Зимова казка у місті Лева

Гімнастки отримували подарунки від самого Святого Миколая + ПРОТОКОЛИ

Метки
  • художественная гимнастика
Главные новости
Коты Леоненко, жемчужинки Гамулы и Пикассо для Платини

-Др. виды

11
5296
ТОП-10 украинских боксеров, добившихся прогресса в 2014 году

-Бокс

14
8703
Северное сияние

-Футбол

5
4085

Шанувальники спорту, які минулого уїк-енду, 21–22 грудня, завітали до палацу спорту «Галичина» у Львові, стали свідками справжнього дива – вже ІХ за ліком Міжнародного турніру з художньої гімнастики «Зимова казка-2013». Цього року на справжнє спортивне свято, чудово організоване відділенням художньої гімнастики львівської ДЮСШ «Галеон» (старший тренер – Галина Кочергіна), до міста Лева завітали грації з Молдови, Польщі, Росії, Німеччини і Естонії, а також 35 клубів 20 міст України. Загалом у турнірі взяли участь 236 гімнасток, які змагалися в 11 вікових групах у багатоборстві. Наймолодшими були дівчатка 2007 року народження. Зазначимо, що у вікових групах починаючи з 2001 року народження і молодше, в залежності від рівня майстерності, визначалися переможці та призери у двох або й трьох категоріях – А (сильніша), В (середня) і С (слабша).

 

Як і попередні, цьогорічний турнір вдалося організувати перш за все завдяки титанічним зусиллям батьківського комітету ДЮСШ «Галеон» (голова батьківського комітету – Валерія Свірідова). Відзначимо також Львівське відділення Приватбанку, яке оплатило дводенну оренду палацу спорту «Галичина». А торгові марки «Хайсон» і «Фармасі» разом з гуртовнями іграшок «Монако» та «Максимус» надали подарунки для учасників турніру.

 

Тим не менше, всі учасники змагань, особливо з інших міст, відзначали насправді прекрасну організацію змагань. Проживали та харчувалися гості в готелі «Соната», що знаходиться в десяти хвилинах їзди від палацу спорту «Галичина», куди учасників доставляли виділені львівським спорткомітетом комфортабельні автобуси. Так само по завершенні змагань автобуси привозили усіх гімнасток, тренерів і суддів у готель. Окрім участі в змаганнях, для бажаючих було організовано екскурсію по Львову – гості столиці Галичини оглянули стару частину міста, побували на Високому Замку, з висоти якого помилувалися краєвидами одного з найкрасивіших міст Європи.

 

Самі змагання в палаці спорту «Галичина», трибуни якого можуть прийняти до півтори тисячі глядачів, також проходили в святковій атмосфері. Батьківський комітет подбав про те, щоб зал був прикрашений відповідно до назви турніру, а суддівська колегія (головний суддя – Галина Кочергіна, секретар – Тетяна Калашян) забезпечила кваліфікований, а головне, об’єктивний арбітраж змагальної частини дійства, що також відзначали учасниці «Зимової казки-2013» та їхні тренери.

 

Як завжди, родзинкою «Зимової казки» у Львові була присутність в залі Святого Миколая, який виконує не лише свої прямі обов’язки – роздає дітям подарунки, а й являється своєрідним психологом для учасниць. Ось що розповів сам Святий Миколай авторові цих рядків: «До Львова на «Зимову казку» я приїхав вже вп’яте. Чому? Все дуже просто – я фанат художньої гімнастики і, звичайно, страшенно люблю дітей. Між іншим, ще в минулому році на «Зимовій казці-2012» змагалася моя рідна внучка Крістіна Федик і навіть виграла срібну медаль. Зараз вона вже студентка і свою спортивну кар’єру завершила. Але я до художньої гімнастики не охолонув, саме тому зараз я знову тут. За виступами учасниць я спостерігаю, сидячи на диванчику поряд з килимом. Дівчатка після виступу, як правило, підходять до мене і я говорю їм про свої враження від їхнього виступу. Окрім того надаю їм підтримку – комусь матеріальну у вигляді чого-небудь солоденького, а комусь, зазвичай тим, хто не надто добре впорався із виконанням композиції, моральну – кілька підбадьорливих слів ніколи не бувають зайвими. А головне, дівчатам кожен раз нагадую, що не потрібно зупинятися в своєму розвитку – і тому, хто переміг, і тому, хто зазнав невдачі, бо спорт, як і життя загалом, це боротьба, а успіху досягає той, хто цілеспрямовано йде до своєї мети. Я переконаний, що серед нинішніх учасниць «Зимової казки» обов’язково є та, яка за кілька років зійде на найвищу сходинку Олімпійських ігор, бо українські майстрині художньої гімнастики однозначно на це заслуговують!»

 

Але подарунки учасниці змагань отримали не лише від Святого Миколая. Їх, як завжди, чимало підготували і організатори змагань. Переможці та призери були нагороджені красенями-кубками, спеціально виготовленими медалями і дипломами. Медалі та дипломи отримали і гімнастки, які посіли місця з 4-го по 6-те. А пам’ятними призами були нагороджені всі без винятку, незалежно від занятого місця, учасники турніру. І це абсолютно правильний хід організаторів. Адже це були не офіційні змагання на кшталт світового чи всеукраїнського чемпіонату, а турнір під назвою «Зимова казка» – а яка ж казка без подарунків та сюрпризів?..

 

Не можна не згадати і про заключний гала-концерт, який відбувся в рамках закриття турніру і викликав справжній вибух емоцій переповнених трибун палацу спорту «Галичина». Як зізналися працівники цієї спортспоруди, подібної реакції глядачів на те, що відбувається на майданчику, вони вже давненько не бачили. А подивитися насправді було на що. Окрім прекрасних показових номерів, як індивідуальних, так і групових, кращих учасниць турніру, своєю майстерністю глядачів потішили клоун Піпі та дівчата з танцювальної групи підтримки львівського баскетбольного клубу «Політехніка-Галичина», які, що називається, просто «порвали» зал.

 

Що ж до спортивних підсумків, то серед переможців найбільше представниць Львова. Господарі виграли 13 перших місць, а гості – 11. На найвищу сходинку п’єдесталу піднімалися львів’янки Катерина Півторак, Анастасія Пугач, Соломія Максимів та Анастасія Бондар (усі – «Галеон»), Аліна Мельник і Христина Погранична («Ніка»), Юлія Запорожченко та Юлія Бекерська (ЦДТЮГ), Ганна Качурівська і Софія Чабан (ДЮСШ №5), Дарія Стадницька та Ольга Козак («Динамо») і Маріола Боднарчук («Галичанка»), а також Софія Павлинська і Крістіна Морозова з Дніпродзержинська, донеччани Стєша Подкопаєва та Марія Єрмолаєва, киянка Каріна Зубаль, Яна Глєвєнко і Дарія Коротецька з Дніпропетровська, Валерія Панченко з Макіївки та Анастасія Ціхановська з Калинівки, а також гості з Молдови Катерина Клепач і Єва Самаріна.

 

По завершенні нагородження та закриття турніру усі гості змагань – учасники, тренери і арбітри казали, що в їхній пам’яті надовго залишаться чудові враження про Львів та про самі змагання і пообіцяли, що обов’язково приїдуть до столиці Галичини наступного року на «Зимову казку-2014»!

Пропонуємо вашій увазі коментарі та враження від турніру безпосередніх його учасників та організаторів:

Аіда Башич (Бендери, Молдова – бронзовий призер змагань):

– Ми не вперше виступаємо на «Зимовій казці». Особисто я змагаюся тут вже четвертий рік поспіль. Пробитися в трійку призерів мені вдалося вдруге – рік тому я також була третьою, то ж, звичайно, своїм виступом я задоволена. А загалом нашій команді вдалося виграти два «золота», два «срібла» і три «бронзи». Рік тому було тільки два третіх місця. Як бачите, прогрес є очевидним і це не може нас не тішити. Тим більше, що турнір, як завжди, дуже сильний за своїм складом і завоювати на ньому місце серед призерів не так просто. Але «Зимова казка» – це не лише висока конкуренція на самих змаганнях. У Львові вміють організовувати змагання на високому рівню. Все продумано до дрібниць і тому ми із задоволенням приймає запрошення приїхати на цей турнір. Подобається нам і саме місто – прекрасна європейська архітектура викликає багато позитивних емоцій. Так що ми із задоволенням приїдемо у Львів і наступного року. Звісно, коли нас запросять.

 

Ольга Козак («Динамо» Львів – переможець змагань):

– Я уже не перший раз беру участь у цьому турнірі, та попри те, конкуренція щоразу залишається сильною. Загалом, змагання проходили на високому рівні, окрім того, не можна оминути те, що завітала велика кількість учасників, наприклад цього річ було чимало гімнасток з-за кордону. Атмосфера просто казкова, та це були останні змагання у цьому році – далі готуюсь до чемпіонату області.

Ліза Целуйко (СДЮШОР Дніпропетровськ – учасниця змагань):

– Насправді атмосфера просто чудова і дуже нагадує саме зимову казку. Я на цьому турнірі вже втретє. У Львові дуже добрі і гостинні люди, варто відмітити також і організацію. Щодо конкуренції, то вона тут гідна. Я залишилася за межами призової трійки, але сильно цим не засмучуюся. Головне, перевірила себе на серйозному рівні. Тепер краще знаю над чим мені необхідно працювати, щоб на наступних змаганнях зійти на п’єдестал пошани.

 

Галина Кочергіна (голова оргкомітету турніру, головний суддя змагань):

– Зараз ми провели вже ІХ міжнародний турнір з художньої гімнастики, у якому взяли участь спортсменки не лише з України, а також і завітали зарубіжні команди, зокрема, з Росії, Молдови, Естонії, Німеччини та Польщі. Виступало 236 учасниць, серед яких наймолодшій лише 4 рочки, а найстаршій та найдосвідченішій – 23 роки. Сьогодні ми маємо змогу організувати такі масштабні змагання, а на початках ми проводили перші турніри у школі. Уже згодом досягнули того, що до нас приїжджає така велика кількість учасників. Відверто кажучи, ми багатьом командам відмовили, оскільки важко прийняти таку велику кількість людей в один-півтора дня, хоча тих, хто бажав приїхати, було вдосталь. Я гадаю, що уже наступного року, коли проводитимемо Х міжнародний турнір «Зимова казка», то намагатимемося провести такі змагання з більшим розмахом.

 

Аліна Гаравська, Іван Дупнак, для Sport.ua

Результати змагань серед дівчаток 2007 р.н. і мол.КАТЕГОРІЯ А

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

Б/П

н/в

Сума

1

Павлинська Софія

2007

Дніпродзержинськ Прометей

10,250

8,400

18,650

2

Мисак Анастасія

2007

Львів ДЦТСЕ

8,500

8,050

16,550

3

Мелимук Вероніка

2007

Львів ЦТДЮГ

8,450

8,050

16,500

4

Сердюк Аріна

2007

Вінниця ТЕМП

7,750

7,600

15,350

5

Павленко Дар”я

2007

Дніпропетровськ СДЮШОР

7,600

7,550

15,150

6

Марич Ольга

2008

Львів Галеон 2

7,550

7,050

14,600

 

Результати змагань серед дівчаток 2007 р.н. і мол.КАТЕГОРІЯ B

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

Б/П

Сума

1

Півторак Катерина

2007

Львів Галеон

9,150

9,150

2

Варламова Злата

2007

Калинівка Вінн.обл

9,050

9,050

3

Чебан Вероніка

2007

Львів ДЮСШ№ 5

8,500

8,500

4

Житняк Вікторія

2007

Львів Галеон

8,150

8,150

5

Гринкевич Вікторія

2007

Львів Галеон

7,950

7,950

6

Долинська Уляна

2007

Львів Грація

7,950

7,950

6

Калічинська-Каторгіна Аліна

2007

Львів Галеон

7,700

7,700

7

Попкова Ліза

2009

Львів Галичанка

7,700

7,700

8

Лящук Марія

2007

Київ ДЮCШ 13

7,650

7,650

9

Троханенко Софія

2007

Київ ДЮСШ 3 Спартак

7,500

7,500

10

Мищук Вікторія

2007

Львів Галеон

7,400

7,400

11

Лещак Анна

2007

Львів Галеон

7,150

7,150

12

Кабалик Софія

2007

Львів Галеон

7,000

7,000

13

Мазур Соломія

2007

Львів Грація

6,650

6,650

14

Коновалова Катерина

2007

Київ ДЮCШ 13

6,350

6,350

 

 

Результати змагань серед дівчаток 2006 р.н. і мол.КАТЕГОРІЯ А

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

Б/П

Н/В

Сума

1

Глєвєнко Яна

2006

Дніпропетровск СДЮШОР

9,400

9,400

18,800

2

Аксютіна Софія

2006

Макіївка Донец. обл

8,900

8,700

17,600

3

Свідніцька Дарина

2006

Львів ЦТДЮГ

8,800

7,200

16,000

4

Соловей Поліна

2006

Молдова

8,300

7,600

15,900

5

Юрасова Ліза

2006

Дніпродзержинськ Прометей

7,750

6,950

14,700

6

Хохлова Анастасія

2006

Росія Москва

8,150

6,500

14,650

6

Філіповська Злата

2006

Львів ДЮСШ№5

7,400

6,850

14,250

7

Процайло Юля

2006

Львів ДЦТСЕ

7,550

6,300

13,850

8

Максіменко Марія

2006

Славутич

7,050

6,100

13,150

9

Бойван Марія

2006

Вінниця ТЕМП

6,450

6,100

12,550

 

Результати змагань серед дівчаток 2006 р.н. КАТЕГОРІЯ В

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

Б/П

Сума

1

Панченко Валерія

2006

Макіївка Донец. обл

8,600

8,600

2

Подчешинська Софія

2006

Калинівка Вінн.обл

8,550

8,550

3

Токарська Діана

2006

Львів ДЮСШ№5

8,150

8,150

4

Скляр Анна

2006

Львів Галеон

7,700

7,700

5

Кузнецова Анастасія

2006

Росія Москва

7,600

7,600

6

Мірзоян Христина

2006

Львів ДЦТСЕ

7,500

7,500

7

Пелехата Анжеліка

2006

Львів Галеон

7,250

7,250

8

Чернега Дарина

2006

Славутич

7,200

7,200

9

Кушнір Яна

2006

Грація Львів

6,950

6,950

10

Янюк Анастасія

2006

Львів Спарта

6,900

6,900

11

Ковалів Тетяна

2006

Грація Львів

6,400

6,400

12

Буланда Олівія

2006

Польша Бельско-Бяла

6,200

6,200

13

Пильник Анастасія

2006

Славутич

5,550

5,550

 

 

Результати змагань серед дівчаток 2005 р.н. КАТЕГОРІЯ А

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

скакалка

Н/В

Сума

1

Запорожченко Юлія

2005

Львів ЦДТЮГ

9,900

10,100

20,000

2

Кочергіна Катерина-Ніколь

2005

Львів Спарта

9,400

9,650

19,050

3

Шворак Діана

2005

Київ Восход

9,300

9,650

18,950

4

Левкулич Софія

2005

Макіївка Донец. обл

9,100

9,750

18,850

4

Дяченко Олена

2005

Львів ДЮСШ №5

9,350

9,000

18,350

5

Кринична Софія

2005

Ялта

6,700

6,700

13,400

Результати змагань серед дівчаток 2005 р.н. КАТЕГОРІЯ В

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

Б/П

Н/В

Сума

1

Мельник Аліна

2005

Львів Ніка

11,150

10,750

21,900

2

Лозко Майя

2005

Львів Галеон

9,300

8,650

17,950

3

Марчук Дарина

2005

Київ ДЮСШ №3

8,800

8,350

17,150

4

Карпова Еліза

2005

Молдова

8,550

8,350

16,900

5

Хоровінкіна Ліза

2005

Чернігів

8,800

7,900

16,700

6

Кабанова Анна

2005

Львів Спарта

9,350

7,250

16,600

7

Шепелева Дар”я

2005

Дніпродзержинськ Прометей

8,550

7,550

16,100

8

Совкова Юлія

2005

Київ ДЮСШ №13

8,450

7,500

15,950

9

Панько Кароліна

2005

Львів Грація

8,050

7,800

15,850

10

Косян Софія

2005

Київ ДЮСШ №13

8,450

7,300

15,750

11

Хє Куй Лай

2005

Київ Спартак

8,250

7,300

15,550

12

Ліів Вікторія

2005

Естонія

7,900

7,250

15,150

13

Олійник Ірина

2005

Волод.-Волинський

7,650

6,600

14,250

14

Варданян Жанна

2005

Ялта

7,000

7,100

14,100

15

Фролова Олександра

2005

Москва

7,600

5,750

13,350

16

Савченко Анна

2005

Кіровоград

6,850

6,050

12,900

 

 

Результати змагань серед дівчаток 2005 р.н. КАТЕГОРІЯ C

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

Б/П

Сума

1

Чабан Софія

2005

Львів ДЮСШ №5

8,400

8,400

2

Степанова Дарина

2005

Росія Москва

8,250

8,250

3

Ковальова Вероніка

2005

Львів ДЦТСЕ

8,000

8,000

4

Домаскін Ліля

2005

Молдова

7,950

7,950

5

Зімни Клаудия

2005

Польша Бельско-Бяла

7,850

7,850

6

Юхимчук Христина

2005

Львів ЦДТЮГ

7,750

7,750

7

Кемайкина Єлізавета

2005

Росія Москва

7,700

7,700

8

Рубан Катерина

2005

Львів ДЮСШ №5

7,700

7,700

9

Кіценко Каріна

2005

Калинівка Вінн обл

7,500

7,500

 

 

Результати змагань серед дівчаток 2004 р.н. КАТЕГОРІЯ А

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

обруч

Н/В

Сума

1

Клепач Катерина

2004

Молдова

10,700

10,600

21,300

2

Колесник Яна

2004

Львів ДЮСШ№5

9,850

10,150

20,000

3

Степанова Анастасія

2004

Дніпропетровськ Арабеск

10,000

9,750

19,750

4

Ярємєнко Анна

2004

Чернігів

9,800

9,250

19,050

5

Калашнікова Софія

2004

Дніпропетровськ СДЮШОР

9,100

9,350

18,450

6

Міхно Ксенія

2004

Горлівка Донецька обл.

8,550

9,700

18,250

7

Оліфіреко Катерина

2004

Чернігів

8,700

9,450

18,150

8

Шулякова Ксенія

2004

Чернігів

8,750

8,400

17,150

9

Колеснікова Дар”я

2004

Макіївка Донец. обл

7,900

9,200

17,100

10

Сулаєва Єліна

2004

Дніпропетровськ СДЮШОР

8,300

8,050

16,350

11

Пугач Поліна

2004

Ялта

7,700

7,200

14,900

12

Мильнікова Влада

2004

Київ ДЮСШ №3

7,100

7,050

14,150

13

Чечура Валерія

2004

Дніпродзержинськ СК Дзержинка

6,150

6,300

12,450

 

 

 

Результати змагань серед дівчаток 2004 р.н. КАТЕГОРІЯ В

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

б/п

Н/В

Сума

1

Коротецькая Дар”я

2004

Дніпропетровськ Арабеск

9,150

9,600

18,750

2

Баєва Діана

2004

Макіївка Донец. обл

9,750

8,550

18,300

3

Дучак Вікторія

2004

Львів ДЮСШ №5

9,150

9,050

18,200

4

Карановак Ольга

2004

Молдова

9,500

8,550

18,050

5

Єсаулова Ліза

2004

Шахтарськ Донецька обл

9,400

8,450

17,850

5

Овчаренко Дарина

2004

Дніпропетровськ Арабеск

7,850

10,000

17,850

6

Дайда Олівія

2004

Польша Бельско-Бяла

9,300

8,450

17,750

7

Ковальчук Вікторія

2004

Львів Ніка

8,750

8,800

17,550

8

Мачула Поліна

2004

Дніпропетровськ СДЮШОР

9,000

7,800

16,800

9

Мацкевич Ірина

2004

Львів Спарта

7,700

7,850

15,550

10

Вахненко Анастасія

2004

Чернігів

7,850

7,650

15,500

11

Сапунова Анна

2004

Кіровоград

8,000

7,050

15,050

12

Шеремет Марія

2004

Київ ДЮСШ 13

7,300

7,350

14,650

13

Ровінець Ольга

2004

Київ ДЮСШ №3

7,150

7,350

14,500

14

Китаєва Анна-Марія

2004

Дніпродзержинськ Прометей

7,700

6,800

14,500

15

Особа Юлія

2004

Львів Галеон 2

7,400

6,950

14,350

16

Дзензелюк Яна

2004

Львів Галеон 2

7,700

6,400

14,100

17

Бурій Дарина

2004

Миколаїв Зоря

7,300

6,700

14,000

18

Сурма Ярина

2004

Львів Галеон 2

7,300

6,650

13,950

19

Нехорошева Наталія

2004

Ялта

7,250

6,600

13,850

20

Паращук Зінаїда

2004

Вінниця ТЕМП

6,450

5,550

12,000

 

Результати змагань серед дівчаток 2004 р.н. КАТЕГОРІЯ C

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

Б/П

Сума

1

Качурівська Анна

2004

Львів ДЮСШ№5

8,350

8,350

2

Миколишин Вікторія

2004

Львів Галеон

8,250

8,250

3

Щепетова Катерина

2004

Росія Москва

7,550

7,550

4

Мартисевич Тетяна

2004

Горлівка Донецьк. обл

7,150

7,150

5

Зарубіна Анна

2004

Горлівка Донецьк. обл

6,850

6,850

 

 

Результати змагань серед дівчаток 2003 р.н. КАТЕГОРІЯ А

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

Мя’ч

Н/В

Сума

1

Пугач Анастасія

2003

Львів Галеон

12,300

11,050

23,350

2

Валентірова Анастасія

2003

Днепропетровск СДЮШОР

10,650

11,600

22,250

3

Сергєєва Анастасія

2003

Київ ДЮСШ №3

11,450

9,900

21,350

4

Левкут Анастасія

2003

Львів Динамо

9,600

10,050

19,650

5

Онищук Анастасія

2003

Німеччина

10,800

8,800

19,600

6

Горбунова Ліза

2003

Кіровоград

9,450

9,200

18,650

7

Шатцкова Анастасія

2003

Шахтарськ Донецька обл

9,350

9,200

18,550

8

Гоч Аліса

2003

Миколаїв Зоря

9,450

8,200

17,650

9

Бабкіна Д

2003

Молдова

9,000

8,400

17,400

10

Петракова Анна

2003

Горлівка Донец.обл

8,500

7,750

16,250

 

 

 

Результати змагань серед дівчаток 2003 р.н. КАТЕГОРІЯ В

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

скакалка

Н/В

Сума

1

Погранична Христина

2003

Львів Ніка

12,650

13,300

25,950

2

Кузнецова Анастасія

2003

Львів ЦДТЮГ

9,700

11,250

20,950

3

Бутрак Соломія

2003

Львів Галеон

10,600

10,150

20,750

4

Безсмертна Олександра

2003

Львів Динамо

9,700

10,500

20,200

5

Пюрик Тетяна

2003

Львів Галеон

10,000

10,100

20,100

6

Пташник Анастасія

2003

Львів Галичанка

10,600

9,400

20,000

7

Бжезні Адріана

2003

Польша Бельско-Бяла

10,100

9,050

19,150

8

Герасимук Діана

2003

Волод.-Волинський

8,650

10,150

18,800

9

Сидорук Анна

2003

Волод.-Волинський

9,900

8,500

18,400

10

Похил Анастасія

2003

Дніпропетровськ СДЮШОР

9,250

8,350

17,600

11

Бойван Катерина

2003

Вінниця ТЕМП

8,250

7,450

15,700

12

Поставная Марія

2003

Дніпродзержинськ Дзержинка

8,000

7,500

15,500

 

Результати змагань серед дівчаток 2003 р.н. КАТЕГОРІЯ C

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

б/п

Н/В

Сума

1

Максимів Соломія

2003

Львів Галеон

10,700

10,050

20,750

2

Осташевська Лідія

2003

Львів Динамо

10,450

9,500

19,950

3

Комлєва Aліна

2003

Шахтарськ Донецька обл.

9,600

9,300

18,900

4

Додик Іра

2003

Львів ЦДТЮГ

9,700

9,150

18,850

5

Гладкова Марія

2003

Молдова

9,500

9,300

18,800

6

Охмак Анастасія

2003

Рівне

9,850

8,500

18,350

7

Кравчук Анастасія

2003

Калинівка Вінн. обл

9,000

8,600

17,600

8

Лесько Марта

2003

Львів Галеон 2

8,600

8,950

17,550

9

Пугаченко Олександра

2003

Вінниця ТЕМП

8,950

8,550

17,500

10

Василик Тетяна

2003

Львів Спарта

8,550

8,300

16,850

11

Лапіна Єлізавета

2003

Вінниця ТЕМП

8,700

7,750

16,450

12

Радченко Анна-Марія

2003

Київ ДЮСШ №3

8,250

7,800

16,050

13

Марходаєва Рєвєкка

2003

Росія Москва

8,200

7,250

15,450

14

Вичік Стефания

2003

Київ ДЮСШ 3 Спартак

7,750

7,500

15,250

15

Омельченко Дар’я

2003

Кіровоград

7,600

7,050

14,650

 

 

Результати змагань серед дівчаток 2002 р.н. КАТЕГОРІЯ А

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

булави

Н/В

Сума

1

Самаріна Ева

2002

Молдова

11,900

11,250

23,150

2

Євтушенко Анна

2002

Дніпропетровськ СДЮШОР

10,750

11,000

21,750

3

Яремко Діана

2002

Львів Динамо

11,300

10,400

21,700

4

Рудая Юлія

2002

Дніпропетровськ Арабеск

10,650

10,150

20,800

5

Єрєміна Анастасія

2002

Миколаїв Зоря

9,950

8,900

18,850

6

Дрогомирецька Катерина

2002

Львів ДЮСШ №5

9,100

9,200

18,300

6

Марченко Анастасія

2002

Київ ДЮСШ №3

9,100

9,200

18,300

7

Каграманян Анжеліка

2002

Дніпродзержинськ ДЮСШ№4

9,750

8,350

18,100

8

Смірнова Анастасія

2002

Чернігів

9,000

9,100

18,100

9

Мартиненко Аліна

2002

Горлівка Донец. обл

7,800

7,400

15,200

 

 

 

Результати змагань серед дівчаток 2002 р.н. КАТЕГОРІЯ B

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

обруч

Н/В

Сума

1

Боднарчук Маріола

2002

Львів Галичанка

12,400

11,600

24,000

2

Височанська Марія

2002

Львів Ніка

12,500

10,750

23,250

3

Омельяненко Євгенія

2002

Київ Восход

11,650

11,450

23,100

4

Олейнік Валерія

2002

Дніпропетровськ Арабеск

11,400

11,450

22,850

4

Грушка Олександра

2002

Польша Бельско-Бяла

10,050

11,550

21,600

5

Александрова Марія

2002

Молдова

11,400

9,800

21,200

6

Ковтун Анастасія

2002

Львів ДЮСШ №5

10,550

9,150

19,700

7

Бойко Руслана

2002

Дніпропетровськ СДЮШОР

9,650

9,800

19,450

8

Твердохліб Софія

2002

Київ Спартак

9,800

9,100

18,900

9

Марчук Анастосія

2002

Волод.Волинський

8,550

7,200

15,750

10

Сидорук Дарина

2002

Волод.Волинський

8,300

7,150

15,450

11

Бабік Анна

2002

Волод.Волинський

8,500

6,900

15,400

12

Акпаршева Діана

2002

Чернівці

7,000

5,700

12,700

 

Результати змагань серед дівчаток 2002 р.н. КАТЕГОРІЯ C

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

б/п

Н/В

Сума

1

Морозова Крістіна

2002

Дніпродзержинськ ДЮСШ4

9,200

9,200

18,400

2

Осадчая Надія

2002

Київ ДЮСШ №3

9,700

8,400

18,100

3

Кізенко Вікторія

2002

Дніпродзержинськ ДЮСШ4

9,250

8,750

18,000

4

Кащук Олександра

2002

Київ ДЮСШ №13

9,500

8,100

17,600

5

Аршакян Ангеліна

2002

Росія Москва

8,600

8,050

16,650

6

Примха Вероніка

2002

Вінниця ТЕМП

7,850

6,650

14,500

7

Горова Аліна

2002

Львів Галеон

6,850

 

6,850

 

 

Результати змагань серед дівчат 2001 р.н. КАТЕГОРІЯ А

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

лента

Н/В

Сума

1

Подкопаєва Стєша

2001

Донецьк

11,300

11,250

22,550

2

Муштаева Маргаріта

2001

Дніпропетровськ Арабеск

11,100

11,250

22,350

3

Мартинюк Анна

2001

Чернівці

6,700

6,800

13,500

 

 

 

Результати змагань серед дівчат 2001 р.н. КАТЕГОРІЯ В

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

мя’ч

Н/В

Сума

1

Єрмолаєва Марія

2001

Донецьк

11,650

11,400

23,050

2

Попова Анастасія

2001

Молдова

11,250

11,100

22,350

3

Петрошенко Аліна

2001

Київ Олімп

9,750

9,600

19,350

4

Гудима Влада

2001

Кривий Ріг

8,05

9,500

17,550

 

Результати змагань серед дівчат 2001р.н. КАТЕГОРІЯ C

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

обруч

Н/В

Сума

1

Ціхановська Анастасія

2001

Калинівка Вінн.обл

10,350

10,550

20,900

2

Чіпурко Єлізавета

2001

Дніпродзержинськ ДЮСШ№4

10,500

9,100

19,600

3

Лукіянчук Богдана

2001

Калинівка Вінн.обл

9,250

9,200

18,450

4

Волошина Аріна

2001

Молдова

9,150

9,250

18,400

5

Ленкевич Анастасія

2001

Славутич

8,850

9,500

18,350

6

Манжос Ірина

2001

Миколаїв Зоря

8,250

8,600

16,850

7

Цибулька Олександра

2001

Дніпродзержинськ ДЮСШ№4

7,500

8,500

16,000

8

Дідик Софія

2001

Київ ДЮСШ №3

7,700

7,050

14,750

9

Геруш Катерина

2001

Чернівці

6,450

6,650

13,100

 

Результати змагань серед дівчат 2000 р.н.

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

мяч

лента

Н/В

Сума

1

Бекерська Юлія

2000

Львів ЦДТЮГ

11,950

12,000

12,550

36,500

2

Напрєєнко Серафіма

2000

Київ Восход

11,650

12,150

11,200

35,000

3

Ткаченко Еліза

2000

Молдова

11,100

11,000

11,250

33,350

3

Пилипенко Вікторія

2000

Львів Галичанка

11,850

10,950

10,500

33,300

4

Стетнер Кароліна

2000

Польша Бельско-Бяла

10,750

9,750

11,800

32,300

5

Мороз Вікторія

2000

Львів ДЮСШ №5

10,850

8,400

11,700

30,950

6

Дух Ярослава

2000

Кривий Ріг

9,950

8,600

10,200

28,750

7

Якуніна Анастасія

2000

Дніпропетровськ Арабеск

8,950

9,300

10,000

28,250

8

Макаренко Вікторія

2000

Чернігів

8,900

9,200

9,650

27,750

9

Гриньова Таісія

2000

Славутич

8,800

8,750

9,300

26,850

10

Миронюк Анастасія

2000

Львів ДЮСШ №5

8,250

8,500

9,200

25,950

11

Лоськова Діана

2000

Ялта

7,250

6,400

7,800

21,450

12

Качковська Яна

2000

Чернівці

6,400

5,650

7,900

19,950

13

Чебан Каріна

2000

Чернівці

5,700

5,400

6,850

17,950

14

Самойленко Руслана

2000

Шахтарськ Донец. обл

8,550

8,150

 

16,700

15

Максимчук Валерія

2000

Чернівці

5,100

5,350

6,250

16,700

 

 

Результати змагань серед дівчат 1999 р.н.

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

мяч

лента

Н/В

Сума

1

Зубаль Каріна

1999

Київ Олімп

12,450

11,950

12,200

36,600

1

Бондар Анастасія

1999

Львів Галеон

12,100

11,350

12,350

35,800

2

Кучевська Яна

1999

Київ Восход

11,850

11,100

11,600

34,550

3

Капранова Ксенія

1999

Молдова

11,650

10,650

12,050

34,350

4

Якібчук Марта

1999

Львів Галичанка

11,700

9,350

11,800

32,850

5

Шарапова Наталія

1999

Київ Олімп

11,300

10,300

10,950

32,550

5

Шпирная Анна

1999

Шахтарськ Донецька обл.

9,350

10,700

11,200

31,250

6

Тищенко Єлена

1999

Кіровоград

11,050

9,500

10,400

30,950

7

Міхайленко Поліна

1999

Дніпродзержинськ Прометей

10,950

9,800

10,000

30,750

8

Антощак Соломія

1999

Львів Галичанка

11,150

9,550

9,800

30,500

9

Макарова Євгенія

1999

Росія Москва

8,100

7,600

8,350

24,050

10

Буснюк Олександра

1999

Волод.-Волинський

8,200

7,600

6,700

22,500

11

Рудько Хрестина

1999

Чернівці

8,500

7,450

6,500

22,450

 

Результати змагань серед дівчат 1998 р.н

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

мяч

лента

Н/В

Сума

1

Стадницька Дарія

1998

Львів Динамо

12,600

13,500

12,950

39,050

2

Комарницька Дарія

1998

Миколаїв Зоря

9,800

10,650

11,600

32,050

2

Арнаут Крістіна

1998

Молдова

11,650

10,100

10,250

32,000

3

Рібун Анастасія

1998

Донецьк

10,350

10,200

11,250

31,800

4

Бонарь Єкатерина

1998

Молдова

10,150

10,500

11,100

31,750

5

Добрева Ніна

1998

Макіївка Донец.обл

9,500

9,750

9,250

28,500

6

Грачьова Дар’я

1998

Кривий Ріг

9,300

9,400

9,500

28,200

7

Пальнікова Марія

1998

Миколаїв Зоря

9,350

8,100

9,400

26,850

8

Калужнікова Ірина

1998

Молдова

8,100

8,700

7,900

24,700

9

Качковська Анна

1998

Чернівці

6,150

6,700

6,650

19,500

 

 

 

Результати змагань серед дівчат 1997 р.н. і старше

 

П.І.Б.

Рік народ.

Команда

булави

лента

Н/В

Сума

1

Козак Ольга

1997

Львів Динамо

14,500

14,300

14,200

43,000

2

Шулигіна Катерина

1991

Київ ДЮСШ №3

13,850

12,100

12,750

38,700

3

Башич Аіда

1994

Молдова

12,400

12,750

13,100

38,250

4

Хасанова Каміла

1997

Київ Восход

11,700

10,650

11,100

33,450

5

Целуйко Ліза

1996

Дніпропетровськ СДЮШОР

10,650

10,850

11,850

33,350

6

Шпирук Дар’я

1997

Кривий Ріг

10,350

10,050

9,650

30,050

7

Тищенко Тамара

1966

Львів Галичанка

10,500

9,050

9,850

29,400

8

Соловйова Дарина

1997

Донецьк

9,500

8,200

9,750

27,450

9

Реуцкова Ангеліна

1997

Дніпропетровськ СДЮШОР

9,300

8,800

8,950

27,050

10

Жданюк Діана

1997

Вінниця ТЕМП

7,500

7,000

6,850

21,350

 

Материалы по теме
  • Ксения СЕМЕНЧУК: «Рите подходит образ музы» + ФОТО - Худ. гимн-ка10.12.2013 08:47
  • Алина МАКСИМЕНКО: «Мое время в спорте вышло» + ВИДЕО - Худ. гимн-ка04.12.2013 20:45
  • Полина КОНДАУРОВА: «Всегда нужен индивидуальный подход» - Худ. гимн-ка04.12.2013 11:47
  • Алина Максименко завершила спортивную карьеру - Худ. гимн-ка03.12.2013 19:49
Интересные факты
Мета-Новости
Загрузка...
Комментарии
    wrath, 26.12.2013 20:39
    +1
    Тищенко Тамара 1966
    _________________________

    приглашенная звезда?
    Ссылка
Вы не авторизованы.
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Если вы не имеете учётной записи, вы должны зарегистрироваться.
© 2003-2015 «Sport.ua» Дизайн от xeoart 2013
Войти или Зарегистрироваться