Skip to Content

Творіть

Зробіть ідеальний знімок.

Назад до найкращого

Зберігайте та переглядайте всі свої спогади

PlayMemories Online – легкий спосіб синхронізувати і переглядати знімки та відео з Вашими спогадами. Хмарний сервіс PlayMemories допоможе легко впорядкувати найцінніші з Ваших спогадів, що зберігаються на смартфоні, ПК, планшеті чи іншому пристрої.

Насолоджуйтеся спогадами за допомогою програми Album

Програма Album містить безліч зручних функцій. Мініатюри знімків відображаються на головному екрані, їх можна зменшувати та збільшувати, об'єднувати і завантажувати до служби PlayMemories Online.

Швидко обмінюйтеся знімками

PlayMemories Mobile™ дозволяє переносити знімки зі свого фотоапарата на смартфон чи планшет за допомогою бездротового зв'язку або – для деяких моделей – здійснювати дистанційне керування фотоапаратом зі смартфона чи планшета.

Завантажити зараз

Легко завантажте і встановіть на свої пристрої програмне забезпечення PlayMemories Mobile™ за допомогою цього посилання.

Розширте можливості свого фотоапарата

Ця служба завантаження програм додає нові функції за Вашим вибором, оновлюючи ПЗ фотоапарата. PlayMemories Camera Apps™ зробить користування фотоапаратом ще зручнішим, допоможе підвищити якість знімків і відкриє нові напрямки для творчості.

Початок роботи

PlayMemories Camera Apps™ надає доступ до нових вражаючих функцій і можливостей.