This version of the page http://www.korsa.ua/ua/prodykcija/roleti-ta-jaluzi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-04. The original page over time could change.
Жалюзі та ролети від ТМ КОРСА

Ролети і жалюзі від компанії "Вікна Корса"

Ролети і жалюзі вже давно стали необхідним атрибутом сучасного інтер'єру. Наявність ролетів і жалюзі демонструє надійність, респектабельність і солідність. Оновне їхнє призначення - створення тіні та прохолоди в приміщенні, затишку та захисту від таких зовнішніх факторів як світло, шум тощо. Компанія "Вікна Корса" пропонує своїм клієнтам великий вибір ролетів і жалюзі, серед яких захисні ролети, тканинні ролети, бамбукові ролети, вертикальні жалюзі, горизонтальні жалюзі.

Захисні ролети

Захисні ролети використовуються в приватних і громадських будівлях і є елегантною альтернативою "традиційним" залізним решіткам. Захисні ролети представляють собою металеве полотно, що складається з горизонтальних ламелей. Такі ролети багатофункціональні і поєднують в собі декоративну, захисну, сонце-і світлозахисну функції. Ролети можуть застосовуватися замість решіток, якщо потрібно зберегти огляд всередині або зовні приміщення, також можуть використовуватися замість звичайних перегородок і дверей. У деяких випадках ролети встановлюються у вантажних автомобілях для зручності навантаженя та розвантаження. Якщо на захисні ролети наноситься малюнок, вони стають рекламоносієм. Захисні ролети можуть мати різний тип приводу:ручний або електричний. Захисні ролети покликані повністю замінити традиційні решітки, розсувні вітрини та віконниці.

Тканинні ролети

Тканинні ролети - сучасна класика декорування вікон і модна альтернатива жалюзі. Вони прикрашають будь-яке вікно і переливаються незвичною палітрою і малюнками. Великий вибір кольорів та фактур дозволяє використовувати ролети, як окремий елемент декору вікна або ж скомбінувати їх з вже існуючими декораціями. Тканинні ролети можуть слугувати доповненням до фіранок та гардин або використовуватися окремо. Ролети з тканини (рулонні штори, ролштори) не тільки надзвичайно красиві, а ще й не вигорають на сонці і чудово захищають від вигорання предмети інтер'єру, оскільки вони обробляються спеціальними речовинами, які не пропускають ультрафіолетових променів. Для тканин характерний різний рівень світловідбивання, світлопоглинання і світлопропускання. При виготовленні тканинних ролетів враховуються останні досягнення на ринку текстилю, тому сьогодні такі ролети витісняють з ринку жалюзі. Купуючи такий захист, ви купуєте справжній якісний товар, який можна встановлювати навіть в дитячій кімнаті. Догляд за такими виробами дуже простий: користуйтеся антистатиком і пил не зіпсує вам настрій. Висока якість тканинних ролетів, їх довговічність і елегантність дозволяють задовільнити найвишуканіші смаки.

Вертикальні жалюзі

Вертикальні жалюзі - найкращий вибір для великих вікон. Вони здатні створювати робочу атмосферу і допомагають позбутися від зайвого тепла і занадто яскравого світла. Вертикальні жалюзі відрізняються від горизонтальних розміщенням планок (ламелей). За допомогою таких жалюзі можна візуально збільшити висоту стелі у вашій оселі. Сьогодні жалюзі використовують для того, щоб оформити домашній або робочий інтер'єр, так як вони відмінно підходять як для офісу, так і для дому. Плюсом є наявність величезної кількості тканин різного виду для жалюзі, що відрізняються щільністю, кольором, малюнками, фактурою та складом. Вся тканина просочена спеціальною сумішшю, яка надає жалюзі необхідну жорсткість, пиловідштовхуючі і антистатичні захисні властивості.

Горизонтальні жалюзі

Горизонтальні жалюзі. Головне завдання горизонтальних жалюзі - захист приміщення від шкідливих впливів сонця і цікавих очей оточуючих. Їх по праву можна назвати класичними. Різні форми і види горизонтальних жалюзі дають можливість використовувати їх в різних інтер'єрах і приміщеннях. Регулювання світла здійснюється поворотом горизонтального полотна навколо своєї осі. Горизонтальні жалюзі характерні для кабінетів, оформлених у традиційному стилі, виробничих приміщень і ділових офісів. Для прозорої перегородки в офісі підійдуть алюмінієві жалюзі, також вони чудово підходять для приватних будинків. Так як горизонтальні жалюзі невибагливі і функціональні в обслуговуванні, вони незамінні в кухні та ванній кімнаті. Якщо горизонтальні жалюзі встановлюють всередині склопакета, то вони служать вічно, а скло надійно захищає приміщення від пилу і різних дефектів. У горизонтальних жалюзі великий вибір кольорів, а у матеріалу свої особливості. Тому його вибір вимагає осмисленого підходу. Горизонтальні жалюзі вважаються найкращою світлозахисною системою, максимально захищають приміщення від прямого світла. Горизонтальні алюмінієві жалюзі підкреслюють оригінальність інтер'єру будинку в поєднанні з іншими декоративними елементами.

Бамбукові ролети

Бамбукові ролети мають три основні переваги - практичність, довговічність і стійкість до вологи. Це ідеальне рішення для житлового приміщення, яке знаходиться за межами міста, оскільки вони створюють атмосферу Сходу і вигідно підкреслюють красу меблів або інших дерев'яних елементів декору в будинку. Доглядати за ними просто і легко. Для бамбукових ролетів використовують універсальні кріплення, що дозволяє встановлювати жалюзі над вікном і у віконний отвір. Ролети з бамбука чудово поєднуються з шторами і підходять для будь-яких вікон на кухні, у вітальні та спальні, на балконі тощо. Ролети складаються з бамбукових паличок різного діаметру і квітів, переплетених між собою декоративною ниткою. У паличок різна щільність плетіння і тому ролети мають різну світлопропускаюча здатність.

Продукція

Ціна / Замовлення

 

Відео

Корисні матеріали

Каталоги

Сертифікати

Акції в містах України

Всі акції в Україні

Новини

  • Конкурс "Менеджер року"
    2014-12-19
  • Перемога у конкурсі "БРЕНД РОКУ"
    2014-12-11
  • Гаражні ворота та роллети стали доступнішими
    2014-12-02
  • Святкові знижки в Конотопі
    2014-11-26
  • Антимоскітна сітка на двері
    2014-10-16
Дивитись всi новини

Статті

  • Фурнітура ACCADO
    2014-04-08
  • Пластикові відкоси для вікна
    2014-03-24
  • Лиштва ПВХ
    2013-11-04
  • Нащілинники
    2013-10-09
  • Посилене армування
    2013-08-13
Читати всi статтi