This version of the page http://consultant.parus.ua/_idocdigest.asp?y=2014&m=3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-05. The original page over time could change.
Обзор основных последних поступлений 10.09.2014
Главная
О компании

Регистрация
Условия доступа
Оплата доступа


Реклама




 Вход в систему   Логин Пароль запомнить  

 Обзор последних поступлений основных нормативно-правовых актов и консультаций


Поновлення № 170 від 10.09.2014 
Назва нормативно-правового акта,
Номер та дата прийняття,
Коментар 
Довідники 
Індекс інфляції за серпень 2014 року 
1. Закони та Постанови Верховної Ради України  
1.1. Закон Верховної Ради України від 12 серпня 2014 року № 1635-VII
Про внесення змін до Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо місця перебування та права на освіту

Законом вносяться зміни до Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України". 
1.2. Закон Верховної Ради України від 14 серпня 2014 року № 1645-VII
Про внесення змін до деяких законів України щодо реформування системи управління Єдиною газотранспортною системою України

Законом вносяться зміни до:
- Закону України "Про оренду державного та комунального майна";
- Закону України "Про трубопровідний транспорт";
- Закону України "Про нафту і газ";
- Закону України "Про засади функціонування ринку природного газу".
 
1.3. Постанова Верховної Ради України від 4 вересня 2014 року № 1676-VII
Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань
розслідування обставин трагічних подій, що призвели до загибелі та захоплення в полон бійців добровольчих батальйонів, а також військовослужбовців Збройних Сил України, Національної гвардії України біля міста Іловайськ Донецької області

Постановою утворюється тимчасова слідча комісія Верховної Ради України з питань розслідування обставин трагічних подій, що призвели до загибелі та захоплення в полон бійців добровольчих батальйонів, а також військовослужбовців Збройних Сил України, Національної гвардії України біля міста Іловайськ Донецької області. 
2. Постанови Кабінету Міністрів України  
2.1. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2014 р. № 400
Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65

Постановою вносяться зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65 "Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету". 
2.2. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2014 р. № 403
Про внесення змін до Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу

Постановою вносяться зміни до Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 р. № 198.
Згідно зі змінами визначено, що громадяни України, які звільнилися з роботи (припинили інший вид зайнятості) та переселилися з тимчасово окупованої території, за відсутності документів, що підтверджують факт звільнення (припинення зайнятості), періоди трудової діяльності та страхового стажу, реєструються, отримують соціальні послуги та матеріальне забезпечення на випадок безробіття за даними Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування. Громадяни України, які переселилися з тимчасово окупованої території та припинили трудові відносини у судовому порядку, пред’являють відповідне рішення суду.

Громадяни України, які переселилися з тимчасово окупованої території та припинили інший вид зайнятості, пред’являють передбачені законодавством документи, що підтверджують факт припинення іншого виду зайнятості (рішення суду, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців тощо).
Зареєстрований безробітний зобов’язаний відвідувати з метою пошуку підходящої роботи та отримання інших соціальних послуг центр зайнятості, в якому він зареєстрований, не рідше ніж один раз на 30 календарних днів, крім випадків, що сталися внаслідок надзвичайної ситуації, виникнення якої підтверджується на запит центру зайнятості відповідним органом згідно із законодавством, з пред’явленням паспорта громадянина України чи іншого документа, що посвідчує особу, та трудової книжки.
 
2.3. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2014 р. № 404
Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2015 рік та основних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2016 і 2017 роки та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України

Постановою схвалюється Прогноз економічного і соціального розвитку України на 2015 рік та основних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2016 і 2017 роки, визначивши основні прогнозні макропоказники економічного і соціального розвитку України.

Постанова визнає такими,що втратили чинність:
- постанова Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2013 р. № 978 "Про схвалення основних прогнозних макропоказників економічного і соціального розвитку України на 2014 рік";
- постанова Кабінету Міністрів України від 25 березня 2014 р. № 82 "Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2013 р. № 978".
 
2.4. Постанова Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 406
Деякі питання забезпечення функціонування підприємств титанової галузі

Постановою розглядаються питання забезпечення безперебійного функціонування підприємств титанової галузі.

Постанова визнає такими, що втратили чинність деякі акти Кабінету Міністрів України. 
3. Нормативні акти міністерств, інших центральних органів виконавчої влади,
зареєстровані Міністерством юстиції України 
3.1. Наказ Міністерства фінансів України від 01.07.2014 № 735
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 22 серпня 2014 р. за № 1016/25793
Про затвердження форми Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Наказом затверджюється форма Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Наказ визнає таким, що втратив чинність, наказ Міністерства доходів і зборів України від 05 грудня 2013 року № 766 "Про затвердження форми Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 23 січня 2014 року за № 138/24915. 
3.2. Наказ Міністерства внутрішніх справ України від 29.07.2014 № 743
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 серпня 2014 р. за № 956/25733
Про затвердження Інструкції про порядок та умови присвоєння (підтвердження, зниження, позбавлення) класної кваліфікації особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту

Інструкцією визначається порядок та умови присвоєння (підтвердження, зниження, позбавлення) класної кваліфікації особам рядового та начальницького складу служби цивільного захисту. Залежно від рівня підготовки, досвіду та тривалості роботи на посаді особам начальницького складу, діяльність яких пов’язана з організацією виконання підпорядкованим особовим складом завдань за призначенням, забезпеченням якісного навчання та виховання особового складу, безаварійної та безвідмовної роботи аварійно-рятувальної, спеціальної техніки й обладнання, несенням чергування на засобах управління та зв’язку і які досягли високої професійної майстерності за фахом, а також особам рядового і молодшого начальницького складу служби цивільного захисту, які безперервно виконують завдання за призначенням, експлуатують аварійно-рятувальну, спеціальну техніку й обладнання, устаткування та споруди, беруть участь у їх обслуговуванні, навчають особовий склад, може бути присвоєна така класна кваліфікація - "Спеціаліст 3-го класу", "Спеціаліст 2-го класу", "Спеціаліст 1-го класу" та "Майстер". Класна кваліфікація рядовому та начальницькому складу служби цивільного захисту присвоюється послідовно, починаючи зі "Спеціаліст 3-го класу", але не раніше ніж через рік з дня присвоєння попередньої класної кваліфікації. 
3.3. Наказ Міністерства внутрішніх справ України від 06.08.2014 № 780
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 20 серпня 2014 р. за № 996/25773
Про затвердження Переліку закладів охорони здоров'я сфери управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Наказом затверджується та наводиться Перелік закладів охорони здоров'я сфери управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Наказ визнає таким, що втратив чинність, наказ Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 08 вересня 2008 року № 644 "Про затвердження Переліку закладів охорони здоров'я сфери управління МНС", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 02 жовтня 2008 року за № 922/15613. 
3.4. Наказ Міністерства внутрішніх справ України від 06.08.2014 № 781
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 12 серпня 2014 р. за № 951/25728
Про затвердження Умов оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України

Наказом затверджуються Умови оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України. 
3.5. Постанова Правління Пенсійного фонду України від 04.08.2014 № 15-1
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 серпня 2014 р. за № 1001/25778
Про затвердження Змін до Інструкції про порядок обчислення і сплати страхувальниками та застрахованими особами внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України

Постановою затверджуються Зміни до Інструкції про порядок обчислення і сплати страхувальниками та застрахованими особами внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України, затвердженої постановою правління Пенсійного фонду України від 19 грудня 2003 року № 21-1, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 16 січня 2004 року за № 64/8663. 
4. Нові редакції документів зі змінами та доповненнями,
що внесені в ІАС “Консультант”
 
4.1. Закон Верховної Ради України від 15 травня 1996 року № 192/96-ВР
Про трубопровідний транспорт

Останні зміни до Закону були внесені 14.08.2014 р. Законом Верховної Ради України № 1645-VII, який набирає чинності з 10.09.2014 р. 
4.2. Закон Верховної Ради України від 15 квітня 2014 року № 1207-VII
Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України

Останні зміни до Закону були внесені 12.08.2014 р. Законом Верховної Ради України № 1635-VII. 
4.3. Закон Верховної Ради України від 10 квітня 1992 року № 2269-XII
Про оренду державного та комунального майна

Останні зміни до Закону були внесені 14.08.2014 р. Законом Верховної Ради України № 1645-VII, який набирає чинності з 10.09.2014 р. 
4.4. Закон Верховної Ради України від 8 липня 2010 року № 2467-VI
Про засади функціонування ринку природного газу

Останні зміни до Закону були внесені 14.08.2014 р. Законом Верховної Ради України № 1645-VII, який набирає чинності з 10.09.2014 р. 
4.5. Закон Верховної Ради України від 12 липня 2001 року № 2665-III
Про нафту і газ

Останні зміни до Закону були внесені 14.08.2014 р. Законом Верховної Ради України № 1645-VII, який набирає чинності з 10.09.2014 р. 

Календарь обновлений
<<Март 2014>>
ПнВтСрЧтПтСбВс
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Внимание! Важная информация
  30.12.2014  

Про внесення змін до постанови правління Пенсійного фонду України від 21 березня 2003 року N 6-4
Постанова Правління Пенсійного фонду України N 25-3 від 25.11.2014

  26.12.2014  

Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України з бухгалтерського обліку
Наказ Міністерства фінансів України N 1163 від 25.11.2014

  24.12.2014  

Про затвердження форми податкової накладної та Порядку заповнення податкової накладної
Наказ Міністерства фінансів України N 957 від 22.09.2014 (редакція станом на 01.01.2015)

  22.12.2014  

Про затвердження Положення про порядок формування та зберігання обов'язкових резервів банками України та філіями іноземних банків в Україні
Постанова Правління Національного банку України N 806 від 11.12.2014

Про затвердження зміни до національного класифікатора України ДК 003:2010
Наказ Міністерства економічного розвитку і торгівлі України N 1361 від 18.11.2014

[Архив новостей]
Бланки и отчетность
Податкова звiтнiсть
Фiнансова звiтнiсть
Вiдрахування у фонди
Форми документiв
Справочные материалы
Виробничий календар на 2015 рiк
Облiкова ставка НБУ (2014 р.)
Ломбардна ставка НБУ (2014 р.)
Iндекси iнфляцiї (2014 р.)
Розмiр мiнiмальної заробiтної плати
Розмiр прожиткового мiнiмуму
Розмiр податкової соцiальної пiльги
Розмiри мiнiмального та максимального єдиного внеску для пiдприємцiв 2012-2014
Кориснi посилання
2005-2014 © Корпорация ПАРУС