балюк, голова правління групи компаній «DіaWest — Комп’ютерний світ» виступив на «Другому Українському Рітейл Бізнес-форумі з ефективного управління торгівельними об’єктами».  

Докладніше
Мережа магазинів «DіaWest — Комп’ютерній світ» подарувала книги школам та бібліотекам по всій Україні
2012-11-28

Мережа магазинів «DіaWest — Комп’ютерній світ» презентувала школам і бібліотекам по всій Україні гучний історико-документальний роман  «Холодний яр»  Юрія Горліс-Горського 

Докладніше
Ми збираємо книжки для дитячих будинків
2012-11-14

Мережа магазинів «DiaWest- Комп’ютерний світ» долучилася до проекту   Фундації  Дарини Жолдак, яка проводить щорічну акцію зі збору книг для дитячих будинків з різних областей України 

Докладніше
Компанія DiaWest реалізовала ексклюзивний проект з забезпечення безпеки «Музея історії Київа»
2012-10-08

Сьогодні  «Музей  історії Києва»  - єдина в Україні установа, яка  відповідає всім європейським стандартам безпеки. Останні  передбачають постійне відео спостереження за всіма експонатами і вітринами, стеження і патрулювання камерами території музею, повний контроль доступу. 

Докладніше
Проект Panzar: Forged By Chaos пройшов «перше хрещення» LAN-івентом
2012-10-01

Чудова комп'ютерна графіка з яскравими  персонажами, ураганне зіткнення бойових сил і смертоносної магії — саме так гуру ігрової індустрії описують новий ММО-проект Panzar: Forged By Chaos.  

Докладніше
У Києві відбувся кіберфестиваль TECHLABS CUP UA 2012
2012-10-01

29 вересня  торгово-розважальний центр "Караван» у  Києві став місцем захоплюючих віртуальних поєдинків: тут відбувся яскравий кіберфестивальTECHLABSCUPUA 2012 

Докладніше
Мережа магазинів «DiaWest-Комп’ютерний світ» стала технічним спонсором кіберфестивалю Techlabs Cup
2012-09-18

Techlabs Cup –видовищний  киберфестіваль, у  рамках якого буде створений цілий парк розваг. Він включає дві повномасштабні події: Techlabs Cup Cybersport  и Techlabs Cup Overlclocking.

  

Докладніше
Компанія DiaWest провела маштабну прес-конференцію на тему: "Підсумки українського IT-ринку за перше півріччя 2012 року — тенденції та продажі"
2012-07-17
Докладніше
Група компаній «DiaWest — Комп'ютерний світ» святкує 18 річчя!
2012-06-13

 15 червня «DiaWest — Комп'ютерний світ» святкує своє повноліття

Докладніше
«DiaWest-Комп’ютерний світ» проводить другий безкоштовний майстер-клас для студентів
2012-04-24

Майстер-клас пройде в «Київському Національному університеті технології та дизайну».

Докладніше
У Києві пройшла акція з висадки дерев, яку підтримала наша компанія
2012-04-21

Захід організував холдинг «Еволюшен Медіа» в партнерстві з Всеукраїнською громадянською організацією «Жива планета», за підтримки Державного управління охорони навколишнього середовища в Києві, районної і міської влади.

Докладніше
КІБЕР-ВЕСНА розпочалася. Українські оверклокери поставили світові рекорди у магазині Computer Fashion
2012-04-01

1 квітня 2012 року в рамках акції «КІБЕР-ВЕСНА» на майданчику магазина Computer Fashion (http://computer-fashion.com/) відомі оверклокери Олег ‘Сyclone’ Голубович і Андрій ‘T0lsty’ Важинський (Xtremelabs.org) нагадали світовій громадськості про потенціал ентузіастів України.

Докладніше
DiaWest прийняв участь у форумі логістів - LOGISTIСS FORUM 2012
2012-03-23

23 березня міжнародний LogosticsForum  у сьомий раз зібрав у Києві найбільш авторитетних логістів.

Докладніше
21 березня пройде перший безкоштовний майстер-клас для українських студентів від компаній United Business Corporation і DiaWest
2012-03-14

Консалтингова компанія United Business Corporation спільно з групою компаній «DiaWest-Комп’ютерний світ» у рамках молодіжного соціального проекту «Майбутній менеджер на арені бізнесу»  проводять для українських  студентів перший  учбовий майстер-клас.

Докладніше
Оновлений магазин у Харкові
2012-02-09

Шановні покупці у  Харкові розпочав роботу оновлений магазин «DiaWest-Комп’ютерний світ».

Докладніше
Компанія DiaWest провела підсумкову річну прес-конференцію
2012-02-08

 Тема прес-конференції: Підсумки українського  IT-ринку 2011 року —тенденції та продажі. Прогнози розвитку IT-ринку на 2012 рік

Докладніше
Компанія DiaWest реалізовала перший в Україні проект системи IP-відеоспостереження рівня «Сorporate»
2012-01-30

Департамент корпоративних продажів  групи компаній «DiaWest – Комп’ютерний світ»     виконав Тендер Дочірнього банку «Ощадбанку Росії» в Україні з  «Побудови єдиної системи IР-відеоспостереження по всій мережі банку».

 

Докладніше
Департамент системної інтеграції групи компаній «DiaWest-Комп’ютерний світ» виграв тендер на 32 млн. грн.
2012-01-16

Департамент системної інтеграції групи компаній «DiaWest-Комп’ютерніий світ» виграв тендер на інсталяцію в ДАІ програмно-апаратного комплексу - Oracle Exadata Database Machine

Докладніше
Переможці конкурсу від компанії DiaWest в соціальній мережі Facebook
2012-01-13

Протягом всього грудня в соціальній мережі Facebook проходив конкурс від мережі магазинів «DiaWest-Комп’ютерний світ».

Докладніше
Ми допомогаємо хворим дітям
2011-12-18

 

Ми продовжуємо проводити дуже важливий проект - збираємо по всій мережі магазинів “DiaWest– Комп'ютерний світ”гроші для родини, у якій росте трійня.

Докладніше
DiaWest cтала спонсором переможців Конкурсу «Україна моєї мрії»
2011-12-03

Великим «святом мрій» завершився Міжнародний конкурс письмових творчих робіт «Україна моєї мрії», який тривав з 16 липня по 1 листопада і зібрав 581 роботу з усіх куточків України, а також з Італії та Естонії.

Докладніше
Голова правління компанії DiaWest виступив на «Об’єднаному Конгресі Підприємців»
2011-11-26

26 листопада Анатолій Балюк, голова правління групи компаній «DiaWest– Комп'ютерний світ» виступив з докладом на «Об’єднаному Конгресі Підприємців». Тема: «Як з одного магазину вирости в успішну роздрібну мережу».

Докладніше
Компанія DiaWest провела прес-конференцію
2011-11-23

 Нова стратегія дозволила групі компаній  «DiaWest — Комп'ютерний світ» за два роки збільшити свої продажі на 20%


Оптимізація внутрішніх процесів в компанії дала можливість DiaWest значно зменшити інвестиції в товарні запаси, прискорити їх оборотність і збільшити продажі на 20%.

Докладніше
Подарункові сертифікати в мережі магазинів «DiaWest — Комп’ютерний свiт»
2011-10-21

У спеціалізованій мережі магазинів з продажу комп'ютерної техніки «DiaWest — Комп’ютерний свiт» представлені подарункові сертифікати номіналами – 100, 300 та 5000 грн

Докладніше
Оновлений сайт DiaWest буде географіічно прив'язаний до кожного міста, де є магазини «DiaWest — Комп’ютерний свiт»
2011-10-16

Група компаній «DiaWest — Комп’ютерний свiт»  провела повну «модернізацію» свого сайту.

Докладніше
Більше 60 млн. грн. – на цю суму виграв тендери «Департамент системної інтергації»
2011-10-03

Компанією були виграні великі тендери

Докладніше
DiaWest надає вигідні кредити під 0% від банку «Русский стандарт»
2011-09-14

Роздрібна мережа спеціалізованих магазинів  з продажу комп'ютерної техніки «DіaWest — Комп’ютерний світ» розпочала співпрацювати з банком «Русский стандарт».  

Докладніше
DiaWest спільно з «ОТП Кредит» пропонує комп'ютерну техніку в кредит
2011-09-12

Компанія «ОТП Кредит» почала співпрацю  з мережею спеціалізованих магазинів з продажу комп’ютерної техніки «DiaWest – Комп’ютерний світ».   

Докладніше
DіaWest відкрила нові магазини у містах – Дорогобич, Дніпропетровськ та Ромни
2011-09-15

Роздрібна мережа спеціалізованих магазинів  з продажу комп'ютерної техніки «DіaWest — Комп’ютерний світ» продовжує розширювати свою географію.  

Докладніше
«Збережемо планету разом»
2011-09-14

В 6 київських магазинах  «DіaWest— Комп’ютерний світ» встановлені спеціальні контейнери для збору макулатури. 

 

Докладніше
Магазин DіaWest у Миколаєві змінив своє місце розташування
2011-09-20

Магазин «DіaWest — Комп’ютерній світ» у місті Миколаєві переїхав з пр. Ленина 74Б  у більш зручне місце у тому ж районі - на пр. Ленина 24/9. 

Докладніше
DiaWest ввела дисконтні картки нового зразка
2011-09-22

Тепер в мережі магазинів «DіaWest — Комп’ютерний світ» кожен покупець буде отримувати дисконтні картки нового зразка

Докладніше