This version of the page http://www.otchiy-dim.org/old/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-12-31. The original page over time could change.
En
Ru
Ua
Діючі проекти
Діти-сироти
Допомога дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківської опіки, є центральною у роботі Отчого Дому. Усі програми і проекти спрямовані на те, щоб здійснити комплексну реабілітацію дитини, розвинути її природні таланти та здібності, підготувати до всиновлення чи повернення в реабілітовану біологічну сім’ю, дати освіту й підготувати до виходу у самостійне життя. Читати
Центр сімейного виховання
Повноцінна сім’я – найкраще середовище для виховання дитини. Тож «Отчий Дім» прагне зберегти кожну сім’ю. Для цього створені центри, які працюють з батьками й дітьми, допомагають їм порозумітися, вчать взаємоповаги і взаємодопомоги. Крім цього, ми підтримуємо і підбадьорюємо сім’ї, які виховують дітей з особливим потребами. Читати
Діти з обмеженими можливостями
«Отчий Дім» надає допомогу дітям із діагнозами: ДЦП, розумова відсталість, аутизм, затримка психічного розвитку, епілепсія тощо. Щоб полегшити наслідки захворювань, діти займаються на спеціальних тренажерах, відвідують сеанси корекційних масажів. Для їхнього навчання й розвитку центр пропонує уроки арт-терапії й музики, заняття в сенсорній кімнаті, конкурси та фестивалі.
Читати
Підтримка молоді
«Отчий Дім» надає підтримку вихідцям з дитячих будинків, молодим людям-сиротам, а також тим, хто опинився у складних життєвих обставинах. Створені програми для молоді є логічним продовженням роботи з дітьми. Наша мета –розвинути самостійність і відповідальність цих молодих людей, навчити їх долати життєві труднощі, додати їм віри в свої сили. Читати
"Бумеранг" - програма духовного виховання
Чому «Бумеранг»?
Тому, що в нашому житті працюють духовні закони, за якими відбувається саме так: що посіяв, те й пожинатимеш. Читати
Люди похилого віку
Одним із напрямків роботи «Отчого Дому» є турбота про самотніх людей похилого віку. Ми допомагаємо їм у побуті, дбаємо про їхнє здоров'я, приділяємо їм належну увагу, спілкуємося, даруємо любов і турботу, які так необхідні кожній людині. Активно залучаємо до цього дітей і молодь з інших центрів. Прагнемо полегшити їхнє життя, додавши в нього радість і світло піклування. Читати
Про нас
Отчий Дім - це об'єднання соціальних проектів, започатковане Романом Корнійком у 1996 році. Організація є відповіддю на проблему безпритульності дітей в Україні. Сьогодні Отчий Дім – це цілісна система інноваційних послідовних програм комплексної реабілітації та виховання дитини, яка проживала в умовах, що загрожували її життю, з подальшою адаптацією до життя в умовах сім’ї з метою її повернення біологічну родину або, якщо це неможливо, підготовкою до усиновлення або виходу у самостійне життя, а надалі – інтеграцією в суспільство. Читати
Підтримати зараз

До «Отчого Дому» приїхали діти із м. Луганськ, де зараз ідуть бої. Просимо усіх небайдужих підтримати цих діточок. 

 

 

 

 

 

Автобус з дітьми прибув до будинку вже ввечері, проте вихованці чекали на цих діток, щоб зустріти їх та показати їм їхні майбутні кімнати. Нам, дорослим, було цікаво спостерігати за тим, як діти допомагають дітям, підтримують їх та приймають, як рідних. Ці маленькі сердечка відкриті та щирі. Вони розуміють їхній біль та готові служити.

Ми поцікавились, що відчували вихованці в ті хвилини, коли мав прибути автобус з дітьми, та почули зворушливу відповідь:

«Ми трохи хвилюємось, але відчуваємо велику радість від того, що можемо допомогти їм. В них нема житла, а вони такі ж діти, як і ми. Допомагаючи їм ми маємо надію, що в скрутний час допоможуть і нам!»
(розповіла нам Діанка, одна з дітей «Отчого Дому»). 

 

 



«Усі разом, ми прибирали кімнати. Старші діти розставляли ліжечка, на яких будуть спати переселенці, а молодші застеляли нову постіль. Дівчата робили вологе прибирання будинку. Кожен хотів якось допомогти та бути корисним в цій справі.»
(Альона).

 

 

 



Схоже, що ці діти розуміють більше, ніж деякі дорослі. Не маючи великих можливостей-вони роблять все, що в їхніх силах, аби допомогти.

Отож, близько 6-ої години вечора до «Отчого Дому» приїхав автобус з більш як 30 дітьми. Разом з нашими вихованцями вони піднялись у свої нові кімнати. Серед дітей панувала дружня атмосфера. Вже через кілька днів ми чекаємо на чергове поповнення.

Ще зовсім трохи, і усі вони вирушать до школи, щоб отримувати знання та ставати освіченими людьми. Тому просимо усіх небайдужих підтримати цих діточок. Наші школярики мають потребу у канцтоварах, спортінвентарі, шкільній формі, взутті, тощо. Будемо вдячні кожному, хто має бажання допомогти малечі!

 

 

Читати
Новини
2014-12-22 У нас в гості :)
Привітання, гості, подарунки, приємні сюрпризи!
Першими до нас завітав Клуб суперкниги з президентом Робіком.
Веселі конкурси, історія Різдва, мультик і кожному подарунок!!!
Дякуємо за Різдвяний настрій, привітання!!!!

Читати
2014-12-22 Наші друзі
Ми вдячні компанії туристичній Universe, яка нам постійно допомагає в перевезеннях. У важку хвилину завжди приходять на допомогу.
Нам дуже подобаються величезні комфортні автобуси! Діти від них просто в захваті, а основне - надійні і безпечні.
Читати
2014-11-05 ВСЕУКРАІНСЬКИЙ ДЕНЬ МОЛИТВИ ЗА СИРІТ 2014
Please install the Flash Plugin
Головна Про нас Діючі проекти Наші мрії Контакти Новини Як до нас долучитися Галерея Корисні матеріали Блоги
© 2011 Отчий дім Міжнародна Благодійна Фундація.
Маркетинговые исследования в украине