This version of the page http://pon.org.ua/ohorona-praci (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-01. The original page over time could change.
Охорона праці » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Січень 2015    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Головна » Охорона праці

Щодо актуальних питань з дитячого оздоровлення
13 серпня 2014
    На засіданні Кабінету Міністрів України 6.08.2014 розглянуто та схвалено постанову «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 року №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», яка була узгоджена зі Спільним представницьким органом репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні.
Категорія: Новини, Соціальне страхування, Охорона праці Детальніше
 
Щодо санаторно-курортного лікування дитини та дорослого при різних медичних показаннях
20 червня 2014
    У зв’язку з тим, що на місцях виникають проблеми при видачі путівок на санаторно-курортне лікування дитини та дорослого відповідно до медичних показань у випадках, коли профілі їх лікування різні, на звернення Федерації профспілок України Виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності надіслала листа, у якому зазначається, на що необхідно звертати увагу при вирішення зазначеного питання.
Категорія: Новини, Соціальне страхування, Охорона праці Детальніше
 
Підсумки Всеукраїнського громадського конкурсу з охорони праці
17 червня 2014
    Президія ЦК Профспілки, розглянувши матеріали Центральної оглядової комісії, підбила підсумки Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України, який проводився у 2013 році.
    Конкурс мав на меті сприяти поліпшенню умов праці, дотриманню нормативів з охорони праці, передбачених Законом України «Про охорону праці», підвищенню відповідальності за дотримання правил безпечної праці та навчання учасників навчально-виховного процесу.
Категорія: Охорона праці, Огляди і конкурси, Всеукраїнські Детальніше
 
Засідання Центральної оглядової комісії Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах
21 травня 2014
    20 травня 2014 року відбулося засідання Центральної оглядової комісії Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України за результатами 2013 року.
    Комісія розглянула та проаналізувала матеріали, які спільно подавалися управліннями (департаментами) обласних державних адміністрацій та обласними організаціями Профспілки працівників освіти і науки України.
Категорія: Новини, Гуманітарні та майнові питання, Охорона праці Детальніше
 
Всесвітній день охорони праці – 2014
25 квітня 2014
    Відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 «Про День охорони праці» в Україні було підтримано ініціативу Міжнародної організації праці з відзначення 28 квітня Всесвітнього дня охорони праці.
    Основною метою цього заходу є привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві.
    У 2014 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією Міжнародної організації праці відзначатиметься під девізом – Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві.
Категорія: Офіційні документи та повідомлення, Інформація про найважливіші події, Охорона праці Детальніше
 
Виплата лікарняних на роботі за сумісництвом
1 листопада 2013
    Відповідно до статті 21 Кодексу законів про працю України працівник має право укласти трудовий договір з кількома роботодавцями одночасно, якщо інше не передбачене законодавством, колективним договором або угодою сторін.
    Місце роботи, де ведеться трудова книжка працівника, вважається основним, а решта – роботою за сумісництвом. Працівники, які працюють за сумісництвом, одержують заробітну плату за фактично виконану роботу і її розмір не обмежується.
Категорія: Оплата праці, Соціальне страхування, Консультація, Охорона праці Детальніше
 
Рекомендації щодо проведення огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах
3 жовтня 2013
    Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України подає для інформування, практичного використання у роботі та доведення до відома оглядових комісій Всеукраїнського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в навчальних закладах Міністерства освіти і науки України, рекомендації Центральної оглядової комісії, якими варто керуватися під час проведення і підбиття підсумків огляду-конкурсу в 2013 році.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Охорона праці Детальніше
 
Щодо обов’язкових медичних оглядів педагогічних працівників
30 вересня 2013
    Питання, пов’язані з фінансуванням проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників навчальних закладів цікавлять більшість членських профспілкових організацій.
    Пропонуємо для ознайомлення та застосування в практичній роботі лист Міністерства освіти і науки України від 05.09.2013 р. № 1/12-7216 «Щодо обов’язкових профілактичних медичних оглядів педагогічних працівників».
Категорія: Охорона праці Детальніше
 
Організація навчання у сфері охорони праці
21 серпня 2013
    Важливі питання організації масового навчання у сфері охорони праці представників профспілок обговорили учасники інформаційного семінару-наради, що відбувся 20 серпня у Будинку спілок.
    У заході взяли участь представники членських організацій Федерації профспілок України, територіальних профоб’єднань ФПУ, навчально-методичних центрів територіальних профоб’єднань ФПУ, інших навчальних центрів, на базі яких планується проведення відповідного навчання, СПО об’єднань профспілок, виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, ТОВ «Інститут безпеки життєдіяльності».
Категорія: Новини, До відома регіонів, Охорона праці Детальніше
 
Обов’язкові медичні огляди: основні аспекти їх проходження працівниками навчальних закладів
12 серпня 2013
    Основами законодавства України про охорону здоров’я, Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», зокрема, встановлено, що з метою охорони здоров’я населення організуються профілактичні медичні огляди ряду категорій громадян, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань, виникнення харчових отруєнь, а також працівників, зайнятих на важких роботах і на роботах зі шкідливими або небезпечними умовами праці, військовослужбовців.
Категорія: Інформація про найважливіші події, До відома регіонів, Охорона праці, Методичні матеріали Детальніше
 

 
Адреса перебування ЦК Профспілки
01042, м. Київ, бульвар Дружби народів, 5
Тел.: (044) 528-80-62
E-mail: profspilka.osv@gmail.com

Ініціатива Інтернаціоналу Освіти

«Ми закликаємо Уряд до діалогу» – коментар Голови Профспілки Георгія Труханова
Розмір прожиткового мінімуму у цінах листопада 2014 року
Наступ на права освітян триває!
ЦК Профспілки закликає парламентарів не підтримувати антисоціальний законопроект про зміни освітянських та інших законів
Позиція ЦК Профспілки щодо проекту Держбюджету на 2015 рік

 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2013