This version of the page http://www.factor.ua/?voteshow=yes (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-02. The original page over time could change.
ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Пошук по сайту:

Вітаємо Вас на сайті Групи компаній «ФАКТОР»!
Тут Ви можете одержати необхідну інформацію про історію компанії, напрямки її діяльності, досягнення, плани і перспективи розвитку.

Президент ГК «ФАКТОР»
Сергій Якович Політучий

Новини та події
30.12.2014
З Новим 2015 роком!
Група компаній «Фактор» вітає усіх з наступаючим 2015 роком!
29.12.2014
Новорічне корпоративне свято ГК «Фактор» відбулося у стилі кінофестивалю
Новорічне корпоративне свято Групи компаній «Фактор» - одна з найулюбленіших і очікуваних подій в корпоративному житті. Цього року захід відбувся у стилі кінофестивалю «Factor Cinema Fest».
19.12.2014
Директор видавництва «Віват» Юлія Орлова - гість програми «Позиція» на ТРК «Simon»
17 грудня в ефірі програми «Позиція» на ТРК «Simon» директор видавництва «Віват» Юлія Борисівна Орлова взяла участь в обговоренні тенденцій читацької активності українців.
16.12.2014
Три тисячі книг для дітей переселенців зібрали на ярмарку видавництва «Віват»
13 грудня 2014 року в ХНАТОБі відбулася одна з найдобріших і найрадісніших передсвяткових подій — ярмарок-розпродаж «Час хороших книг і добрих справ», організований видавництвом «Віват». Гостями заходу стали маленькі і дорослі харків'яни, яких цього суботнього дня об'єднала любов до книги.
15.12.2014
Аукціон на допомогу українським воїнам
Харківський фонд «Мир і порядок» спільно з Харківським відділенням Національної спілки художників України провели аукціон, на якому розіграли 26 живописних робіт і ... парашут від збитого російського безпілотника.
Всі новини та події
Ласкаво просимо!

Група компаній «Фактор» є одним з найбільших підприємств України, що спеціалізуються на наданні консалтингових послуг і випуску періодичних видань і літератури з питань теорії й практики бухгалтерського обліку й оподатковування, підприємництву, праву, діловодству. Ми є лідером в області високоякісної поліграфії, виробництві газет і книг.

Головна мета ГК «Фактор» - створення информаційно комфортного середовища для існування і розвитку українського підприємництва, розвитку національної видавничої справи, поліграфії і друкарства. Виконання поставлених перед Компанією завдань здійснюється організаційно зв'язаною системою підприємств і організацій, що спеціалізуються на різних видах діяльності, скоординованих у контексті загальнокорпоративних цілей.

Головна цінність Компанії — унікальні знання і досвід, накопичений підприємством з 1991 року — року його заснування. У нашому активі — відомі бренди і торговельні марки. Наша команда висококласних професіоналів, сертифікованих фахівців здатна вирішувати будь-які складні завдання, поставлені перед корпорацією. Не зупиняючись на досягнутому, Компанія активно розвиває нові напрямки, завойовуючи нові ринки та розширюючи сфери впливу.

Свої відносини з партнерами «Фактор» будує на основі взаємної довіри, надійності, відповідальності і високого професіоналізму. Ми відкриті до співробітництва й додаємо всі зусилля, щоб наша діяльність була максимально корисною суспільству.

Ми запрошуємо Вас у впорядкований, комфортний світ «Фактора», де все продумано, щоб надати Вам максимум послуг та ефективних рішень для Вашого бізнесу в найзручнішій для Вас формі.

Підприємства


Сьогодні у компанії успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.

Книги видавництва «Віват» – дипломанти міжнародних книжкових виставок, неодноразові переможці конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».



Сайти корпорації «Фактор»:
  • Progressive
Copyright © 2004–2015 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2015 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09