This version of the page http://lypa.com.ua/2014/12/15/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-07. The original page over time could change.
2014 Грудень 15 | Тернопільська Липа

Архіви за день грудня 15, 2014

Саксофон і тибетські чаші звучали у Архикатедральному соборі Тернополя (фото)

1506114_1071237962902260_6242204131972868676_oНе було жодних об’яв, але все сталося так, як було записано (на афіші).

О пів на п’яту 14 грудня в катедрі перед людей з’явився «архангел Гавриїл» із саксофоном (насправді, Михаїл – Михайло Балог) і сповістив про початок концерту. Його інструмент виблискував позолотою, як декор іконостасу. Панувала тиша і темрява. Кілька протяжних звуків пролунали звідкись із глибини віків, й із захристя вишли восьмеро чоловіків з ангельськими голосами. Вони тримали у руках запалені свічі, а слухачів – у напрузі.

Жителька Тернопільщини розказала про свій маленький успіх

У Збаразькому райцентрі зайнятості відбулося перше засідання молодіжного клубу «РОМБ Успіху», назва якого розшифровується так: розвивай особистість – матимеш бажаний успіх. Участь у заході взяла перукар-модельєр ІринаЛогінська.

Як жителька Тернополя виграла суд з комунальниками

У грудні 2012-го року жителька Тернополя вранці поспішала на роботу. Впала на слизькому тротуарі й потрапила до лікарні, де їй зробили операцію з ендопротезування правого кульшового суглоба.

Святковий тролейбус у Тернополі змінить напрямок

17 грудня тролейбус №167 “Святого Миколая” курсуватиме по маршруту №11.

Як ДАІ-шники у Тернополі ганялися за автомобілем сорок хвилин (відео)

Майже сорок хвилин працівники державтоінспекції наздоганяли вулицями Тернополя водія автомобіля «БМВ-330».

Список вулиць, де у Тернополі після 16 години вимкнуть світло

ВАТ «Тернопільобленерго» повідомляє, що у Тернополі 15 грудня з 16.00 год. не буде електропостачання у ряді вулиць, зокрема:

У Тернополі замерз чоловік

14 грудня на Тернопільщині зареєстровано два випадки переохолодження. Цього дня о 12:35 до Підгаєцької центральної районної лікарні з діагнозом «Гангрена обох стоп 3-го ступеня на грунті обмороження» шпиталізовано п’ятдесятиоднолітнього жителя с.Юстинівка.

Ажурні сніжинки та голуби миру. Як прикрасили новорічну ялинку в Тернополі (фото)

До святкової ілюмінації, яку облаштовують на Театральній площі, додався новий елемент, який не використовувався раніше. Тепер просто над головами тернополян засяють ажурні світлодіодні сніжинки білого та блакитного кольорів.

Жорстокого вбивцю судитимуть на Тернопільщині

Прокуратура Підгаєцького району підтримує державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя за фактом умисного протиправного заподіяння смерті потерпілому.

Рідні бійця АТО з Тернопільщини про хвилювання та гордість

Міліціонер – не звання, а – життя. Робота ця нелегка, дуже відповідальна, тому забирає багато часу. Часто доводилося чути, що міцних міліцейських родин не буває, адже не кожна сім’я спроможна винести випробовування службою.