This version of the page http://pon.org.ua/news_regions (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2015-01-01. The original page over time could change.
Новини з регіонів » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Січень 2015    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Головна » Новини з регіонів

Дії Уряду провокують «освітянський майдан
29 грудня 2014
    26 грудня 2014 року в прес-центрі інформаційно-аналітичної агенції «Главком» відбулася прес-конференція на тему «Освітянський Майдан».
    На прес-конференції виступили голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, вчитель історії ліцею № 303 Дарницького району м. Києва Ірина Баленко, вихователь ДНЗ № 203 Святошинського району м. Києва Світлана Воробієвська, голова батьківського комітету об’єднання шкіл Дніпровського району м. Києва Оксана Мерінова.

Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Дитячий малюнок – на підтримку української армії
26 грудня 2014
    У середині грудня в приміщенні Черкаського обласного Будинку вчителя відбувся благодійний аукціон «Дитячий малюнок – на підтримку української армії».
    Аукціон проводився за ініціативою підприємців-благогдійників міста Черкаси та обласного Будинку вчителя.
    Учні Черкаської дитячої художньої школи ім.Д.Нарбута безкорисно надали для торгів 35 своїх картин.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
ХХ звітно-виборна конференція Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки
25 грудня 2014
    У концертному залі Вінницької обласної філармонії 18 грудня відбулася ХХ звітно-виборна конференція Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.
    У роботі конференції брали участь 134 делегатів, а також заступник голови Профспілки працівників освіти і науки України Любов Андріївна Гарбаренко, заступник голови – директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Дмитрович Івасюк, голова Федерації профспілок області Володимир Григорович Паращук, народний депутат України Сергій Володимирович Кудлаєнко.
Категорія: Новини з регіонів, Звіти і вибори Детальніше
 
Освітяни Запоріжжя в протестних профспілкових акціях
22 грудня 2014
    Напередодні Всеукраїнської акції протесту профспілок у м. Києві попереджувальний мітинг відбувся 22 грудня в центрі Запоріжжя біля будівлі облдержадміністрації та облради. Цю міжгалузеву профспілкову акцію проведено за рішенням президії Запорізької обласної ради профспілок.
    Найактивнішими її учасниками були обласні організації металургійної промисловості, освіти і науки, студентська первинка Запорізького національного технічного університету.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Прикарпатські педагоги вийшли на масову акцію протесту проти антисоціальних ініціатив Уряду
22 грудня 2014
    18 грудня 2014 року понад тисячу працівників освіти Прикарпаття вийшли на пікет під будівлею ОДА з вимогою до уряду не економити на освітянських зарплатах та не вносити зміни до законодавчих актів, якими передбачено істотне звуження багатьох соціальних гарантій для працівників галузі.
    До адміністративної будівлі педагоги прийшли із транспарантами з красномовними написами: «Ініціативи уряду – зашморг на шиї вчителя!», «Освітянам – гідну зарплату!», «Від уряду сюрприз – ціни вгору – зарплата вниз», «Поки депутат зсохне, педагог здохне!» тощо. Вчителі наголосили, що прагнуть донести до влади наслідки економії на вчительських зарплатах, які й так найн6ижчі в Європі.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
«Профспілки виступають з критикою програми діяльності уряду, яка ставить людей на межу виживання»
22 грудня 2014
    У Дніпропетровську в інформагентстві «Мост-Дніпро» відбулася організована обласним об’єднанням профспілок та за участю заступника голови Федерації профспілок України Сергія Кондрюка прес-конференція «Профспілки виступають з критикою програми діяльності уряду, яка ставить людей на межу виживання».
    Голова обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль повідомив, що напередодні президія облпрофоб’єднання виступила із Заявою з приводу антисоціальних намірів Уряду і звернулась до керівництва держави, народних депутатів від Дніпропетровщини з вимогою не допустити прийняття запланованих рішень.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
У КНУБА обраного голову профкому!
22 грудня 2014
    18 грудня 2014 року у Київському національному університеті будівництва та архітектури відбулася ХХVI звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації співробітників університету.
    Учасники заслухали звіт голови профкому співробітників Анатолія Ваколюка про діяльність організації за період з грудня 2009 до грудня 2014 років.
Категорія: Новини з регіонів, Звіти і вибори Детальніше
 
Нагороди знайшли своїх переможців
22 грудня 2014
    У грудні цього року завершився обласний конкурс на кращу профспілкову організацію, який було запроваджено вперше обкомом Профспілки на початку 2014 року.
    До участі у конкурсі долучилися не саме профспілкові активісти, але й працівники освіти, ветерани праці. Надзвичайно активною була студентська молодь.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
Херсонська ОДА налагоджує діалог з профспілковими організаціями
21 грудня 2014
    Члени профспілок розуміють, як важливо сьогодні, коли в країні вкрай нестабільна економічна ситуація, не допустити соціального спалаху.
Наразі існує загроза початку проблем з виплатами заробітних плат, тому активісти шукають можливість бути почутими та знайти підтримку від органів влади.     Сьогодні обидві сторони працюють над налагодженням конструктивного діалогу.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 
«Не забирайте те, що маємо…»
19 грудня 2014
    У Львівському профспілковому Будинку вчених відбулася традиційне розширене засідання колегії соціальних партнерів – обласної організації профспілки працівників освіти і науки яку очолює Марія Яцейко, та профільного департаменту облдержадміністрації під керівництвом Олександри Небожук, за участі голів районних та міських рад профспілки, керівників відділів освіти.
Категорія: Новини з регіонів Детальніше
 

 
Адреса перебування ЦК Профспілки
01042, м. Київ, бульвар Дружби народів, 5
Тел.: (044) 528-80-62
E-mail: profspilka.osv@gmail.com

Ініціатива Інтернаціоналу Освіти

«Ми закликаємо Уряд до діалогу» – коментар Голови Профспілки Георгія Труханова
Розмір прожиткового мінімуму у цінах листопада 2014 року
Наступ на права освітян триває!
ЦК Профспілки закликає парламентарів не підтримувати антисоціальний законопроект про зміни освітянських та інших законів
Позиція ЦК Профспілки щодо проекту Держбюджету на 2015 рік

 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2013